Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе много поскъпнаха, гледах ги преди време, но нямах парички, а сега вече са ехеееПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Може би 3CZ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ти още ли си с тоя кеш???
И не намираш, хм онзи ден се чудех кое по-читаво все още не е полетяло много, ами така като помисля - СФАРМ(донякъде), Елхим, ДОХ, Алб, кое пропускам а и може би БФБ АД..
Коментар
-
Крайно време е да разберете, че на тая борса и трябват повече хора като мен. Ние спекулантите допринасяме за ликвидността на пазара, а това просто няма как да го броим за нещо лошо.Last edited by Бик в атака; 04.02.2017, 21:22.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Стана много трудно човек да изкара приличен %. Познавам хора, които купуваха имоти, даваха под наем и сега се оплакват. Тези с банките въобще няма да ги обсъждаме, но и на борсата според мен вече е трудно. Аз например имам около 30% кеш и от доста време не мога да намеря нещо, в което да съм относително сигурен, че би ми изкарало 15% да кажем. Не казвам, че няма такива, казвам, че на мен за пръв път ми е трудно да го видя. До този момент почти никога съм нямал кеш, камо ли 30%.
И не намираш, хм онзи ден се чудех кое по-читаво все още не е полетяло много, ами така като помисля - СФАРМ(донякъде), Елхим, ДОХ, Алб, кое пропускам а и може би БФБ АД..Last edited by tony1975; 04.02.2017, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
ако АТЕРА даде 0.15ст поне при настоящи цени прави 7.04 процента
тия цени на акциите бяха много добри, много ме е яд, че изпуснах Стара Планина, все си казвах от следващия месец и накрая така и не взех... но светът и пазарите са си циклични, не се знае кога пак ще има ниски цени
успехи на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз понеже бях и купувах и на 400 и на 500, малко и около 600, та все по-често ме навестява мисълта - "дали да не спра да добавям?", но продължавам да не намирам алтернативи за ежемесечните ми вложения....дори АТЕРА да купя ще ми донесе 4-5% доходност от дивидента, за какво да ги трупам в разплащателната тези пари....вас не ви ли навестяват такива мисли, кога беше БРЕФ 0,4лв, Сфарм -2,55, Мбат - 6,9лв, СЕНХЛ - 3,6лв, ех ....(няма да слагам икони щото са грозни)
тия цени на акциите бяха много добри, много ме е яд, че изпуснах Стара Планина, все си казвах от следващия месец и накрая така и не взех... но светът и пазарите са си циклични, не се знае кога пак ще има ниски цени
успехи на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз понеже бях и купувах и на 400 и на 500, малко и около 600, та все по-често ме навестява мисълта - "дали да не спра да добавям?", но продължавам да не намирам алтернативи за ежемесечните ми вложения....дори АТЕРА да купя ще ми донесе 4-5% доходност от дивидента, за какво да ги държа в разплащателната тези пари....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Софиксов, много е лошо от ъпър да станеш мечка...Ти просто изпита това , което причинявате на Монти от години за различното мнение..Само да ти припомня колко пъти ти си ми писал да не пускам истинска информация за лошото управление потвърдена от Борсата..Няма лошо в прогнозите и реакциите , стига да не се стига до обиди...Успех- пак ще купиш и пак ще спечелиш- играта е още в началото-възтановяването според мен няма да е лесно и бързо..
Коментар
-
аз понеже бях и купувах и на 400 и на 500, малко и около 600, та все по-често ме навестява мисълта - "дали да не спра да добавям?", но продължавам да не намирам алтернативи за ежемесечните ми вложения....дори АТЕРА да купя ще ми донесе 4-5% доходност от дивидента, за какво да ги трупам в разплащателната тези пари....вас не ви ли навестяват такива мисли, кога беше БРЕФ 0,4лв, Сфарм -2,55, Мбат - 6,9лв, СЕНХЛ - 3,6лв, ех ....(няма да слагам икони щото са грозни)Last edited by tony1975; 04.02.2017, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не се вайкай, когато беше бик воюваше по същия начин с колегите който ти бяха опоненти....
П.П. аз те подкрепих за правото на мнение с което не съм съгласен...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар