Нормалното ниво е 300-400
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Успех с търговията и репата. Интересно ми е при какви условя би ги затворил. Имаш ли ясно определен критерий за изход от тях?
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз съм много умерен оптимист, надежда за промяна на отношението към БФБ и завинаги сбогуване с черешаро тиквите
- 1 like
Коментар
-
Тук има хора дето се правят на по-големи бикове от мен, но къде бяха те когато аз бях бик и един от най-големите оптимисти? Кирето много бързо забрави колко спорове сме имали. Аз бях бик когато SOFIX беше под 300 и останах бик до SOFIX 600. Дори и към момента съм по-скоро бик отколкото мечка, защото все още имам акции в портфейла.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБез да се намесят Банките, чуждите инвеститори- фондове, ИП, Пенсиите не може да има истински бичи пазар..Чакат сигнали от политиции и представяне на резултати...Винаги съм бил бик реалист затова съм и бил 98-99% в акции
Без пара няма как да има въртележка
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Киро, Батя, Тони, Прецаканото, Инта, SoHo и още има, ама не ми се изброяват.
Извинения на оптимистите, които не съм посочил
Не не съм за тука , аз съм си консерва с поглед в бъдещето /кога ходиш по лед гледай да не тропаш- за да чуеш кога той ти говори//
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
е, те колко ника са оптимистите - 10?
Извинения на оптимистите, които не съм посочил
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТози повсеместен оптимизъм от всички списващи никове въобще не ми харесва. Когато всички мислят в една посока обикновено става противоположното.
Коментар
-
На Батинката пък му прегоря реотана- прогнозата му за СОФИКС 1000 вече 4та година не се сбъдва, а репата вървяха.. Тайминга момчета нещо Ви куца иначе всеки ще познае , че борсата все някога ще се покачи или падне...Батинката да си сметни загубите и тогава да прави сметки на другите..Пак става смешен с хазартния си подход..Разбира се , че репа се взимат на бичи пазар, ама Батинката не му се чете, а му се залага и му се плащат репа..Забравя нещо , че аз съм си реинвестирал 8г. дивидентите и моите акции също като неговите са направили по 50-100%.Слабичко Батинка много слабичко..Хем риск- хем загуби..
Last edited by Kiro; 08.02.2017, 19:59.
Коментар
-
4д, защото беше напразен ъпър и защитаваще тикваро- черешарите и подхода им към борсата..Само си задай въпроса когато те критикувах имаше ли ръстове..Защо отричате ролята на управлението за развитието на Борсата..Не може да се неглижира политически БФБ и да се чака да се развива..Не две- през последните 4 г. имаше хора на падащ пазар да ъпърстват и да лъжат, че бият мечки..И накрая разпродадоха и понесоха загуби..Аз бях 98% в акции , а Вие ме изкарвахте мечка, когато сочех с факти глупостите на корумпираната черешаро- тиквена шайка.Сега всички разбраха, че с корупция и крадене не става.Започва връщане към нормалност..Аз разбира се не съм за БСП- те са същите комунисти като ГЕРБ, но искам нормално управление с пазарен поглед..Засега съм за Х.Иванов- само те обявиха за приоритет борбата с корупцията..
- 1 like
Коментар
Коментар