If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти, Съни . Благодаря ти, че ми каза да търся фундамент, за 10 години не се бях сетил! Сега го разбирам от теб и от други играчи, които смятат този форум за подходящ да блестнат с мъдрости, но с нито 1 число или цифра! Ще напишеш ли цифри/ числа относно компаниите, към които имам интерес или ще чета буквички от велики мислители?
Стига си разпитвал хората. Всеки го е страх да споделя от тарикатлък и от страх да не се изложи, въпреки че форумът е анонимен.
Здравей не ти трябват числа. Само ще ти създадат илюзорна представа. Търси фундамент! И си остави резерв, който да ти позволи свободата да мислиш трезво, без страх.
Къде това фундамент? Фундамент има навсякъде. Оценен на някакви текущи цени
ще предложите ли дружество?
Защо да се бъзикам?
Колко % ти е кешът и колко % си в акции към този момент?
А не хотите ли ключ из квартире, где деньги лежат ?
кешът е 35%. При вас колко е?
Няма особен смисъл от такива индивидуални данни, а само ако са получени от много участници.
Ма направете една анкета бе хора. Всички тези въпроси или подобни, мисля че ги срещах в анкетите на Биг Беър. Вижте резултатите, към 50 човека бяха отговорили. Възможно е и повече, не помня
Здравей не ти трябват числа. Само ще ти създадат илюзорна представа. Търси фундамент! И си остави резерв, който да ти позволи свободата да мислиш трезво, без страх.
Здрасти, Съни . Благодаря ти, че ми каза да търся фундамент, за 10 години не се бях сетил! Сега го разбирам от теб и от други играчи, които смятат този форум за подходящ да блестнат с мъдрости, но с нито 1 число или цифра! Ще напишеш ли цифри/ числа относно компаниите, към които имам интерес или ще чета буквички от велики мислители?
Най-вероятно не ги следиш всички, но ще съм благодарен да дадеш котировки на тези, които са ти в полезрението.
Не за друго, но все пак трябва мненията да имат някаква конкретика, за да носят стойност. Иначе са безполезни.
Не те разбрах добре. Помислих че се бъзикаш.
ти нямаш ли своите прогнози. Аз например нямам някакви определени очаквания. По-скоро се доближавам до Кубрат - с едни 20 % спад като очакване. Ако го превърнеш в число за индекса ще е към 520, ако приемем буквално този %
Но няма да ме изненада ако корекцията се успокои на 540 или 560. Не виждам проблем с никое "число". Почти никога индексът не прави V-образно движение. Ръбът на дъното не е проблем ще седи там цял месец. Щом спре да пада това се разбира.
Не се ограничавам с някакви сложни сметки за конкретно число. Като дойде дъното и около него ще има време да се купи. Всеки случай мисля да изчакам поне да стигне 580.
Що не пуснете една анкета от типа - "на коя цифра за индексс очаквате дъното" и да вземем да гласуваме тука у форумо
Защо да се бъзикам?
Колко % ти е кешът и колко % си в акции към този момент?
Коментар