If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По- добре с потни ръчички и кеш, отколкото с червени минуси на екрана и да гледаш всеки ден как ти се изпаряват парите. Лапнал си го до гърлото ми се струва!
Щеше да бъдеш смешен, ако не беше толкова жалък.
Въпросът е дали на теб не ти е влезнал до сливиците, кеширалия. Трудно се купува при рязко отскачащи цени.
Бил съм в твоето положение и не е приятно но за следващата корекция ще гледаш по трезво на ситуацията! С времето разбираш че приказките не са толкова важни а действията.
На мен ми е приятно. Особено като знам, какво следва. Прекалено дълго имаше бездействие.
Явно кеш при теб нЯма и зора ти е доста голям и по цял ден дрънкаш глупости ходи взимай кредит или репа ,че пробойни имаш по всички флангове
Все пак е зима снега заваля на БФБ пистата първа отвори дай го по спокойно на пролет може да видиш зелено до тогава намазвай ските и хич да не пука
Веднъж ти казах, че си неграмотен. А сега искам да ти кажа, че си просто един кеширал многознайко.
Броят на кеширалите рязко се повиши.
И някои кеширали малоумници са свръх активни.
А и доста стари мераклии се появиха мачкайки кеша с потни ръчички.
По- добре с потни ръчички и кеш, отколкото с червени минуси на екрана и да гледаш всеки ден как ти се изпаряват парите. Лапнал си го до гърлото ми се струва!
Кире, как го видя това, че индекса от 1,5 - 2 г. е в ръст. !? Последния ръст не започна ли от никиту през миналия септември !? Ако и той започне да продава, да не ни върне 5г назад?!
Та той си продава... и графиката му Аресва... все повече...
Броят на кеширалите рязко се повиши.
И някои кеширали малоумници са свръх активни.
Явно кеш при теб нЯма и зора ти е доста голям и по цял ден дрънкаш глупости ходи взимай кредит или репа ,че пробойни имаш по всички флангове
Все пак е зима снега заваля на БФБ пистата първа отвори дай го по спокойно на пролет може да видиш зелено до тогава намазвай ските и хич да не пука
Броят на кеширалите малоумници рязко се повиши.
Бил съм в твоето положение и не е приятно но за следващата корекция ще гледаш по трезво на ситуацията! С времето разбираш че приказките не са толкова важни а действията.
Писах ви го преди 20-тина дни и пак ще го повторя. При Софарма е ключа от палатката. От там тръгна корекцията, от там ще и приключи!
Умните играчи не се вайкат, а се възползват от такива движения
Успех!
Аз пък ще река друго,от Експат тръгна ръста на Софикс и Експат може или да продължи ръста или да го приземи.Времето ще покаже
Коментар