Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
За да не съм голословен, акция номер едно за 2008 г., както и още мисля в най-високия сегмент пазар на БФБ, с "гарантирана" дивидентна доходност:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-akcii-197650/Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4д, имам и Агрия, като имат ще си увелича и в тях акциите..Спекулата е в основата на борсовата игра
Покрива голяма част от спектъра на единствения бг сектор на който съм булиш за следващите 5-10г....отвъд не смея да гледам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТочно така, набийте си и последните стотинки в надутите дивидентни компании, там е истината - гарантирана дивидентна, капиталова доходност и отношение към миноритарите - ГАРАНЦИЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4Д, не си прав, аз например влезах в Атера пак тази година и си взех този процент, защо да не може да се прави същото и с БТХ, или не трябва да се продават акциите, за да можем да мерим постоянната дивидентна доходност.Който иска гарантирана доходност да си купи облигации, защото и в банките не е гарантирана дългосрочно..
Това сме го писали много пъти- сериозните компании масово имат и дивидентна и капиталова доходност..
Също така не съм фундаменталист на тема дивиденти и мога да приема аргументите на Агрия, че имат инвестиционни проекти с много добра възвращаемост. След пет години ще имат повече собствена земя от атера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениебиете ли ги?
Някои ги бият , други само драскат и питат !
Миналата година имах повече сделки от колкото ми са общо постовете до сега , а тази до тук само 1/3 от миналогодишните за шест месеца .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКакво значи имат? Някой я гарантира ли или историческото представяне е апропо гаранция и за бъдещо такова.
Много манипулативно.
Бият индексите кораво откъдето и да го погледнеш и то при по малко рейшио риск/доходност спрямо средното.
На запад дори им викат аристократи, тоест значи нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4Д, не си прав, аз например влезах в Атера пак тази година и си взех този процент, защо да не може да се прави същото и с БТХ, или не трябва да се продават акциите, за да можем да мерим постоянната дивидентна доходност.Който иска гарантирана доходност да си купи облигации, защото и в банките не е гарантирана дългосрочно..
Това сме го писали много пъти- сериозните компании масово имат и дивидентна и капиталова доходност..
Много манипулативно.Bulls on BSE
Коментар
-
4Д, не си прав, аз например влезах в Атера пак тази година и си взех този процент, защо да не може да се прави същото и с БТХ, или не трябва да се продават акциите, за да можем да мерим постоянната дивидентна доходност.Който иска гарантирана доходност да си купи облигации, защото и в банките не е гарантирана дългосрочно..
Това сме го писали много пъти- сериозните компании масово имат и дивидентна и капиталова доходност..Last edited by Kiro; 30.06.2015, 12:25.
Коментар
Коментар