If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция
И не е да е без аналози хима навън, даже бол...
Е, къде другаде една позиция ти е 1/2 индекс?
Майтапа настрана единствените без аналогии тук са ми един АДСИЦ и една облигация.
Тцъ, и оттуй имам, ама заедно с 4-5 други е в оная 12%-ва шитово-спекулативна порция на портфейла. На бфб ептен без шитченца не мое.....то и навън си имам малка колекция
Защото икономиката на България тази година а и още 2-3 след това ще отчете
икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.
Абсолютно вярно. Български договорни фондове държат акттиви на над 60 - 70 предприятия (следвайки месечният им бюлетин )и въобще не ги интересува за измислините индекси които търгуваме SOFIX , MOFIX и др.
Не е препоръка.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Интересно защо договорният фонд инвестиращ в акции на БФБ в който съм вложил част от спестяванията си в последните дни рязко расте
Защото икономиката на България тази година а и още 2-3 след това ще отчете
икономически ръст,а не рецесия.При ръст песимизмът става досаден и непонятен.
E, все 1 трябва да остане - после да каже - казах ли ви че ще обърне...
Дъно още не се види на хоризонта - бол кандидати за бици и никаква паника като хората.
Дори Фори го няма, за разлика от нисето де се спука от тролене тия дни и яко чертае локални дъна...
Пък и как да сме близо до бфб дъно като оттатък сега можеш да направиш диверсифициран портфейл с 5-6 ев/вбитда от растежни блу чипове с трипъл А рейтинг, а тук дори и от неликвидни мажовски шитове не можеш го състави, мишън импосибъл....
Защо изобщо си правиш труда да четеш форума и да пишеш, при положение че БФБ не представлява интерес за теб?
Коментар