IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Абе да се мяркали Гетов?
    Тук съм, никъде не съм ходил. Ежедневно гледам как ги пукаш от бой, ала наистина нямам време да пиша.

Коментар

• Абе да се мяркали Гетов?

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        Ха така, няма нужда от ликвидност. За кво ти е.
        Пускай CVто да те вземат в борда на БФБ, готов си.
        няма нужда от квазиликвидност само в деня на ребалансирането на шитовете !!! Правилно си разбрал. Край с игричките на двете сакрални дати 2 пъти в годината
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Много добре дори, че няма някакви измислени фондове - нека да се сложи край на тая спекула с индекса
          Ха така, няма нужда от ликвидност. За кво ти е.
          Пускай CVто да те вземат в борда на БФБ, готов си.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
            А какви трети петъци на март и септември имаше до преди 1 година - с по 15-на аукциона накрая.
            А сега - нищо .
            Едва ли някой се сеща (пък и няма за какво ) ,че от понеделник ще има нов Софикс.
            Как липсва индексен фонд и къси продажби .
            Прав си, на спекулантите много им липсват тези дни, но то и тях ги няма вече
            dddd беше много прав като каза, че само с дългосрочни инвеститори пазар не става! Нито кой знае колко ниски може да се видят, нито могат да се привлекат нови играчи поради липсата на оборот, въобще омагьосан кръг. Явно са останали само институционални и по-богати индивидуални участници, които обаче рядко закъсват за пари и съответно трудно продават. Как може цял свят да беше паднал с 30-тина %, а ние не помръднахме
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Добре ги ступахме днес

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                А какви трети петъци на март и септември имаше до преди 1 година - с по 15-на аукциона накрая.
                А сега - нищо .
                Едва ли някой се сеща (пък и няма за какво ) ,че от понеделник ще има нов Софикс.
                Много добре дори, че няма някакви измислени фондове - нека да се сложи край на тая спекула с индекса
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• А какви трети петъци на март и септември имаше до преди 1 година - с по 15-на аукциона накрая.
                  А сега - нищо .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бамзе Разгледай мнение
                    Тази ли е, прецаканке . http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14004
                    +
                    Мисля, че е точно тази, как я откри ?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Имаше една хубава тема преди време - казваше се нещо такова "Свърши ли ралито на избушеняците"
                      Иска ми се да я реанимираме, а не може да се открие, дали не са я изгорили админите !?!?
                      Как може да се намери в този сайт, според мен не му работи търсенето както трябва, щом не дава резултати... ))
                      Тази ли е, прецаканке . http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14004
                      Мнението не е препоръка за търговия с акции и/или за каквито и да били инвестиционни решения.

Коментар

• Имаше една хубава тема преди време - казваше се нещо такова "Свърши ли ралито на избушеняците"
                        Иска ми се да я реанимираме, а не може да се открие, дали не са я изгорили админите !?!?
                        Как може да се намери в този сайт, според мен не му работи търсенето както трябва, щом не дава резултати... ))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Малко фрог - за оправяне на петъчното настроение :
                          "Кольо Парамов: Махайте борда, ще гладуваме до последно"
                          ))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Че е по-близо е по-близо, но още е надалече от 250 - както беше казал споменЪ - две мнения няма
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Близо ли е SOFIX до дъно?

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                                Преди 2 години съм кеширал в Гагарина, така че засега съм само зрител и не ме вълнува особено, но на 30-35 евентуално пак ще влезна
                                Евентуално да Влизаш, излизаш както си искаш, сега обаче нямаме избор освен да чакаме пак 35 ... евентуално
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X