Индексът - само вижте цените на компаниите в него. Пенита. Трябва критерий за цена - смешно е с цена 50 -80 стотинки да да "сини чипове" Пародия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНе е проблема в индекса и вие много добре го знаете. Преди години се пишеха същите глупости, но това не попречи на индекса да стигне над 1 900 пункта. Дори и сертификат върху индекса имаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПравилата за членство в Софикс се толкова нелепи че всички спекуланти от цял свят първо се хилят и пукат от смях, след което ни подминават.
Не може 2-3 компании да дърпат Софка, а останалите котви да стоят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А ако си добавил и известен ливъридж в точния момент стават 236% !!!
Не ме пребивайте с камъни моля, че си бях оптимист е вярно, но чак такова чудо и аз не съм очаквал
Съдбата обича смелите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А ако си добавил и известен ливъридж в точния момент стават 236% !!!
Не ме пребивайте с камъни моля, че си бях оптимист е вярно, но чак такова чудо и аз не съм очаквал
Съдбата обича смелите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Добър избор! Пазара цяла година ясно показва че няма интерес към боклуците. При правилен избор се очертават над 100% доходност на БФБ за 2021.
Съдбата обича смелите
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеUnsworth, от много време около 90% от портфейла ми е в Алтерко, Доверие, БСО и Агрия. Имам и някакви дреболии за цвят, но лично аз вярвам, че печалбите ми идват от сток пикинга. Спомням си как преди две години пишех, че на БФБ може и да се печели, но трябват умения. Всички скочиха срещу мен с доста обидни думи. За мен печалбите идват от избора на актива и изобщо е ме вълува как се търгуват половината боклуци в Софикс индекса. Вълнуват ме тези, които съм избрал.Last edited by SoHo; 09.11.2021, 19:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧе аз девет поредни години бих BGTR30. То не е трудно и като фонд да биеш индекса. Просто ограниченията в законодателството свиват предимствата на кадърия фонд мениджър. Миналата година в анкетата на bigbear десетте избрани от мен акции бяха с нищожна доходност при срив на пазара. Прогнозата ми от тази година към вчера беше +93.7% от десет компании с равно тегло, което си е доста диверсифицирано. Продължавам да вярвам, че ако хората се фокусират върху избора на активите а не върху Софикс ще успеят да покачат значително доходността си. Явно всеки си има свой път на борсата. Аз споделям моя опит. Успешна търговия.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Пак пишеш глупости! Твоя портфейл слабо ни вълнува. Хората и фондовете гледат да бият Софикс, а не твоя портфейл. Твоя портфейл ли да ползваме за бенчмарк?
За мен бенчмаркът е разликата между покупка и продажба,Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Пак пишеш глупости! Твоя портфейл слабо ни вълнува. Хората и фондовете гледат да бият Софикс, а не твоя портфейл. Твоя портфейл ли да ползваме за бенчмарк?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеUnsworth, от много време около 90% от портфейла ми е в Алтерко, Доверие, БСО и Агрия. Имам и някакви дреболии за цвят, но лично аз вярвам, че печалбите ми идват от сток пикинга. Спомням си как преди две години пишех, че на БФБ може и да се печели, но трябват умения. Всички скочиха срещу мен с доста обидни думи. За мен печалбите идват от избора на актива и изобщо е ме вълува как се търгуват половината боклуци в Софикс индекса. Вълнуват ме тези, които съм избрал.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Unsworth, от много време около 90% от портфейла ми е в Алтерко, Доверие, БСО и Агрия. Имам и някакви дреболии за цвят, но лично аз вярвам, че печалбите ми идват от сток пикинга. Спомням си как преди две години пишех, че на БФБ може и да се печели, но трябват умения. Всички скочиха срещу мен с доста обидни думи. За мен печалбите идват от избора на актива и изобщо е ме вълува как се търгуват половината боклуци в Софикс индекса. Вълнуват ме тези, които съм избрал.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
След чистата акция на Каро ще има и чист индекс? Ми добреНе е препоръка
Коментар
Коментар