If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази седмица най-сетне се забеляза живец на БФБ. Дано да се раздвижи оборота и при другите ликвидни дружества освен БТХ и Юрий Гагарин. Дори и спадове да има е по-добре от колкото мъртвилото, което е завладяло борсата...
Живеца го очакваме от избушеняците. (Батката знае защо) Имаше такава тема - "свърши ли ралито на избушеняците" - може пак да се актуализира, но не я виждам - концпирацията я е прикрила някъде из дебрите на форума, а търсачката им за нищо не става. Добре че е софикс, който тук там пази по някой съществен линк за някоя скътана тема ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Тази седмица най-сетне се забеляза живец на БФБ. Дано да се раздвижи оборота и при другите ликвидни дружества освен БТХ и Юрий Гагарин. Дори и спадове да има е по-добре от колкото мъртвилото, което е завладяло борсата...
Още малко от книгата на Елана и Краси Атанасов: "Когато започнах да работя на фондовата борса, тя нямаше много общо с истински пазар. През август 2000 г.
борсата направи рекордно нисък оборот от 270 лева. Можете да си представите за какво става въпрос. Немалка
част от оборота на инвестиционните посредници тогава се дължеше на компенсаторните инструменти. Пазарът
не беше регулиран, ходеше се по села и паланки, събираха се компенсаторки от хората, които са били обезщетени.
Търговията с акции беше изпаднала в дупка след големия възход на борсата през 1997-1998 г."
Всички знаете по-добре от мен какво се случи после 2004-2007г.
Мен ме опънаха на гагарин но и аз няма да им се дам, Тези дни не гледах какво става, нищо, нека се правят още на мечки. нека ми оправят профита в бъдеще. Не играя на дневен чарт, ще гледаме накрая как са се избушили в дъното Жалко, заложило съм осреднителна линия на 38, а кандидат-милионерите са се размилиончили само до 40 Това ми било мечки - жалка картина с по 20-30 акции в сделка, мечи-трагизъм наблюдаваме, а как ще се хапят после от мъката на безхартиения портфейл!?! - ще бъде плач и скърцане със зъби
Днес те подкрепих яко в Гагарин.....
Нема се плашиш....
некой ми се смееха че съм продал всичко и имам само 10 акции в Гагарин на нова година и съм ги продал на 51 на Ивановден да се черпя... .... тогава имах прогноза за спад до 40 и нещо към края на януари е тя стана към края на март....
Сега прогнозанта ми е над 50 до края месеца и дивидент....в двете ..
Не е препоръка
Мен ме опънаха на гагарин но и аз няма да им се дам, Тези дни не гледах какво става, нищо, нека се правят още на мечки. нека ми оправят профита в бъдеще. Не играя на дневен чарт, ще гледаме накрая как са се избушили в дъното Жалко, заложило съм осреднителна линия на 38, а кандидат-милионерите са се размилиончили само до 40 Това ми било мечки - жалка картина с по 20-30 акции в сделка, мечи-трагизъм наблюдаваме, а как ще се хапят после от мъката на безхартиения портфейл!?! - ще бъде плач и скърцане със зъби
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар