Първоначално изпратено от Alhimik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПочваме ли ги??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеЛека полека вдевате - Дедо Мито откога ви говори къде е проблема
На годишна база са паднали колкото ... Goldman Sachs
....в случай, че вдяваш за кои става въпросLast edited by Protokol; 22.03.2016, 18:35.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПочваме ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеДнес нетипично много и ФИБ и ЦКБ паднаха. Не знам дали виждате умисъл и дали има въобще има под вола теле. но там се крие ключа за колибата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениепреци, по-често вече се задържаш в редиците на оптимистите
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...viiata-213412/
това обаче никой не го коментира...Така ми се случва и по някои спортни събития - забелязало съм, че почти винаги съм за по-слабите отбори, играчи т.н. - жал ми е за тях ако се мъчат и ми се иска да се зарадват с някоя непредвидена победа
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Но мечките, който вършат работа нЕма да закачаш....
Иначе как може да захванеш по някоя папирка, ако оборота е така мижав, едва ли не като пред дъно))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
преци, по-често вече се задържаш в редиците на оптимистите
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...viiata-213412/
това обаче никой не го коментира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАз пък съм песимист! Детето ЧУДО нямало да инвестира повече в България, маха се от Табаците, харчи пари в Катар, намало да купува Химко..на какво развитие повече може да се надява нащата татковина. Обхванаха ме трагичните настроения мен. Само лоши новини напоследък.Ако се махне от табаците - това било лошо
Иначе казано - за някои хора е все лошо
Ноооо ... първо се съмнявам, че ако се махне ще е проформа и второ - ако може да го кажем с едно изречение - постоянно подобряващ и растящ фундамент бие винаги в перспектива какъвто и да е скапан сентимент
)) Борса е това, не е някаква лафка за вестници, идват нови хора, нови зевзеци, гледат отчети, гледат ръстове, печалби прочее.
А както са написали обясненията от табаците за причините за съкращаване на персонала и грам не им вярвам, за мене е по-вероятно само да ползват повода, за да се реорганизират и начин да се отърват от задължението пред бения хелекторат - да не им изкупуват животоспасяващите ... тютюни
))
Last edited by precakanoto; 21.03.2016, 13:54.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМоже да е гледал интервюто с премиера, цял час по новаБеше оптимистично, как сме били румънците по всички показатели
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да изметеш с метла мечките и после с парцала да забършеш ...
Но мечките, който вършат работа нЕма да закачаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе спя, а ги лупкамLife won't wait for you.
Коментар
Коментар