Днес направо къртим с броя сделки, пък за оборота да не говорим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не знаеш и не я следиш, но твърдиш, че днес се избушила с 10%?
А вожда си мълчи ли мълчи, въпреки че е на линия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВеликия дух да не би да чува два гласа, вожд !?Хем е прибрал прекрасна печалба (и тя дори му стига!?), хем не го кефи !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепоследно пих една голяма чаша вино преди няколко дена и край с алкохола,другото го хвърлих
просто клавиатурата мие мн. неудобна и бъркам в по това време
а защо няма 38 стинки дивидент, нали привилегията беше толкова или .. това е вече стара инф. сменили ли са дивидента ?! или греша в цифрата , имаш предвид, че чисто е 38*.0.95 ли?
аз не знам за дивидент от 38 ст. по привилегии на БФБ, още по-малко за заложните къщи, там е 60 ст.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Прецакано, Прецакано............просто имаме проблем с алкохолаили с други опиати! 38 ст. дивидент няма нищо общо с реалността, но това няма значение
. Както и да е, като една от малкото дами тук те поздравявам
!
Коментар
-
последно пих една голяма чаша вино преди няколко дена и край с алкохола,другото го хвърлих
просто клавиатурата мие мн. неудобна и бъркам в по това време
а защо няма 38 стинки дивидент, нали привилегията беше толкова или .. това е вече стара инф. сменили ли са дивидента ?! или греша в цифрата , имаш предвид, че чисто е 38*.0.95 ли?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеami нали казах че не я следя и в един момент я видях на трео ясто сред избушените, помислих първоначално че от 5 кинта се е избушила, защото първите места в класацията бяха с по10тина %, не я следях, което и казах, а не я забелязах, защото си милсех че при дивидент 38 стинки може би ще устиска по-дълго време, затова ми беше учудването, ако имаш от този ибушляк и си се засеганл - извинявай. Просто губикм време да коментираме тая знакова и много съществена за бфб хартия, с 600 бройки днес, а и цялото бфб нямаше 200 хил и това ми направи впечатление, като говорим факти та па чак толко претенции за днес, нема нужда, нале !?ако е читав папира ще възстанови, какво толкова от една бесмислена като ликвидност сесия !?
или с други опиати! 38 ст. дивидент няма нищо общо с реалността, но това няма значение
. Както и да е, като една от малкото дами тук те поздравявам
!
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
ami нали казах че не я следя и в един момент я видях на трео ясто сред избушените, помислих първоначално че от 5 кинта се е избушила, защото първите места в класацията бяха с по10тина %, не я следях, което и казах, а не я забелязах, защото си милсех че при дивидент 38 стинки може би ще устиска по-дълго време, затова ми беше учудването, ако имаш от този ибушляк и си се засеганл - извинявай. Просто губикм време да коментираме тая знакова и много съществена за бфб хартия, с 600 бройки днес, а и цялото бфб нямаше 200 хил и това ми направи впечатление, като говорим факти та па чак толко претенции за днес, нема нужда, нале !?ако е читав папира ще възстанови, какво толкова от една бесмислена като ликвидност сесия !?
Не е препоръка... !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение15%, какъв хим !? Казах че ми направи днес впечатление, че жабата беше в челото сред избушените и вероятно към 10%, - просто такъв беше резултата от сесията, какво общо има хима !? не говорех че хима е паднал а жабата че се е избушила и понеже каза, че вожда е имал, и питаше дали е продал, въпроса беше колко се е избушила жабата от евентуално ташунковите хартииПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение15%, какъв хим !? Казах че ми направи днес впечатление, че жабата беше в челото сред избушените и вероятно към 10%, - просто такъв беше резултата от сесията, какво общо има хима !? не говорех че хима е паднал а жабата че се е избушила и понеже каза, че вожда е имал, и питаше дали е продал, въпроса беше колко се е избушила жабата от евентуално ташунковите хартииПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
15%, какъв хим !? Казах че ми направи днес впечатление, че жабата беше в челото сред избушените и вероятно към 10%, - просто такъв беше резултата от сесията, какво общо има хима !? не говорех че хима е паднал а жабата че се е избушила и понеже каза, че вожда е имал, и питаше дали е продал, въпроса беше колко се е избушила жабата от евентуално ташунковите хартииНе е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
Коментар