Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро, спекуланти!
Приготвихте ли сопите?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКаквото и да ми говорите Трейса си ми е слабост......Мога само да кажа две неща -
1. Та кой ли не го е изпитал това?!??
2. човек се учи доживот (а не до жиуотно) ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТрейс !?? Това ли само можахте да решите измежду сложните бфб-уравнения?? Къде ви е акъла ?!?! Май имате нужда от почивка
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПоздрави!И аз подпирам на трейса ,дано дивидентчето да е по добро от миналогодишното!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа бе , тук си !
Понаглеждай си малко инвестицията! Изморих се да подпирам,- започвам да огъвам карачките !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТук съм, никъде не съм ходил. Ежедневно гледам как ги пукаш от бой, ала наистина нямам време да пиша.
Да бе , тук си !
Понаглеждай си малко инвестицията! Изморих се да подпирам,- започвам да огъвам карачките !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТук съм, никъде не съм ходил. Ежедневно гледам как ги пукаш от бой, ала наистина нямам време да пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе да се мяркали Гетов?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеХа така, няма нужда от ликвидност. За кво ти е.
Пускай CVто да те вземат в борда на БФБ, готов си.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар