4Д, Радва ме че с тебе винаги разговорите са коректни..Наистина проблемите с демографията са дългосрочни и все по- страшни и безконтролни..Можеш ли да ми посочиш ефективни мерки на правителсвото за европейско развитие..Или ти смяташ за голямо достижение увеличението на детските надбавки с 5 лева, каквото смятат да направят..Младите бягат и българските деца се раждат , но не тук, а където детските са по 150-180 Евро ..Сигурно си чел за страни в ЕС с ефективна такава политика..Това , което ти наричаш скъсяване не се вижда от хората- увеличени доходи от 10% годишно има само за държавните служители и тези от приятелските кръгове- братовчеди , кумове и роднини..За тях сигурно има и суджук..Моля те отвори сайтовете за предлагане на работа в провинцията и виж дали повечето от предлаганите места не са с минимални заплати..Много хора ми казват, че за да назначат трябва да станеш член на управляващата коалиция..Тук ще пиша нещо- затова не харесвам и преди и сега комунистите- това са техни методи и по тях ги познавам..Другото по което ги познавам е краденето, то винаги ги издава..Жалко , че гласувах за тези псевдодясни първият път , но тогава не знаехме много неща..Не мога да разбера защо отричаш връзката на политиката и икономиката, тя се признава от всички икономисти..Както виждаш икономиката и корупцията са тясно свързани..Ти смяташ ли за правилно да се национализират борсата и предприятия и кои го правят това по цял свят, какви сигнали дава на инвеститорите и Кой печели от това..За съжаление ти представяш нещата като някаква мечта и светло бъдеще, а аз не виждам това да се случва реално и да има мерки и желание да се случи..Защо , ако е верен твоят оптимизъм младите не спират да бягат и не искат да са в тази просперираща за ВАС държава с тези заплати..Те нещо не виждат Вашият оптимизъм..ДА НЕ БИ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ДА Е ПРОПАГАНДА..ЗАЩО ПРИ ТАЗИ ВЪЗХОДЯЩА ИКОНОМИКА минималната заплата е толкова мизерна .Можеш ли да посочиш с колко процента са се увеличили средните пенсии за 10години, като не вземеш предвид тази глупост с увеличението на ниският праг на 200 лева..Защо да работят тук младите за средна пенсия от 170 евро ли - за 40г. работа..Единственото положително направено категорично от тези псевдодесни е увеличението на заплатите на учителите и то след като стана срив в професията..Смятам ,че няма спор , че промяна става и с образование..
Защо след като толкова правилно управляват икономиката нейния измервател БФБ е толкова далече от нивата си от 2008г. и намалят чуждите инвеститори..Сигурно и те нищо не разбират от икономика и на тях не сте им обяснили колко е хубаво в страната на Черешко и КОЙ..
И накрая за пореден път ще ти кажа - държа български акции защото знам, че поредните комунистически мутанти няма да са вечни и все някога ще има нормалност в тази страна, за да могат децата ни да живеят в нея..Понякога купувам и продавам и немски и акции от САЩ..Никой не иска и не вярва, че след 40-50години ще живее добре, след като може да се махне и да иде в страна от ЕС , където това е факт..
Благодаря за спора- Бъди здрав..
Защо след като толкова правилно управляват икономиката нейния измервател БФБ е толкова далече от нивата си от 2008г. и намалят чуждите инвеститори..Сигурно и те нищо не разбират от икономика и на тях не сте им обяснили колко е хубаво в страната на Черешко и КОЙ..
И накрая за пореден път ще ти кажа - държа български акции защото знам, че поредните комунистически мутанти няма да са вечни и все някога ще има нормалност в тази страна, за да могат децата ни да живеят в нея..Понякога купувам и продавам и немски и акции от САЩ..Никой не иска и не вярва, че след 40-50години ще живее добре, след като може да се махне и да иде в страна от ЕС , където това е факт..
Благодаря за спора- Бъди здрав..
Коментар