Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТях не ги управлявам аз и са само за "черни дни". Не ги гледам, че само нерви ми образуват . Много странно, но пиянка като мен успява да докара по-добра доходност на БФБ, отколкото гурутата на великите борси
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
За да се осъществи "глобалната ми стратегия" за инвестиране, към този етап трябва да бъдат изпълнени 2 условия:
1. Златото и ценните метали да падат.
2. Акциите ми на БФБ да растат.
Засега се справям отлично с точка 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКакво стана с инвестициите ти на чуждите пазари?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
За да се осъществи "глобалната ми стратегия" за инвестиране, към този етап трябва да бъдат изпълнени 2 условия:
Засега се справям отлично с точка 1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНеговото сегиз и хилка не струва, щот е близано....
Засега се справям отлично с точка 1.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОктомври 2012 струва над $1800, сега струва под $1100, що е то?
Къде е Импа за дса ни обясни
скоро ще е под 1000 за малко повече от 31 гр.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОктомври 2012 струва над $1800, сега струва под $1100, що е то?
Къде е Импа за дса ни обясни
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеха сега де, как да се разбере като липсват писаниците?
явно се опитват да фалират Хим-а ...................... на следващото ОСА ще попитам г-н Керезов защо се позволява на аутсайдери да провалят бизнес модела на групатаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеИ КОЕ НЕ Е ПО ТЕМАТАНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПак задълба в личностен дебат , да нямаш комплекси.......
Само за протокола...
Цената от лефче съм я прогнозирал преди 16 месеца ..... сега е нова прогноза ...80 стинки....
Цената до 80 стинки от моментната е много близка за мойте прогнози и много далечна за твойте от двата лева.....
МИСЛЯ ЗА СЕБЕ СИ, ПРЕДПАЗВАМ СЕ ОТ ТЪПОТИИ. ТЪПОТИИТЕ ТИ.
НИКОЙ НЕ ТИ ЩЕ ГРЕШНИТЕ ПРОГНОЗИ.Last edited by stabwound; 28.07.2015, 15:37.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпора е безмислен защото ,ти не подлежиш на диалогичност....
Приеми че съм продал преди 15 месеца над 70% от портфеила.....
Сега участвам почти като статист , спекулант..........
Това е.....НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар