IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хората казват, че бой и ***** цял живот се помнят. Та и ние цял живот ще помним големия чеп де го ядохме 2008-2009 Въпреки всичко аз вярвам, че ще достигнем 2000 пункта за 5 години.
    Last edited by Технически анализатор; 08.10.2017, 17:40.

Коментар

• Инта, доколкото разбирам ти си от хората, които смятат, че нивото от 1860 е случайно и вече никога няма да се повтори и да се достигне тази висота..ДА ИМАМ ДОСТА ПОЗНАТИ В ИП , КОИТО НАИСТИНА ГО МИСЛЯТ И НЕ ГО ОЧАКВАТ..Много тъжно , ако е така, защото историята на Борсите показва, че след цикъла на падане идва възхода и старите нива са достигнати и подминати от нови върхове..Значи за тебе цел е 1000 пункта..Да допуснем, че си прав, но става много тъжно и ние се превръщаме в едно много лошо изключение от правилата..Значи ще достигаме около 1000 и пак колебания и пак там..Възможно е , но говори за ограничена икономика и ограничено развитие..Правилно ли съм те разбрал....Интересно ми е мнението ти , защото и ти имаш дълъг успешен опит..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Много Ви е лесно да се изхлузвате неразбрали!
        Ти , а не само, като го видяхте и преживяхте 1860! - що му повярвахте?
        Зощо го развявате като байряк на победата и стоите под него?
        Какво имахте тогава под 1860 и какво има сега под 730??? И още ли не сте разбрали?
        Тогава, няма да се намери и кой да Ви обясни!!!

Но ти не си от тия не разбрали, а си от ония де все някой друг да им го свърши, а те кусури да дирят!
        Сигурно съм те засегнал, но матриала в темата е заквасен не от лани! За туй прощавай!
        Да викате кога ще минем 1000 си е ОК.,но и кога ще стигнем 1860 и 2000, е тъй да се каже арогантно (тъпо) за хората преживели тая нелепост на еуфория + лудост на невиждани, алогични финансови произведения и упражнения върху стадото! Него го няма веке;- изучи се, а вие си останахте сироти пастири!
        Още веднъж се извинявам, защото не е персонално към теб, а правокирано от поредица подобни изхлузвания като на използван презерватив от последваща отговорност!!!
        Жив и ЗДРАВ и да си преживееш всите таргети !!!

А преди това какво може да стане...
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...dadeni-194859/
        нема пари ,нема ръстттттттт а като нема ръсттттттт следват ските....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Инта,не те разбирам за кое ниво говориш за 1860 ли от 2008г...Ти не го ли видя тогава..Никога не съм споменал и защитавал тогавашните управляващи..Според мен дойдоха много инвестиции и заради приема ни в ЕС..

Много Ви е лесно да се изхлузвате неразбрали!
          Ти , а не само, като го видяхте и преживяхте 1860! - що му повярвахте?
          Зощо го развявате като байряк на победата и стоите под него?
          Какво имахте тогава под 1860 и какво има сега под 730??? И още ли не сте разбрали?
          Тогава, няма да се намери и кой да Ви обясни!!!

Но ти не си от тия не разбрали, а си от ония де все някой друг да им го свърши, а те кусури да дирят!
          Сигурно съм те засегнал, но матриала в темата е заквасен не от лани! За туй прощавай!
          Да викате кога ще минем 1000 си е ОК.,но и кога ще стигнем 1860 и 2000, е тъй да се каже арогантно (тъпо) за хората преживели тая нелепост на еуфория + лудост на невиждани, алогични финансови произведения и упражнения върху стадото! Него го няма веке;- изучи се, а вие си останахте сироти пастири!
          Още веднъж се извинявам, защото не е персонално към теб, а правокирано от поредица подобни изхлузвания като на използван презерватив от последваща отговорност!!!
          Жив и ЗДРАВ и да си преживееш всите таргети !!!

Коментар

Монти стига се запъва, аз не съм от ровещите в архива, но много други биха те изравнили с -2 ,3 нива под морското!
            Само някой да не стегне до там, ровейки да извади и съвместен диалог м/у Монти и Мечи, ащо не и трети клонинг

ГРУПАТА на правоимащите за зарибяване в сектора!
            Ще интересно за мен да се извадят от Темите за Форума.....
            Най малко, че това се знаеше от форума още от август 2008 г....
            лошото ,че ти не си го знаел ,което говори че е имало момент когато не съм бил атрактивен за една част от потребителите на форума...
            Главно заради постоянните ни Караница с Благойчо/полки и стотиците му никове/
            Гледам нещо е разлюбил Хим...това също е показател...

Коментар

• Инта,не те разбирам за кое ниво говориш за 1860 ли от 2008г...Ти не го ли видя тогава..Никога не съм споменал и защитавал тогавашните управляващи..Според мен дойдоха много инвестиции и заради приема ни в ЕС..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Инта,

Не знам какво разбираш под седмица ...

