Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAz ne. Имам 20% кеша, но исках да ги налупна на по-ниска цена, за да им е по-хубаво и на тях и на мен, обаче, не стигнаха до моите оферти)))) Както казах и преди - очаквам че ще има мечи капани и понеже ще има още играчи играта не е същата каквато беше. Ще видим как ще се настройваме в движение, както винаги имам и кеш колкото за някоя мечка но ще ги изчакам без да бързам, още да се овъртят ако може)))
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от бик в атакаБиете ли мечките?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеБиете ли мечките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЕдно време какви корекции имаше а сега слаба работа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЕдно време какви корекции имаше а сега слаба работаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Е как къде? Ще купят на ниски цени и пак нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПозабави се шоуто, явно днес ще рисуваме поредно локално дънце, което не е лошо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Няма значение накъде "сочи". Важното е да има движение нагоре-надолу. Замръзването на движението вече не е шоу и е пагубно за БорсатаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИ накъде сочи това шоу?
Коментар
Коментар