Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by padre Bonaventura; 21.08.2015, 22:13.
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНамирам го за положително явление - и мен ме омачка мечката тогава, но вече по-добре преценям, кое от хвърчащото може, да се яде Всяко зло - за доброdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеСлучвало се е, някъде края на 2007-а или началото на 2008-а с над 10% само за ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеВеднъж като те омачка хубаво мечката и ще придобиеш по-различна представа за възможностdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе си зареждат Жиповете със скъпия бензин от родните картели и ще им дреме на дедовия - нали не въртят собствени пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепак е възможност
Slim started out as a stockbroker, with the founding of Grupo Financiero Inbursa in 1965. One of his biggest opportunities – even beyond the privatization of Telmex – was the peso crisis in the early 1980s, coupled with a steep decline in oil prices. Capital was fleeing the country, and Slim bought a number of companies at depressed valuations.
Read more: How Carlos Slim Built His Fortune (amx,amov,tkagy,gpfoy) http://www.investopedia.com/articles...#ixzz3jSkUCvFa
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНашите ПФ-та такъв ще го ядат на запад и това тримесечие, че не знам какво ще правятЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНашите ПФ-та такъв ще го ядат на запад и това тримесечие, че не знам какво ще правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеА не съм съгласен. Зависи колко е падащ. Ти си мислиш така, защото не си видял истински падащ, както когато индекса изтри 20% за един януарски ден, мисля 22-ри.
Ето тогава ми кажи, че ще го надбориш - абсурд. Просто сега падаме много леко и незабележимо и затова все още върви играта тук-там при някои обезценени.
Сурне ли се над 5-7% стой и гледай само как се издрусват неликвидните круши, които (само за пример) може да имаш яко в портфейла. Колкото по-неликвидно - толкова повече на играчорите им слизат сърцата в петите и хвърлят на поразия, само и само да се доберат до някакъв кеш. Всякакви коефициенти, перспективи., активи и тем подобни хоругви са забравени и дори анатесмосани. Става страшно. Магарето също летяло в торнадото. А няма кой да подпре неликвидното, там няма и фондове, става още по-лошо... но да не говорим, а да се молим да не идва това време повече на бфб.
Slim started out as a stockbroker, with the founding of Grupo Financiero Inbursa in 1965. One of his biggest opportunities – even beyond the privatization of Telmex – was the peso crisis in the early 1980s, coupled with a steep decline in oil prices. Capital was fleeing the country, and Slim bought a number of companies at depressed valuations.
Read more: How Carlos Slim Built His Fortune (amx,amov,tkagy,gpfoy) http://www.investopedia.com/articles...#ixzz3jSkUCvFadestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИндекса изобщо не го гледам, важното е мойте компании да вървят добре и да показват силни резултати. И при падащ пазар могат да се правят пари, просто е по-трудно
Ето тогава ми кажи, че ще го надбориш - абсурд. Просто сега падаме много леко и незабележимо и затова все още върви играта тук-там при някои обезценени.
Сурне ли се над 5-7% стой и гледай само как се издрусват неликвидните круши, които (само за пример) може да имаш яко в портфейла. Колкото по-неликвидно - толкова повече на играчорите им слизат сърцата в петите и хвърлят на поразия, само и само да се доберат до някакъв кеш. Всякакви коефициенти, перспективи., активи и тем подобни хоругви са забравени и дори анатесмосани. Става страшно. Магарето също летяло в торнадото. А няма кой да подпре неликвидното, там няма и фондове, става още по-лошо... но да не говорим, а да се молим да не идва това време повече на бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеТова е добре. Браво, Дано и другите са така, но ме съмнява, защото май става тая идея на Ташунеца - индекс към 450 ((destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТази година направо ги нокаутирам
Коментар
Коментар