IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди 2 години съм кеширал в Гагарина, така че засега съм само зрител и не ме вълнува особено, но на 30-35 евентуално пак ще влезна
    Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Де тоя късмет де - 30 кинта за гагарин, но щом казваш ще го чакаме по средата на диапазона. Може да дочакаме, знае ли се !?!? )))
    ако се кеширате повечето трепетлики - защо не !???

Коментар

• Днес ми е много добър ден

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
        Не ги мисли толкова, по всяка вероятност на 30-35 Гагарин...
        Де тоя късмет де - 30 кинта за гагарин, но щом казваш ще го чакаме по средата на диапазона. Може да дочакаме, знае ли се !?!? )))
        ако се кеширате повечето трепетлики - защо не !???
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          опъваШ или те опЪваТ днес
          Лупкам ги.

Коментар

• Не ги мисли толкова, по всяка вероятност на 30-35 Гагарин и 40-45 БТХ
            Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Сега да видим на колко ще си купят акциите ...който се продадоха ..
            като гледам предлагането...Гагарин има повече около 47лв , Булгартабак 57 лв и то дребни бройки.......

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Тук съм
              опъваШ или те опЪваТ днес

Коментар

• Тук съм

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Днес го раздавате скучно ... Даже и Софикс не бие мечки .... К'ва станА?
                  Софикс ги бие и накрая ще даде отчет. Ами батката какво направи - закопчаха го в кошарката с шитовете и няма мърдане ))) Остава му само молбата към всевишния, да не се сгромолясат избушеняците от ралито )))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Днес го раздавате скучно ... Даже и Софикс не бие мечки .... К'ва станА?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                      Не, в освобождаващото се от Табаците хале на София БТ!
                      Абсурд, няма как да стане точно там !!!
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Верно !? в някой адциц ли ще ги правите !?!? (произвеждате)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Днес те подкрепих яко в Гагарин.....
                            Нема се плашиш....
                            некой ми се смееха че съм продал всичко и имам само 10 акции в Гагарин на нова година и съм ги продал на 51 на Ивановден да се черпя... .... тогава имах прогноза за спад до 40 и нещо към края на януари е тя стана към края на март....
                            Сега прогнозанта ми е над 50 до края месеца и дивидент....в двете ..
                            Не е препоръка
                            Вчера ме нямаше на бфб, (и не само от вчера а близо седмица) съответно няма как да си ме подкрепил точно пък мен, и донякъде съжалявам, че си крепил, защото можеше да се заредим в по-ниското За прогнозите на ивоновден - не съм наблюдавало кой се е смял, мога да кажа само за себе си - че дори ги приех съвсем насериозно и директно ти написах във форума каква голяма глупост си направил, като си се кеширал нещо което досега сам си разбрал неколкократно. Според мен и сегашната ти прогноза е адекватна колкото и тогавашната - пак го казвам сериозно и директно както го мисля )))
                            Last edited by precakanoto; 18.03.2016, 11:49.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
                              Тази седмица най-сетне се забеляза живец на БФБ. Дано да се раздвижи оборота и при другите ликвидни дружества освен БТХ и Юрий Гагарин. Дори и спадове да има е по-добре от колкото мъртвилото, което е завладяло борсата...
                              Сега да видим на колко ще си купят акциите ...който се продадоха ..
                              като гледам предлагането...Гагарин има повече около 47лв , Булгартабак 57 лв и то дребни бройки.......

Коментар

Оптимизъм до откат! Ще произвеждаме авио-компоненти

http://www.capital.bg/biznes/kompani...i_za_samoleti/
                                Верно !? в някой адциц ли ще ги правите !?!? (произвеждате)
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X