Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
На вчерашните избори българите дадоха неочакван изборен тласък на новата центристка политическа сила, която може да сложи край на политическата безизходица,
SVOBODNOSLOVO.EU
Медии от чужбина: Нов шанс за България след пробив в десетилетното управление на Борисов
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтрахотна победа на ПП!
Макар че лично според мен заслужават 40-45% вот!
Вярвам че помните какво писах тук още когато Кирил и Асен обявиха проекта си.. Доста хора тогава ми се присмяха. Може би сега са ококорени или пък натъжени че белия кон се разминава на Тиквун
Вярвам че тези резултати са силно позитивни за Борсата! Биковете могат смело да продължат атаката си!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтрахотна победа на ПП!
Вярвам че помните какво писах тук още когато Кирил и Асен обявиха проекта си.. Доста хора тогава ми се присмяха. Може би сега са ококорени или пък натъжени че белия кон се разминава на Тиквун
Вярвам че тези резултати са силно позитивни за Борсата! Биковете могат смело да продължат атаката си!
Last edited by tony1975; 15.11.2021, 10:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Страхотна победа на ПП!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Има и трети вариант "ослушваме се"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЕ? Утре ще излитаме или потъваме?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЕ? Утре ще излитаме или потъваме?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеЕ? Утре ще излитаме или потъваме?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПромяната може да са първи ! Според мен с гласовете от чужбина ще са първи !
Поне две агенции им дават вече първо място без гласовете в чужбина, големия въпрос е ще влезе ли Възраждане
- 1 like
Коментар
Коментар