IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ръста 2000-2007г се основаваше на приемането ни в ЕС. Тогава в ЕС все още имаха надежда , че БГ бързо ще навакса и ще направи реформи- сега не е така.Получени са 4 отрицателни доклада.
    Според тебе сега Борисов не е ли проруски и каква е връзката със скъпите горива.Модела е същия, а трябва да се промени.Това са твои лъжи , че съм защитавал Пеевски.Моля да посочиш факти..Защо след твоите големи ръстове на БВП вземаме все нови милиарди дългове..Защо след като е свален Орешарски няма наказани за КТБ и откраднатите 5 милиарда.Според Дянков даже сме в дългова спирала..Защо вместо да се покачва бавно , Борсата бавно се свлича.Толкова си заслепен от верноподаниеството си към модела , че едва ли ще признаеш фактите. Сега можеш ли да направиш прогноза- кога ще видим ръст на Борсата след оптимистичните ти ръсове на икономиката
    Last edited by Kiro; 02.03.2016, 08:32.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Никога не съм казвал 1000 пункта. Дори пропускам отговора в анкетата на бигбеар на въпроса на какъв Софикс бихте продали. Твърдиш, че имам политически пристрастия обратни на възгледите ми само защото ти казах, че правиш абсолютно погрешни изводи. Твърдението, че не може да растем в условия на корупция и на най бедна държава в ЕС е откровенна глупост. През периода 2000-2007 бяхме, бедна, гладна, корумпирана мафиотска държава но софикс порастна 20 пъти. Това твърдение е принципно и в него няма никакви политически пристрастия. Интересно как е възможно твърдението за ръста на БФБ от 2000-2007 да е доказателство за симпатии към ГЕРБ? Освен това съм крайно прозападен във вижданията си. Аз съм последният човек, който ще ги отрече. Казах, че въпреки проблемите ни ще растем. Казах, че миналата година сбъркаха с прогнозите и ще сбъркат пак. Казването на факта за ръста през 2015 година и грешната прогноза на ЕК не е симпатия към ГЕРБ. Толкова е силна омразата ти, че ти се привижда каквото си поискаш, което няма връзка с действителността. Спомням си, че симпатизираше на правитеството на Пеевски/Орешарски и беше срещу протестите на които симпатизирах. Възможно е да имам неточни спомени на които да съм си базирал мнението днес. Ако е така се извинявам. От там дойде идеята, че нямаш омраза към модела а само когато нашите не са там. Тоест когато мафията е без Борисов на власт е добра а когато същата мафия е с Борисов на власт е лоша. Това означава лично отношение не към модела и олигархията а към конкретна личност. Аз винаги не харесвам мафията. В момента пак не ми харесва управлението. ГЕРБ постепенно се превръща в казионна организация на икономичеслите кръгове, които управлеваха ДПС, но растеж ще има въпреки това. Когато Хунтата около Орешарски срути КТБ, спря еврофондовете и прие проруска и анти европейска позиция пак имахме ръст на икономиката. Бизнес цикъла е много мощен и въпреки проблемите пак ще растем.
      Ами нещо пак си противоречиш с реалността, НА БАЗА НА КАКВО ЩЕ РАСТЕМ, НА БАЗА ФАКТИ И ДОВОДИ И ТО ИКОНОМИЧЕСКИ!!!!??????
      Ето сега ДАУ ДЖОУНС СЕ ВЪРНА, виж днес пазара ти, как ще го отрази!!!

      Нямате капиталов пазар, а и е развиващ се, скоро няма да видим факти за развитието му, а и след КТБ, направо 3-5 години най малко лутане!!!

      И това което ти пиша сега и пиша от години насам, може да ти струва много !!!!

