Кире, има още един урок, но е много труден за научаване. Трябва да вярваш в собственото си решение, поне докато не сране ясно, че си в грешка. И тогава да вземеш бързо съответното решение. Само да отбележа - нямам предвид напереност или нещо подобно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobosНякой май е нервен ,че си продаде артиите и сега трябва да купува на скъпото ,а тез дет си остави взеха ,че паднахаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Някой май е нервен ,че си продаде артиите и сега трябва да купува на скъпото ,а тез дет си остави взеха ,че паднахаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе тоя форум се напълни с циркаджии!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Last edited by Grosss; 10.02.2017, 13:03.
Коментар
-
Аз съм просто спекулант, който може да бъде бик, мечка или кибик.Има една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Аз съм просто спекулант, който може да бъде бик, мечка или кибик.Има една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
хаха ей голям мечок станаИма една поговорка - "Кучето играе според тоягата" та и аз така правя - играя според пазара.
Успех на всички!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеУдри Баба Мецо!
Удри яко с голямата сопа!
Коментар
Коментар