IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Истинските мечки продават около върха, а мечките аматьори продават около дъното

Коментар

• Мечки, мечки колко да са мечки ..... Това днешното мечки ли са?Едно време какви мечки имаше ехеее ...... Могат да ти продадат тоооолкова евтино ......
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        За теб специално яко дупе .
        Да ти кажа честно и от мечките нищо не става.Всеки ден налитат като тигри и вечер
        бягат като офци.Един спад като хората не могат да направят,само се лигавят и как
        да го направят след като от пръдня боя не става.Да вземат вече да дигат белият
        байряк за да му турят биковете оптимистичния знак.

Коментар

Аз на теб скрийншотове много стм ти пуснал но ти нито един.За кой става въпрос поясни.
          Този дето го пусна август

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            А скрийншота дето пусна? Забрави ли за него? Ти може и да си забравил, ама аз помня.
            Аз на теб скрийншотове много стм ти пуснал но ти нито един.За кой става въпрос поясни.

Коментар

От мен да знаете, че най-важните неща за успешна борсова търговия са яки нерви и яко дупе
              За теб специално яко дупе .

Коментар

Сцепих ги от бой
                Сериозен ли си бре?? С какво ги сцепи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Този посредник да не беше ти...... поредния фАлшив клонинг ,затова воювам срещу тях и модераторите на инвестора който ги толерират.........
                  Вждаш ли колко правилно постъпих с излизането си ....... а не да купувам тимуровци по 1,60 с репа....
                  Забравяш че за това време и Хиката и Гагарин и БТН скочиха с 30% а при теб спада е 30 %.....
                  При столипинския наистина много лошо се получи с тия репа и падането на цената на артиите му.ц

Коментар

От мен да знаете, че най-важните неща за успешна борсова търговия са яки нерви и яко дупе
                    E трябват и пари ....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Естествено ЦКБ на 1 лв и под него.За другите боклуци изчаквам още.
                      А скрийншота дето пусна? Забрави ли за него? Ти може и да си забравил, ама аз помня.

Коментар

Затова ли купуваше?

Абе тоя форум се напълни с клоуни!
                        Естествено ЦКБ на 1 лв и под него.За другите боклуци изчаквам още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          И защото нямаш правилна преценка ще бъдеш вечно губещ и ушит в репа.....
                          Борсата е печеливша при финансисти като Орешарски а ти се нареди на шкембе или черешовата борса да се възстанови някоя умствена гънка....
                          То бива ама толкова .....
                          Ми той трябва казани с чорба да изяде за да развие гънка .

Коментар

Абсолютно вярно!! На твоето мнение съм.Още като се сгромоляса КТБ и разбрах че ни очакват лоши дни.
                            Затова ли купуваше?

Абе тоя форум се напълни с клоуни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Не е ли наивно да мислиш , че като се пускат редките позитивни новини и Борсата ще тръгне..Кое му е позитивното, след като СОФИКС падна от 600 на 400 пункта- ние сме в дългова спирала и няма визия за икономиката..Ние сме инвеститори и трябва да сме реалисти..Да приемем , че всички си измисляме позитивни новини и все пускаме резане на ленти и хвалби..Мислиш ли , че ще дойдат чуждите инвеститори и ще вдигнат Борсата..Те са много по информирани от Нас..Държавата се управлява лошо- не се правят реформи и корупцията е голяма..Това го има в няколко доклада на ЕС..Даже Румъния ни изпревари..Отвори си широко очите и се замисли- не трябва ли да има реформи и да има корумпирани политици в затвора..Или ти стига само хваленето на крадливите политици..Ами пускай ти позитивните новини- да видим с колко ще вдигнеш Борсата при тези крадливи политици..
                              Абсолютно вярно!! На твоето мнение съм.Още като се сгромоляса КТБ и разбрах че ни очакват лоши дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Че то ще има ли някой на плюс
                                Зависи .... Преоценките ще докарат +
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X