Треперещите ръчички и неспокойно спящите по добре да продават !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДрънкат оръжия, пазара става неспокоен.Last edited by termit; 24.01.2022, 12:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от potten Разгледай мнениеОръжията ще помогнат да се реши световния дългов проблем и после ни чака следващия ръст. Просто за всяко нещо си има време. Има време за печатане и грабене с отрицателни лихви, има време и за война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДрънкат оръжия, пазара става неспокоен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На какво се базира този анализ ? щото ако е само на някви усещания и паника от спада на собствените ти акции с 15% за месеца , не хваща дикиш
Добре е като говориш ,да ги подкрепиш с анализи/графики и т.н.
14 месечен бул тренд,следва -1.1% за месеца и веднага почват "анализите"
Мулти месечен тренд не се чупи с -1.1% ,ясно ли е?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНаздраве, колеги!
Пожелавам си и следващата седмица мечката да е с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение. Аз мисля, че тръгна по пързалката...първа кота 540 ...
Добре е като говориш ,да ги подкрепиш с анализи/графики и т.н.
14 месечен бул тренд,следва -1.1% за месеца и веднага почват "анализите"
Мулти месечен тренд не се чупи с -1.1% ,ясно ли е?
Last edited by X_Y; 24.01.2022, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЧудя се защо се употребява "корекция" вместо "понижение"?
Наричането на нещата с други думи променя ли тяхната същност?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЧудя се защо се употребява "корекция" вместо "понижение"?
Наричането на нещата с други думи променя ли тяхната същност?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
това ако са койни, химът не знам какво ще е, халвинг на етф върху токени ....
привет балониери. Още ли мислите че индексът ще расте с котвите в него
. Аз мисля, че тръгна по пързалката...първа кота 540 ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениепич ...... тия койни ли са световната икономиа та си заревал като .....
привет балониери. Още ли мислите че индексът ще расте с котвите в него
. Аз мисля, че тръгна по пързалката...първа кота 540 ...Last edited by mechka uteshitelka; 22.01.2022, 16:39.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
н план, свързани с пандемията, са отслабнали.
Формирането на коалиционното правителство през декември 2021 г. е намалило значително политическата несигурност.
Очакванията на рейтинговата агенция за икономическия растеж на България остават благоприятни.
mediapool.bg
"Фич" потвърди 'BBB' рейтинга на България с положителна перспектива - Mediapool.bg
- 1 like
Коментар
Коментар