Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеМного странно поведение на БФБ, изглежда че инвеститорите на БФБ са много смели щом не се повлияват от страховете, които владеят света, от друга страна тези смели играчи хич не им е на акъла да пазаруват и си държат заспали индексите
Погледни акциите , хим ,ссв и холдинг варна си ги подпират тимаджиите , еубг и булленд се подпира от еврофинанс, стара планина , МиС имат обратни и ПФ , еубг и хика и ихбг - ПФ и обратни , неохим и албена....
Няма масови разпродажби и обратните и мажо могат да пазят положението ,лошото че вече година го пазят а светлина в тунела няма....
В един момент ще се отдръпнат и ще стане мазало...за сега се надяват преди мазалото да дойде биче настроение.....
Както писа един колега при контраатаката на ИП през пролетта на 2008 се стигна дотам че повече никой не искаше да купува след зимата на 2009 г.....
Минал съм по пътя от 1900 до 300 ,най боли да ти го вкарват по малко....защото след бързото спадане има някакво скокче..... а при това падане ,няма никакъв шанс за нищо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПочнах да се надявам прогнозата ти за СОФИКС до края на годината да се сбъдне че като гледам накъде е тръгнало току виж е подминал 450
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧудесно начало !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеPipe El добре изглежда но каква е причината
Но за разлика от тях е и оценено като такова и е в пъти по евтино от всичко налично на бфб.
Плюс това е хейтвана хартия от много хейтван маркет, което всъщност не е лошо като контрарен индикатор....всяко хейтване си е до време...
От позитивната страна - листнато си е на лондонската борса с не толкова лоша ликвидност, а и норвежския уелф фонд има някъде около 7-8% в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTонка, нещо че е спихнало повече от очакванията ти - не значи че няма да слезе доста повече....
Особено ако се търгува все още на прераздути мултипъли.
Я сравни тук - това наричам аз фармавалю. Способно да даде в обозримо време х 4-5$ профит на всеки вложен $
Следя от известно време и вдругиден ще му уляза с първата порция.
Ако слушкаш - ще ти дам тика му...
PE 3.1 ev/ebitda 1.7 PEG 0.21 P/FCF 4.7 fRR 28%
Alt 3.55 D/Eq 0.11 CR 2 QR 1.6
GM 38% ROA 26 ROE 50 ROC/WACC =8 !!!Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечичо Оги е умен мъж и сега след шумотевиците около вестниците сигурно си е направил изводите и знае какво да прави!
Не съм си и мечатл че компанията ще слезе пак под 3лв - не може да не се възползвам!
Особено ако се търгува все още на прераздути мултипъли.
Я сравни тук - това наричам аз фармавалю. Способно да даде в обозримо време х 4-5$ профит на всеки вложен $
Следя от известно време и вдругиден ще му уляза с първата порция.
Ако слушкаш - ще ти дам тика му...
PE 3.1 ev/ebitda 1.7 PEG 0.21 P/FCF 4.7 fRR 28%
Alt 3.55 D/Eq 0.11 CR 2 QR 1.6
GM 38% ROA 26 ROE 50 ROC/WACC =8 !!!
Коментар
Коментар