Първоначално изпратено от Absolute_Amateur
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение....и за мен проблема не е в слаб отчет, а в прекалено бързия ръст и дошлото време за прибиране на печалби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Според мен не е слабият отчет на хим/предполагам визираш него/.Тези които познават ситуацията знаят,че това им е играта.Просто явно идва време за консолидация на нива,одрусване на крушата....Виж колко са ниски оборотите в последно време.Last edited by Innocent; 01.02.2017, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеНещо се разкачихме с реалността. За четири сесии изтрихме 3%, а днес Европа е ярко зелена. Надявам се т.нар. "пазар" на БФБ да преоцени каквото има да преоценява и да потегли поне в рейндж.
Който и голям да продава трябва да знае, че убие ли ентусиазма сега, ще чака следващия след края на настоящия цикъл. Дано ЕТФ-ът не е свързан, защото ни е критично важен. Само че ако някой мисли, че просто ще изсмуква пари от дребните, не си е направил правилно сметката. Не че няма да стане, комарджиите все някъде трябва да си изиграят спестяванията, просто бизнесът няма да е устойчив и огънят ще угасне точно за месец (при това къс - Февруари). И после "Мисия Лондон" ще стане напълно невъзможна.
Все пак раздвижването на БФБ освен заради иновациите се случи и заради възобновения ентусиазъм на ритейл инвеститорите. А ритейл инвеститорите сега събират де що имат спестен лев, за да го бетнат на борсата. Този процес изстине ли, каквито ще иновации да влязат, скуката ще се върне. Нещо, което и малки, и големи, а и самите компании не би следвало да желаят...
+1111111
- 1 like
Коментар
-
Нещо се разкачихме с реалността. За четири сесии изтрихме 3%, а днес Европа е ярко зелена. Надявам се т.нар. "пазар" на БФБ да преоцени каквото има да преоценява и да потегли поне в рейндж.
Който и голям да продава трябва да знае, че убие ли ентусиазма сега, ще чака следващия след края на настоящия цикъл. Дано ЕТФ-ът не е свързан, защото ни е критично важен. Само че ако някой мисли, че просто ще изсмуква пари от дребните, не си е направил правилно сметката. Не че няма да стане, комарджиите все някъде трябва да си изиграят спестяванията, просто бизнесът няма да е устойчив и огънят ще угасне точно за месец (при това къс - Февруари). И после "Мисия Лондон" ще стане напълно невъзможна.
Все пак раздвижването на БФБ освен заради иновациите се случи и заради възобновения ентусиазъм на ритейл инвеститорите. А ритейл инвеститорите сега събират де що имат спестен лев, за да го бетнат на борсата. Този процес изстине ли, каквито ще иновации да влязат, скуката ще се върне. Нещо, което и малки, и големи, а и самите компании не би следвало да желаят...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеедин отчет обърна посоката на пазара ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеедин отчет обърна посоката на пазара ...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
15%,не съвсем.....
Ако съм избухал кеша ,и имам доста Софиксови акции ми дават 10% от цената на софисовите акции да търгувам и ако изхарча тази сума ....после ги връщам и докато не влезат кеша на платформата съм блокиран...
Ако имам кеш ,мога умножен по 2,5 пъти да правя сделки...
Ако има неясно нещо на лични
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не се радвай имам доста кеш а и мойте се качваха и имам вчера продажби та чакам утре паричките.....
така са и доста от нашево брата ,мислят до къде ще стигнат продажбите и не слагат поръчки...
Утре ще гледаме да подкрепим някоя позиция....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеЩо е толкова тихо в тая тема? Не се ли радвате на движенията?
така са и доста от нашево брата ,мислят до къде ще стигнат продажбите и не слагат поръчки...
Утре ще гледаме да подкрепим някоя позиция....
Коментар
Коментар