В календара на майте ,седмица може да е над 600 дни ....

Аз разбирам 2Х7 дни на ника Монти от Холанката и последния път е писано на Президенските избори през 2016 г. когато го банна завинаги заради Радев ,мечето 93 и заради искане на обяснения за неетичност и лъжа а предишния на Парламентарните 2013 г по спомен ..........,

Монти стига се запъва, аз не съм от ровещите в архива, но много други биха те изравнили с -2 ,3 нива под морското!
                Само някой да не стегне до там, ровейки да извади и съвместен диалог м/у Монти и Мечи, ащо не и трети клонинг

ГРУПАТА на правоимащите за зарибяване в сектора!

Коментар

[/COLOR][/B]

Възможно ли е, след 2008г като са те баннали и да са ти гипсирали и ръцете за 2-3 годишен период, и да сте я карали на диктовка?
                  Инта,

Не знам какво разбираш под седмица ...

В календара на майте ,седмица може да е над 600 дни ....

Аз разбирам 2Х7 дни на ника Монти от Холанката и последния път е писано на Президенските избори през 2016 г. когато го банна завинаги заради Радев ,мечето 93 и заради искане на обяснения за неетичност и лъжа а предишния на Парламентарните 2013 г по спомен ..........,

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

4д , е коректен в спора и твърд непоклатим привърженик на съжденията на управляващите за меда и маслото в РБългария и болен оптимист , че всичко е наред ,даже фалита на КОРП и глупостта на Черешко и БУДА не го разколебаха за това ,тогава даваше нива за над 800 пункта качване през 2014/2015 г...
                    Когато Някога обяви че следва спад ,ще погледна дали не съм прав аз в тези виждания и най важно какви са причините...
                    Човек гласувал и подкрепящ днешните управляващи във всичко а се пише за син демократ за по голяма достоверност ....
                    Пиша с един ник от 2008 г. ,ползвал съм ника на дъщеря ми два пъти ,когато баннаха този за седмица.....
                    Така че по внимателно в твърденията си....

Възможно ли е, след 2008г като са те баннали и да са ти гипсирали и ръцете за 2-3 годишен период, и да сте я карали на диктовка?

Коментар

4Д, Радва ме че с тебе винаги разговорите са коректни..Наистина проблемите с демографията са дългосрочни и все по- страшни и безконтролни..Можеш ли да ми посочиш ефективни мерки на правителсвото за европейско развитие..Или ти смяташ за голямо достижение увеличението на детските надбавки с 5 лева, каквото смятат да направят..Младите бягат и българските деца се раждат , но не тук, а където детските са по 150-180 Евро ..Сигурно си чел за страни в ЕС с ефективна такава политика..Това , което ти наричаш скъсяване не се вижда от хората- увеличени доходи от 10% годишно има само за държавните служители и тези от приятелските кръгове- братовчеди , кумове и роднини..За тях сигурно има и суджук..Моля те отвори сайтовете за предлагане на работа в провинцията и виж дали повечето от предлаганите места не са с минимални заплати..Много хора ми казват, че за да назначат трябва да станеш член на управляващата коалиция..Тук ще пиша нещо- затова не харесвам и преди и сега комунистите- това са техни методи и по тях ги познавам..Другото по което ги познавам е краденето, то винаги ги издава..Жалко , че гласувах за тези псевдодясни първият път , но тогава не знаехме много неща..Не мога да разбера защо отричаш връзката на политиката и икономиката, тя се признава от всички икономисти..Както виждаш икономиката и корупцията са тясно свързани..Ти смяташ ли за правилно да се национализират борсата и предприятия и кои го правят това по цял свят, какви сигнали дава на инвеститорите и Кой печели от това..За съжаление ти представяш нещата като някаква мечта и светло бъдеще, а аз не виждам това да се случва реално и да има мерки и желание да се случи..Защо , ако е верен твоят оптимизъм младите не спират да бягат и не искат да са в тази просперираща за ВАС държава с тези заплати..Те нещо не виждат Вашият оптимизъм..ДА НЕ БИ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ДА Е ПРОПАГАНДА..ЗАЩО ПРИ ТАЗИ ВЪЗХОДЯЩА ИКОНОМИКА минималната заплата е толкова мизерна .Можеш ли да посочиш с колко процента са се увеличили средните пенсии за 10години, като не вземеш предвид тази глупост с увеличението на ниският праг на 200 лева..Защо да работят тук младите за средна пенсия от 170 евро ли - за 40г. работа..Единственото положително направено категорично от тези псевдодесни е увеличението на заплатите на учителите и то след като стана срив в професията..Смятам ,че няма спор , че промяна става и с образование..
                      Защо след като толкова правилно управляват икономиката нейния измервател БФБ е толкова далече от нивата си от 2008г. и намалят чуждите инвеститори..Сигурно и те нищо не разбират от икономика и на тях не сте им обяснили колко е хубаво в страната на Черешко и КОЙ..
                      И накрая за пореден път ще ти кажа - държа български акции защото знам, че поредните комунистически мутанти няма да са вечни и все някога ще има нормалност в тази страна, за да могат децата ни да живеят в нея..Понякога купувам и продавам и немски и акции от САЩ..Никой не иска и не вярва, че след 40-50години ще живее добре, след като може да се махне и да иде в страна от ЕС , където това е факт..
                      Благодаря за спора- Бъди здрав..