      Коментар


      • Никога не съм казвал 1000 пункта. Дори пропускам отговора в анкетата на бигбеар на въпроса на какъв Софикс бихте продали. Твърдиш, че имам политически пристрастия обратни на възгледите ми само защото ти казах, че правиш абсолютно погрешни изводи. Твърдението, че не може да растем в условия на корупция и на най бедна държава в ЕС е откровенна глупост. През периода 2000-2007 бяхме, бедна, гладна, корумпирана мафиотска държава но софикс порастна 20 пъти. Това твърдение е принципно и в него няма никакви политически пристрастия. Интересно как е възможно твърдението за ръста на БФБ от 2000-2007 да е доказателство за симпатии към ГЕРБ? Освен това съм крайно прозападен във вижданията си. Аз съм последният човек, който ще ги отрече. Казах, че въпреки проблемите ни ще растем. Казах, че миналата година сбъркаха с прогнозите и ще сбъркат пак. Казването на факта за ръста през 2015 година и грешната прогноза на ЕК не е симпатия към ГЕРБ. Толкова е силна омразата ти, че ти се привижда каквото си поискаш, което няма връзка с действителността. Спомням си, че симпатизираше на правитеството на Пеевски/Орешарски и беше срещу протестите на които симпатизирах. Възможно е да имам неточни спомени на които да съм си базирал мнението днес. Ако е така се извинявам. От там дойде идеята, че нямаш омраза към модела а само когато нашите не са там. Тоест когато мафията е без Борисов на власт е добра а когато същата мафия е с Борисов на власт е лоша. Това означава лично отношение не към модела и олигархията а към конкретна личност. Аз винаги не харесвам мафията. В момента пак не ми харесва управлението. ГЕРБ постепенно се превръща в казионна организация на икономичеслите кръгове, които управлеваха ДПС, но растеж ще има въпреки това. Когато Хунтата около Орешарски срути КТБ, спря еврофондовете и прие проруска и анти европейска позиция пак имахме ръст на икономиката. Бизнес цикъла е много мощен и въпреки проблемите пак ще растем.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
          Не знам дали е оптимизъм или не ,но без инфлация няма да се разминем ....
          Просто е затишие пред буря.
          Къде иначе ще се "изпарят" трилионити ,които и ФЕД и ЕЦБ напечатаха ?
          Тогава и борсата ни ще подскочи ,и свръх депозирането ще се "изглади" , и лошите кредити ще "оправят " - най-вече .
          Да де, но за да допуснат инфлация, ще трябва да има проценти отгоре БВП, което още не е станало!!! И тези милиарди са КОЛИЧЕСТВЕНИ УЛЕСНЕНИЯ !!!! Виж те си какво значи това!!!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Стига си сменял никовете.Ти Дянков за успешен министър ли го имаш.Я си припомни какви ги свърши.Ти да не си самия Дянков или негов съветник.Когато се губят пари на Борсата, не знам за какъв оптимизъм може да се говори..Какво като по някоя позиция сме спечелили нещо..Близо 4 пъти под върха сме.Върни си стария ник да си спомним ти какви си ги писал преди две години.
            Не ме интересува кои управляват, искам народа ми да живее добре и Борсата поне да се върне на предкризисните нива.
            Още по смешно, това какво искаш и това какво става в реалността е ПРОБЛЕМА ТИ!!!

            Няма как да казваш, че при СТАНИШКО сме били нагоре и да го изказваш, щото товагава не си знаел, че сега вече 7 години сърбаме попарата на ЧЕРВЕНИТЕ ВИ ИДОЛИ, и от там сте доста забъркани, КАКТО И ДА Е, ВАС НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗАЩО ЩЕ СЕ КАЧВА БОРСАТА, А ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА СЕ КАЧВАЛА!!!?? НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАЛО, КОЙ УПРАВЛЯВАЛ, АХАХАХА И ТИ СИ ИКОНОМИСТ ЛИ ???

            НЕ ПИШИ ПОВЕЧЕ ТУК!!!

