If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти си вторият човек, който дава тази прогноза. Аз не смятам, че ще стигнем дотам, но само времето ще покаже
То работата не е за смях- хем съм донякъде на мнението на Батя, че част от компаниите вече са доста преразпродадени, хем си представям какво ще е ако към нашият здрав тренд надолу добавим и такъв навън..
Пичове какъв оптимизъм ви гони.
От нова година ще има яко разпродажби.
Ще се прехвърлят стотици милиони от фондовете демек борсата в ръчичките на тиквата.
Я си представете сега 100млн да изчезнат от борсата, а 1 млрд. В кърпа ни е вързан 10% спад
Пичове какъв оптимизъм ви гони.
От нова година ще има яко разпродажби.
Ще се прехвърлят стотици милиони от фондовете демек борсата в ръчичките на тиквата.
Я си представете сега 100млн да изчезнат от борсата, а 1 млрд. В кърпа ни е вързан 10% спад
Има безумно евтини компании на нашта борса.. Аз не проумявам как въобще е възможно това да се задържи толкова дълго време, та камоли да падат още.. По принцип в икономическите системи дефектите не съществуват дълго, на БФБ обаче сме над всякакви икономически закони!
Явно обаче през някакви периоди поскъпва и кешът. Като сравняваме някаква борсова компания, я сравняваме с кеша/акция.
щом народа стиска кеша и тъпче под юргана, как да тръгне борсата
Има безумно евтини компании на нашта борса.. Аз не проумявам как въобще е възможно това да се задържи толкова дълго време, та камоли да падат още.. По принцип в икономическите системи дефектите не съществуват дълго, на БФБ обаче сме над всякакви икономически закони!
Хм, пазарите се сриват. Защо ли? Франция пред тотален локдаун. Скоро и по целия свят. А някои чакат ръстове.
ХАХА. Най-интуитивното в момента е човек да се поддаде на страха и да иска да го търгува. Да се прави на Робинхуд и да шорти лошите акции, които се търгуват на исторически високи нива въпреки данните от икономиката. Истината е че страх има само по телевизорите, никъде другаде. Малкият и средният бизнес не ги броим, тях искат да ги унищожат отдавна и да останат само големите компании. На борсите се търгуват предимно големите, тези които ще останат и след Локдауните и след Ковид ще са ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ. Който се е позиционирал в малки компании или такива в бизнеси, които ще са изчезващи след Ковид или силно преформатирани - ДА СИ БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ НА ГЛУПОСТТА.
Сега спадовете са заради отваряне на Къси позиции. До седмица-две ще бъдат изкормени.
Коментар