Киро, за много неща си прав и няма нужда от коментар, но ти с твоя опит на недълголетният ни пазар;- сериозен ли си в опорната си точка за 2008 година? Премаш тогавашната оценка на пазара за реалистична не от вчера и продължаваш да я размахваш като репер на УСПЕХА и Достойнството на тогавашните управляващи?
                      Ей Богу, това не е за показ! - аз знам,че нищо не знам, но знам и че съм ти връстник, ако не и над!

Коментар

Ти видя ли обявите за работа..Десетки да, но не всички , както в ПРОПАГАНДАТА..
                        И ти ли си чиновник..За ваште знам , че си скачат, знам и къде членувате..

В понеделник стачните комитети на КНСБ и КТ "Подкрепа" се събират, за да обсъдят нагласите на работещите за протести в страната. По данни на двата синдиката всеки втори работник е готов да протестира, ако заплатите не се увеличат през следващата година, предаде БНР.

Напрежението расте и заради неизплатени заплати и искането на бизнеса да отпадне добавката за прослужено време, обясни президентът на КНСБ Пламен Димитров.

"13 процента увеличение на разходите за персонал, средно 920 милиона. Тази безсмислена игра с класа за прослужено време трябва да спре. Колкото по-рано спре и публично излезе властта още веднъж да каже, че това, което иска бизнесът иска, няма да стане. Тези няколко неща биха успокоили хората", категоричен е Пламен Димитров.

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов допълни, че бизнесът има голяма вина за покачването на напрежението.

"Ще ходим някъде, първо, да минем през прозорците на тези, дето се опитват да драснат клечката, пък после да иде при царщината, но този път тези, които драскат клечката, няма да останат безнаказани и няма да гледат сеир отстрани. Нищо чудно целият гняв да се стовари единствено върху тях, но хората трудно излизат по улиците, но после и трудно се прибират", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Това прочетохте ли..
                        4д , е коректен в спора и твърд непоклатим привърженик на съжденията на управляващите за меда и маслото в РБългария и болен оптимист , че всичко е наред ,даже фалита на КОРП и глупостта на Черешко и БУДА не го разколебаха за това ,тогава даваше нива за над 800 пункта качване през 2014/2015 г...
                        Когато Някога обяви че следва спад ,ще погледна дали не съм прав аз в тези виждания и най важно какви са причините...
                        Човек гласувал и подкрепящ днешните управляващи във всичко а се пише за син демократ за по голяма достоверност ....
                        Пиша с един ник от 2008 г. ,ползвал съм ника на дъщеря ми два пъти ,когато баннаха този за седмица.....
                        Така че по внимателно в твърденията си....

Коментар

• Ти видя ли обявите за работа..Десетки да, но не всички , както в ПРОПАГАНДАТА..
                          И ти ли си чиновник..За ваште знам , че си скачат, знам и къде членувате..

В понеделник стачните комитети на КНСБ и КТ "Подкрепа" се събират, за да обсъдят нагласите на работещите за протести в страната. По данни на двата синдиката всеки втори работник е готов да протестира, ако заплатите не се увеличат през следващата година, предаде БНР.

Напрежението расте и заради неизплатени заплати и искането на бизнеса да отпадне добавката за прослужено време, обясни президентът на КНСБ Пламен Димитров.

"13 процента увеличение на разходите за персонал, средно 920 милиона. Тази безсмислена игра с класа за прослужено време трябва да спре. Колкото по-рано спре и публично излезе властта още веднъж да каже, че това, което иска бизнесът иска, няма да стане. Тези няколко неща биха успокоили хората", категоричен е Пламен Димитров.

Президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов допълни, че бизнесът има голяма вина за покачването на напрежението.

"Ще ходим някъде, първо, да минем през прозорците на тези, дето се опитват да драснат клечката, пък после да иде при царщината, но този път тези, които драскат клечката, няма да останат безнаказани и няма да гледат сеир отстрани. Нищо чудно целият гняв да се стовари единствено върху тях, но хората трудно излизат по улиците, но после и трудно се прибират", каза президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Това прочетохте ли..

Коментар

• Киро, истината е, че поколението около 40 е най-голямото в БГ историята, а никой от тях няма да се махне завинаги от БГ- може да изкарат и похатчат някой лев някъде, но със сигурност ще харчат и в БГ. ЕС не е по дефолт злина.
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Гледаш много едностранчиво има десетки компании в провинцията ,където заплатите са скочили повече от 10%
                              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                              X