            АЙДЕ СЕГА И ДА ТЕ ПИТАМ, КОЙ "НАРОД", ЗА ДА КАЖЕШ НАРОД, КАКВО ИМАШ ПРЕДВИД, ЕТНИЧЕСКИТЕ ГРАЖДАНИ, РОМИТЕ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЛИ КОЙ ПО ТОЧНО, ДУМАТА НАРОД Е СЪБИРАТЕЛНА, НЯМА КАК ДА ГОВОРИШ ЗА НАРОДА, щото е смешно и то свързано с капиталов пазар и развитие !!!

            Коментар


            • Инфлация

              Не знам дали е оптимизъм или не ,но без инфлация няма да се разминем ....
              Просто е затишие пред буря.
              Къде иначе ще се "изпарят" трилионити ,които и ФЕД и ЕЦБ напечатаха ?
              Тогава и борсата ни ще подскочи ,и свръх депозирането ще се "изглади" , и лошите кредити ще "оправят " - най-вече , защото лошите кредити са проблемат.
              Last edited by Dmirkata; 02.03.2016, 08:17.
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

              Коментар


              • Стига си сменял никовете.Ти Дянков за успешен министър ли го имаш.Я си припомни какви ги свърши.Ти да не си самия Дянков или негов съветник.Когато се губят пари на Борсата, не знам за какъв оптимизъм може да се говори..Какво като по някоя позиция сме спечелили нещо..Близо 4 пъти под върха сме.Върни си стария ник да си спомним ти какви си ги писал преди две години.
                Не ме интересува кои управляват, искам народа ми да живее добре и Борсата поне да се върне на предкризисните нива.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Уважаеми 4Д, да света е хаотичен, но ти го подреждаш само във въображението си и с думи.Така подреди и грешните си прогнози за ръстове на бългаския индекс на два пъти до 1000 пункта, така подреди и излъга за това, че съм бил русофил и други глупости..Не зная дали го правиш с корист, но нито е вярно , нито е реално.Не ме интересува какви печалби имаш от акции,но ти постояно ни ги навираш и се хвалиш без да ги доказваш,Да твърдиш, че си оптимист в най- бедната и корумпирана страна на ЕС, отказваща да прави реформи е явен признак за принадлежност и политически пристрастия.Сигурен съм, че голями оптимисти са Горанов и Москов.На тях също не им пука, че батака е пълен..Ти се самоопределяш със самодоволството си..Оптимизъм да , но след промени и сравнение с по- добрите и демократични общества и държави.Да отричаш докладите на ЕС , не е оптимизъм , а подкрепа на корупцията и отказ от реформите , а също и подкрепа на олигархията с порочния и модел- критикуван от САЩ и ЕС.
                  На мене също не ми пука за тебе 4Д, но те моля да спреш да тиражираш грешните си прогнози и наукообразни изводи.В едно съм сигурен и съм оптимист, че ще се освободим от крадците и корумпетата , както го направиха в Румъния и тогава Борсата ще тръгне, а ние ще живеем в по- нормално общество.
                  Кире я се върни да видиш за ДЯНКОВ, какви си ги писал, и тогава пак ела да ми ГОВОРИШ ЗА МОСКОВ И ЛУКАРСКИ!!!

                  Смешно е да не помните какви неща сте говорили и писали преди две години само!!!

                  4д е оптимист, това е грешно за борса, като тази!!

                  НАЙ ИНТЕРЕСНИЯ довод е тоя за това, ЧЕ когато били, разбираш ли СТАНИШКО И ОПРЕШКО сме БИЛИ "НАГОРЕ", ами ПОСЛЕДСТВИЯТА ВЕЧЕ 7 ГОДИНИ??? КЪДЕ ГИ ПРОПУСНАХТЕ???? Смешно е !!!


                  Така е с такива участници и такъв матрял, такива са последствията, защото продукта принадлежи на клиента, Защо не се събрахте участници и асоциации и представители на ип и банки да натискате борсата и ЦП да се реформират!!!

