Вместо да триете вземете си оправете темите като DAX 4 ден не се отваря срамотъ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтига сте се чудили, на демото се правят големи печалби.Човека е майстор в търговията и много големи печалби прави,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Вале 1 ,разбрах те , но тактично се опитах да разбера колко са купили и на какви цени ..
Ти си винаги в час по техническите данни ...
Прецаканото ,
Измисления холдинг Хика има 6 и нещо милиона лева кеш и над 40 % инвеститорите от масовата приватизация...
та с 30 и няколко процента командваш състояние над 100 милиона....на ул. Бачо Киро 8 е офиса ....там съм живял някога...
В Емка над 33 % ,ЗАИ- мажо и М+С над 23% и още инвеститорски акции....,
Та качването на тези акции на ЕМКА от 1,60 до 2,35 ,М+С от 3,4 лв до 6, 45 фирми и ЗАИ със стойност 10 милиона , довеждат и до финансовото качване на Хиката ,когато требва....
Вале може да помогне за оценката на ЗАИ ....
В момента се разиграва постановката качването на акции който Софикс фонда трябваше да продаде и падането на акции който трябва да купи.....
Ако не излезат Трасе и Холдинг Варна от Софикс трябва да се попълват с Хиката....
Интересно Алианц след като прекара пакета на 4,8 на 46 К акции спря да подпира акцията от два месеца ,това не се е виждало от поне от 2 г....
Та правете сметка....защо го правят и до кога ще е ......
Не е препоръка...
Не си спомням вече точно кой.
От тогава насам публикуват в отчетите си само инвестираната сума като финасови активи ,която се запазва и в последния отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какви ги бращолевиш бе, Софикс ? Такива % може да се направят в някой месец, но ако човек търгува от над 10-20 г. и прави средномесечено подобна доходност, сещаш ли се къде отива може би . Аз като кажа на някой, че таргета ми е 15% на година и ме обявяват за максималист. Няма лошо де, ако можете ги правете и оставайте някакви трохичкиСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какви ги бращолевиш бе, Софикс ? Такива % може да се направят в някой месец, но ако човек търгува от над 10-20 г. и прави средномесечено подобна доходност, сещаш ли се къде отива може би . Аз като кажа на някой, че таргета ми е 15% на година и ме обявяват за максималист. Няма лошо де, ако можете ги правете и оставайте някакви трохички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Според мен един добър спекулант трябва да търси доходност 10 - 15 и дори 20 процента месечно.
Това разбира се са си мой виждания и разсъждения и не ангажирам никой с тях.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Май не си ме разбрал - говоря ,че господарите на Хика през 2015 г са предпочели да инвестират в Химимпорт,ЗХБГ,Трейс , а не в собствени или на притежавани дотогава от тях акции ???
Ти си винаги в час по техническите данни ...
Прецаканото ,
Измисления холдинг Хика има 6 и нещо милиона лева кеш и над 40 % инвеститорите от масовата приватизация...
та с 30 и няколко процента командваш състояние над 100 милиона....на ул. Бачо Киро 8 е офиса ....там съм живял някога...
В Емка над 33 % ,ЗАИ- мажо и М+С над 23% и още инвеститорски акции....,
Та качването на тези акции на ЕМКА от 1,60 до 2,35 ,М+С от 3,4 лв до 6, 45 фирми и ЗАИ със стойност 10 милиона , довеждат и до финансовото качване на Хиката ,когато требва....
Вале може да помогне за оценката на ЗАИ ....
В момента се разиграва постановката качването на акции който Софикс фонда трябваше да продаде и падането на акции който трябва да купи.....
Ако не излезат Трасе и Холдинг Варна от Софикс трябва да се попълват с Хиката....
Интересно Алианц след като прекара пакета на 4,8 на 46 К акции спря да подпира акцията от два месеца ,това не се е виждало от поне от 2 г....
Та правете сметка....защо го правят и до кога ще е ......
Не е препоръка...
Коментар
-
[quote]Въобще не съм направил глупост! Направих пари, но това е друга тема. Само ще ти кажа, че човек който е купил акции на Софарма преди месец вече има +13% дори без да си е отварял платформата през този период. А сега ти сметни дали на Тони 6-те процента са малко или много! Според мен един добър спекулант трябва да търси доходност 10 - 15 и дори 20 процента месечно. Това разбира се са си мой виждания и разсъждения и не ангажирам никой с тях.[quote] Мисля, че не си от вчера на борсата за да ни правиш серсеми сега тука)))) Тони говори за 6% на целия си портфейл. Ти говориш сам за покупките си от софарма . Еми да няма противоречие. По тая логика аз ако кажа че от алкомет и гагарин какви са ми %-тите - все едно ще е същата безсмислица. Надявам се да ме разбереш добронамерено))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГлупости ли не - портфейла си е негов - той да ти каже да ли са глупости))) Ти с 30 % акции не направи ли по-голяма глупост???)))
Това разбира се са си мой виждания и разсъждения и не ангажирам никой с тях.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар