Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЗащо трябва да се качва пазара бе, хора?! Какви са причините??? Вие не видяхте ли, че пазара не реагира дори и след излизането на отчетите! Гледайки графиката на SOFIX пък не виждам дори и един сигнал който да подсказва, че предстой покачване.
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Всичко което казваш е видимо и усетено , но ПАЗАР - той си е ирационален !
Очаквай не очакваното !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЗащо трябва да се качва пазара бе, хора?! Какви са причините??? Вие не видяхте ли, че пазара не реагира дори и след излизането на отчетите! Гледайки графиката на SOFIX пък не виждам дори и един сигнал който да подсказва, че предстой покачване.
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.The strongest stand last.
Коментар
-
Монти , и репата си искат управлението, от 05,08,16 до сега са 4 бр. отворени 2бр. затворени в рамките на под месец и малко над месец и последното е прясно. Всяко със своята цел и до тук с много прилични печалби, а първото е под чадъра на ~22 000лв , щом ти казвам че съм "консервативен" , не значи ли че се придържам към по реалните неща ?
- 1 like
Коментар
-
Защо трябва да се качва пазара бе, хора?! Какви са причините??? Вие не видяхте ли, че пазара не реагира дори и след излизането на отчетите! Гледайки графиката на SOFIX пък не виждам дори и един сигнал който да подсказва, че предстой покачване.
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе вие сън не спите с тая борса бе!Добро утро
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Нямам претенции да познавам, но има много кеш, който не смее да влезе в бг акции заради това, че имаше големи очаквания за SOFIX > 625 през януари ( 80% от 65 гласува за това), а това не се случи.
В добавка - не знаем къде ще ни шибнат наказателно (ЕТФ-а и други големи играчи) с разпродажби .
Радва ме, че се появяват много скептици за бичия тренд - това е добър сигнал
Ако софикс фонда беше пасивен при разпродажби трябваше да купува падащите акции а при качване на акциите да продава....
поне така ми обясни един брокер но дали е вярно....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ооо, и аз съм баш умерен , но от 27,07,16 се опитвах да поствам графики които не се и четяха се разбра от после, но първото си репо направих на 5 август щом ЕМА 100 удари 200 . Но по време на поста -19 септември 2016, бях вече с второ и мисля и ЕТФа го нямаше, точно тогава ти много се дървеше и дърпаше с другарчето Преци дружинката на зад. То си и прозира де , що съм го писал - та рано взе да се запътваш към кота 635 и вече ме е страх та се питам ,- дали не прекалих?в мъртвото вълнение всеки го шубе ! Важното е да сме в ритъма на играта , че объркаме ли стъпките - дорде ги оправим , тя музиката свършила
Имаш рискови позиции....
Софикс фонда беше пуснат от Кафето през август но мнението ми беше че ще служи за м.мейкърство от мажо ....
Е не от мажо а от ПФ....
сега порасна и хитрее иска сам да води играта.......
Мисля че е хванал някой сом в Лондон...
Емка я познах че ще стане през зимата на 2,35....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Много пъти съм познавал движението на нашата борса , а когато не позная си признавам грешката си и грешното мнение , не вярвах че едно
фонче с милион ще промени сантимента на БФБ.
Виж когато в него влезнаха 22 м от ПФ вкарах голяма част от средствата си и реализирах сериозни продажби....
В момента Василев играе някакви дребни цигански игри и почва да придобива манталитета на дребен спекулант който целта му е да реализира пет лева с пари на клиентите му.....Това не помага нито на него нито на клиентите му .....
Дано мисия Лондон да е успешна ,защото само тогава може да се разчита на сериозни движения на маркета...
Така че съм умерен оптимист за маркета поне до април с Василев и без него ....в нашето братя спекуланта има кеш и няма нужда да продава...
Вижданията са ми поне до 630 -650 до преоценките през март ,ако има успех фонда в Лондон тогава вече отиваме към 680-700 ,повече не го виждам тази година ..По малко да ,около 630+в края на годината ако фонда загуби ръководната си роля ...
Да не забравяме че акциите втори ешалон не са реагирали още и там има двигателна енергия...
.
Не е препоръка...
В добавка - не знаем къде ще ни шибнат наказателно (ЕТФ-а и други големи играчи) с разпродажби .
Радва ме, че се появяват много скептици за бичия тренд - това е добър сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Много пъти съм познавал движението на нашата борса , а когато не позная си признавам грешката си и грешното мнение , не вярвах че едно
Виж когато в него влезнаха 22 м от ПФ вкарах голяма част от средствата си и реализирах сериозни продажби....
В момента Василев играе някакви дребни цигански игри и почва да придобива манталитета на дребен спекулант който целта му е да реализира пет лева с пари на клиентите му.....Това не помага нито на него нито на клиентите му .....
Дано мисия Лондон да е успешна ,защото само тогава може да се разчита на сериозни движения на маркета...
Така че съм умерен оптимист за маркета поне до април с Василев и без него ....в нашето братя спекуланта има кеш и няма нужда да продава...
Вижданията са ми поне до 630 -650 до преоценките през март ,ако има успех фонда в Лондон тогава вече отиваме към 680-700 ,повече не го виждам тази година ..По малко да ,около 630+в края на годината ако фонда загуби ръководната си роля ...
Да не забравяме че акциите втори ешалон не са реагирали още и там има двигателна енергия...
.
Не е препоръка...
Ооо, и аз съм баш умерен , но от 27,07,16 се опитвах да поствам графики които не се и четяха се разбра от после, но първото си репо направих на 5 август щом ЕМА 100 удари 200 . Но по време на поста -19 септември 2016, бях вече с второ и мисля и ЕТФа го нямаше, точно тогава ти много се дървеше и дърпаше с другарчето Преци дружинката на зад. То си и прозира де , що съм го писал - та рано взе да се запътваш към кота 635 и вече ме е страх та се питам ,- дали не прекалих?в мъртвото вълнение всеки го шубе ! Важното е да сме в ритъма на играта , че объркаме ли стъпките - дорде ги оправим , тя музиката свършила
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не казвам че съм прав в решенията си , но показвам действията си !
Виж сега как ще събудя махалата ;- това съм писал на теб и Монти в стихотворна форма, и го отнеси към момента
-"inta53 писа в тема | 19 септември 2016, 16.15ч.
Оптимизъм на БФБ (2)
-МОНТИ ! - Днес ден е за покупки ! -Погледни ПРЕЦИ , какви дъгички ръси! За мен са те като КРИЛАааа и носят ме към облачета бели!!!!! -Така че, -ДЯСНО на борд/аска/ и пълна газзз.... Джобове обърни и репо подпиши, Не чакай сгушен ти шубрака
"
стоя доста време и го изтрих - дето се казва да се не чете като препоръка , но един приятел ми го прати. Е сега не е такъв момента, но с общи усилия ще мърдаме напред - горивото се казва вяра и е дефицит тъдява!
.
Не е препоръка...
Коментар
Коментар