                  КОГА ЩЕ СТАНАТ ЧАСТНИ И КОГА КФН ЩЕ Е НА МЯСТОТО СИ !!!!

                  ЕТО ТИЯ НЕЩА, КАТО СЕ ПРОМЕНЯТ НЯКОГА, ЕЛАТЕ ПАК ДА ГОВОРИТЕ ЗА КОМПАНИИ БЪЛГАРСКИ, ТУКА В БЪЛГАРИЯ.!!!
                  А ПРЕДИ ТОВА САМО празни приказки, както и се вижда!!!
                  Last edited by DutyFree; 02.03.2016, 08:10.

                  Коментар


                  • Уважаеми 4Д, да света е хаотичен, но ти го подреждаш само във въображението си и с думи.Така подреди и грешните си прогнози за ръстове на бългаския индекс на два пъти до 1000 пункта, така подреди и излъга за това, че съм бил русофил и други глупости..Не зная дали го правиш с корист, но нито е вярно , нито е реално.Не ме интересува какви печалби имаш от акции,но ти постояно ни ги навираш и се хвалиш без да ги доказваш,Да твърдиш, че си оптимист в най- бедната и корумпирана страна на ЕС, отказваща да прави реформи е явен признак за принадлежност и политически пристрастия.Сигурен съм, че голями оптимисти са Горанов и Москов.На тях също не им пука, че батака е пълен..Ти се самоопределяш със самодоволството си..Оптимизъм да , но след промени и сравнение с по- добрите и демократични общества и държави.Да отричаш докладите на ЕС , не е оптимизъм , а подкрепа на корупцията и отказ от реформите , а също и подкрепа на олигархията с порочния и модел- критикуван от САЩ и ЕС.
                    На мене също не ми пука за тебе 4Д, но те моля да спреш да тиражираш грешните си прогнози и наукообразни изводи.В едно съм сигурен и съм оптимист, че ще се освободим от крадците и корумпетата , както го направиха в Румъния и тогава Борсата ще тръгне, а ние ще живеем в по- нормално общество.
                    Last edited by Kiro; 02.03.2016, 07:44.

                    Коментар


                    • След днешните писания мога да дам само един коментар. Света е хаотичен и ние го подреждаме в някакъв разбираем за нас вид. Самото описание на хаоса говори повече за самите нас отколкото за окръжаващият свят. Аз винаги ще търся положителен сценарий защото от негативният няма да мога да извлека полза. Същевременно скептицизма ми ще води до непрекъснато съмнение и подлагане на тестове дали е верен. Стремежа да построим негативен свят в който сме губещи ще остане за винаги неразбран от мен. Затова ще бъда оптимист защото осъзнавам, че винаги навсякъде има положителен сценарий и е възможно все още да не съм го видял, но той е там. Вярвам, че всеки средно интелигентен човек е способен да намери положителен изход от всяка ситуация. Към момента чувствам, че съм намерил такъв. Само времето ще покаже дали съм прав. Сякаш за мен най-важното е да намеря разрешение на загадките. Просто имам късмет, че работя в сфера където те се отплащат и финансово. Дали съм изкарал пари или не е нещо, което няма как да се провери в един форум и изобщо не ми пука какво мислите. Какви са политическите ми възгледи е очевидно и Киро е безкрайно далеч. Но отново не ми пука какво мисли. Лека нощ.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Какво му е на сайта?
                        Е как, няма вечно да стой така, поне малко приятелски да изглежда !!!
                        Един лев инвестиция, в нещо последните 7-10 години????

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Днес ги нокаутирах
                          А вазелинче употреби ли?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

                            п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!
                            Какво му е на сайта?

                            Коментар


                            • мисля че е време да обръщаме - щом и мен взеха да ме спохождат тъмни мисли!?!??

                              п.п. инфосток да си оправят сайта че днес као видях +67% и щях да получа инфаркт!!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                                Както винаги
                                верен отговор.

                                Коментар

                                Working...
                                X