Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не те разбирам , до онзи ден викаше мечката всеки ден и като се напълни с акции ,почна да се правиш на теле....
Айде по сериозно....
Коментар
-
Е ,и какво фактс...,
после форекс майстор и т.н...
той по скоро е на форекс маркета и биткойна и политиката, отколкота на БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеАбе момци, вие откъде знаете кога ще дойде мечката? Да не би вие да и правите графика за посещение?Ами ако не стане така, както го пророкувате? Много добре знаете, че тези неща могат да се прогнозират много трудно и то от много малко хора, а аз силно се съмнявам че вие сте от тях.
Айде по сериозно....
- 1 like
Коментар
-
Е ,и какво фактс...,
той по скоро е на форекс маркета и биткойна и политиката, отколкота на БФБ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеГледам..., последно време доста стари никове са се появили... Което е добра тенденция... Някои ги подменят... ама то като в поговорката за вълка и овцата... Tа, да ви питам: Някой спомня ли си за Facts ?
той по скоро е на форекс маркета и биткойна и политиката, отколкота на БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКато по учебник направихме крачка назад, че да се засилим за скок към 850 точки. Там на мечета и кибичета може пак да им дадем глътка въздух
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобро утро за всички!! И специално на дядо Коледа!. Не понапудрен а направо напудрен оптимизъм в последния (засега) екстремум, дядо Коледа!)))) (Y) Мnого добър усет (вероятно и опит) - поздравления!!!. Гледаме напред с едно наум и днес, да не стане който продал- продал!?!? )))) А димитровден приближава (26.10)Може би и... 4-5 дена ще устиска надежда за отчетите и после... сезона на зимните спортове )))), апогея след коледа)), след подаръците от дядо Коледа)))
Коментар
-
Добро утро за всички!! И специално на дядо Коледа!. Не понапудрен а направо напудрен оптимизъм в последния (засега) екстремум, дядо Коледа!)))) (Y) Мnого добър усет (вероятно и опит) - поздравления!!!. Гледаме напред с едно наум и днес, да не стане който продал- продал!?!? )))) А димитровден приближава (26.10)Може би и... 4-5 дена ще устиска надежда за отчетите и после... сезона на зимните спортове )))), апогея след коледа)), след подаръците от дядо Коледа)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
Пак не позна. Много неща съм видял и много малко неща могат да ме учудят или уплашат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Сега вече боравя с 9 цифри ! Само напред, нагоре и от ляво на дясно!. Коя не ти харесва та не я използваш?
А, за посоката съм съгласен "Само напред, нагоре и от ляво на дясно!"
Коментар
Коментар