Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако сега е така ,как ще го караме през август....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеха познайте, на къде ще е промяната....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе знам, но утре е подходящо на БФБ-то да ударят камбанката 7 пъти..., като "на умрело"... Утре правим 7 месеца рейндж в границите 440-460...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякой знае ли анти-рекорда за най-нисък оборот на БФБ?
П.П. Въобще има ли някой жив тук и там /на БФБ-то/?
Ако сега е така ,как ще го караме през август....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеКато се сетя тея Булбанк какъв участник бяха на БФБ 2007 г.
Сега никакви ги няма
Коментар
-
Растежът на икономиката ще продължи да се ускорява през следващите две години. В пролетния макроикономически обзор на Уникредит Булбанк се посочва, че през тази година реалният растеж на брутния вътрешен продукт (БВП) ще достигне 3.4%, а през 2017 г. - 3.6%. Според експертите на банката оптимизмът се дължи на подновения спад на цените на енергийните суровини и по-силно от очакваното възстановяване на пазара на труда. През 2015 г. БВП се повиши с 3%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеАми няма си участници, нито оптимизъм, видно е всеки ден. Никой не иска да инвестира на БФБ, не влизат пари на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеСофикс не знам какво почваш всеки ден но ми направи впечатление че за вчера в тази тема – най-популярната във форума - има всичко на всичко 3 мнения - от доста време май не се е случвало това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеСофикс не знам какво почваш всеки ден но ми направи впечатление че за вчера в тази тема – най-популярната във форума - има всичко на всичко 3 мнения - от доста време май не се е случвало това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПочваме ли ги??
Коментар
Коментар