If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм оптимист , но далеч по-умерен от вас.
Няма да забравя репликата от филма 'Вълкът от Уолстрийт' , когато Леонардо казва - аз вдигам акциите , а моите хора продават.
В момента може да ни продават.
Кой е този който според теб е влязъл в ниското и сега може да ни продава .....няма да са много,тепърва ще влизат и ние ще им продаваме!
Без да се намесят Банките, чуждите инвеститори- фондове, ИП, Пенсиите не може да има истински бичи пазар..Чакат сигнали от политиции и представяне на резултати...Винаги съм бил бик реалист затова съм и бил 98-99% в акции
И аз съм оптимист , но далеч по-умерен от вас.
Няма да забравя репликата от филма 'Вълкът от Уолстрийт' , когато Леонардо казва - аз вдигам акциите , а моите хора продават.
В момента може да ни продават.
нямам спомен да съм ти обещавал че ще ти покажа моя сделка.
М да тъка е пиенето не за деца
То целия форум тогава орева да ти покажа сделка и кат ти показах млъкна и се скри ,сигурно и не помниш какво съобщения ми писа ?
Стига толкова спам приятна вечер .
Все още имам акции, които чакам да достигнат таргетите си.
Опаааа, тук има нужда от някои пояснения ))) таргет - що е то!?!?!? Някой си е измислил таргет!?!??!!! А защо нима и как. Има таргети които никога няма да бъдат стигнати, защо ли!??!?!?!?!? Ами да - ако става дума за чугунолеене, алфаууд и тем подобни дрЪвета - нема начин !?!? )))) И аз имам напримЕр Випом еди каквао си , но - както е казал Тодор Колев - жалба за младост!!!!)))) Нема как да стане. Некои са нагоре, други надоле)))) В случая по-радостното е, че повечето са нагоре, а некои ще са ного нагоре)))))) (И още и още както е казанов опълченицте на шипка) ))))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Честно казано не мога да схвана идеята ти ,може би смяташ че ако падне наполовина ще се хвърлят да купуват като невидели?
Нищо подобно ,ще останат 5-6 човека да се лъготят един друг и да друсат пирамидата.
4Д и аз се радвам , че сме на едно мнение..Да не гледаме назад, аз уважавам и ценя мнението ти много..Засега ще вземам постепенно репа,имам опит и не съм неразумен.Може би 5-10 % репа..А като дойдат големите- якоо..Бих освободил на нива около 2000- все пак не е малко, а и там е нормално да има голяма съпротива..Разбира се зависи и от световния пазар..Например миналия път започнах разпродажба на неликвидни боклуци от декември- 9-10 месеца преди Алианц..През септември имах само 40% акции и махнах и тях..Оставих само дивидентните..Сега да видим как ще е..
Успех и търпение на всички и дано не се връщат вече времената на безвремие .Между другото скоро гледах едни графики- миналия път сме закъсняли 2-3 години след върховете в САЩ, ха дано сега не спира началото на разтежа..
Теб човек не може те разбере с това демо един ден имаш акции друг ден си продал вземи си отвори една реална платформа и направи поне една реална сделка .
Тук предполагам половината форум те взима за мезе и не може се усетиш
Все още имам акции, които чакам да достигнат таргетите си. Ти кое точно не си разбрал, за да ти го обясня още по-просто?
Коментар