IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение

И аз съм оптимист , но далеч по-умерен от вас.
    Няма да забравя репликата от филма 'Вълкът от Уолстрийт' , когато Леонардо казва - аз вдигам акциите , а моите хора продават.
    В момента може да ни продават.
    Кой е този който според теб е влязъл в ниското и сега може да ни продава .....няма да са много,тепърва ще влизат и ние ще им продаваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Без да се намесят Банките, чуждите инвеститори- фондове, ИП, Пенсиите не може да има истински бичи пазар..Чакат сигнали от политиции и представяне на резултати...Винаги съм бил бик реалист затова съм и бил 98-99% в акции
      И аз съм оптимист , но далеч по-умерен от вас.
      Няма да забравя репликата от филма 'Вълкът от Уолстрийт' , когато Леонардо казва - аз вдигам акциите , а моите хора продават.
      В момента може да ни продават.
      Last edited by dao.dy.dzin; 08.02.2017, 21:51.
      Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

нямам спомен да съм ти обещавал че ще ти покажа моя сделка.
        М да тъка е пиенето не за деца
        То целия форум тогава орева да ти покажа сделка и кат ти показах млъкна и се скри ,сигурно и не помниш какво съобщения ми писа ?
        Стига толкова спам приятна вечер .

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Бик в Батака - пак ли няма да видим реална сделка
          Над 1 година ме лъжеш вече за реална сделка
          нямам спомен да съм ти обещавал че ще ти покажа моя сделка.
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Преци, задай въпрос, ако искаш да ти отговоря, защото на общи приказки нямам намерение да отговарям.
            Бик в Батака - пак ли няма да видим реална сделка
            Над 1 година ме лъжеш вече за реална сделка

Коментар

• Преци, задай въпрос, ако искаш да ти отговоря, защото на общи приказки нямам намерение да отговарям.

Коментар

• Първоначално изпратено от бикът" в "атака
                Все още имам акции, които чакам да достигнат таргетите си.
                Опаааа, тук има нужда от някои пояснения ))) таргет - що е то!?!?!? Някой си е измислил таргет!?!??!!! А защо нима и как. Има таргети които никога няма да бъдат стигнати, защо ли!??!?!?!?!? Ами да - ако става дума за чугунолеене, алфаууд и тем подобни дрЪвета - нема начин !?!? )))) И аз имам напримЕр Випом еди каквао си , но - както е казал Тодор Колев - жалба за младост!!!!)))) Нема как да стане. Некои са нагоре, други надоле)))) В случая по-радостното е, че повечето са нагоре, а некои ще са ного нагоре)))))) (И още и още както е казанов опълченицте на шипка) ))))))))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Бих освободил на нива около 2000- все пак не е малко, а и там е нормално да има голяма съпротива.
                  Това нива на Софикс ли ?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vestvi Разгледай мнение
                    Нормалното ниво е 300-400
                    Честно казано не мога да схвана идеята ти ,може би смяташ че ако падне наполовина ще се хвърлят да купуват като невидели?
                    Нищо подобно ,ще останат 5-6 човека да се лъготят един друг и да друсат пирамидата.

Коментар

Да видиш , ама репото не дава
                      ???

Коментар

• Да видиш , ама репото не дава

Коментар

Все още имам акции, които чакам да достигнат таргетите си. Ти кое точно не си разбрал, за да ти го обясня още по-просто?
                          Дай да видим първо една реална сделка ,че за толкова време тъка и не видяхме от теб такава а все искаше другите да показват ?

Коментар

• Коментар

• 4Д и аз се радвам , че сме на едно мнение..Да не гледаме назад, аз уважавам и ценя мнението ти много..Засега ще вземам постепенно репа,имам опит и не съм неразумен.Може би 5-10 % репа..А като дойдат големите- якоо..Бих освободил на нива около 2000- все пак не е малко, а и там е нормално да има голяма съпротива..Разбира се зависи и от световния пазар..Например миналия път започнах разпродажба на неликвидни боклуци от декември- 9-10 месеца преди Алианц..През септември имах само 40% акции и махнах и тях..Оставих само дивидентните..Сега да видим как ще е..
                              Успех и търпение на всички и дано не се връщат вече времената на безвремие .Между другото скоро гледах едни графики- миналия път сме закъсняли 2-3 години след върховете в САЩ, ха дано сега не спира началото на разтежа..
                              Last edited by Kiro; 08.02.2017, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Теб човек не може те разбере с това демо един ден имаш акции друг ден си продал вземи си отвори една реална платформа и направи поне една реална сделка .
                                Тук предполагам половината форум те взима за мезе и не може се усетиш
                                Все още имам акции, които чакам да достигнат таргетите си. Ти кое точно не си разбрал, за да ти го обясня още по-просто?

Коментар

Working...
                                X