Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного отчаяни ми се видите бре момци! Я се вземете в ръце! Ние сме '' стари '' и добре обучени кучета и такива неща не би трябвало да ни притесняват..................... все с М започва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного се кефя, когато тимимпортци ги бият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКогато нещо се търгува на 10 г. мминимум няма как да е скъпо.
Примерно петрола...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСпоко, пазара сам ще се регулира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного отчаяни ми се видите бре момци! Я се вземете в ръце! Ние сме '' стари '' и добре обучени кучета и такива неща не би трябвало да ни притесняватLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного отчаяни ми се видите бре момци! Я се вземете в ръце! Ние сме '' стари '' и добре обучени кучета и такива неща не би трябвало да ни притесняват
Ако оставят маркета да реши цените ,ще стане по лесно ,но тези спадове за десетки хиляди бройки и после рязки качвания с по няколко бройки в края на сесията изкривява маркета и отказват повечето участниците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениелошото е че след тим следват останалите....и пак идва ред на тим...
Нека да не го коментирам това.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного се кефя, когато тимимпортци ги бият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВ момента спекулантите са кът, ливъриджът нисък или никакъв. И понже са малко и закуравели, са по скоро много затаили дъх в очакване на това, на което са заложили - а то е логичното и неминуемото.
Отчаяните в момента са депозитарите, щото с много зор спестиха някой лев примамени от големи лихви, които вече ги няма
Виждаме и отчаяната треска у населението по всевъзможни лотарии и лесни начини за печелене на пари, Форекси, чужди пазари - което си е върха на отчаянието.
БФБ на тези цени е супер стабилна и перспективна, няма никакво място за отчаяние
Коментар
Коментар