Първоначално изпратено от tony1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Днес това което исках да видя и видях е силната подкрепа при Химимпорт, че и при ЦКБ!!! Много положително и дори малко неочаквано за мен. Оставам в позицията и чакам с интерес поканата за ОСА. Софарма все още е над 4лв, но падне ли отдолу ще добавя. Вече имаме първа покана за оса още март с чудесен дивидент, като се замисля че тази година ще видим дъжд от дивиденти, защото ще получим цял за 2017 и част от настоящата година... резултатите се подобряват. Остава цените да върнат още малко за да ни изкушат още!
Успех на всички оптимисти и приятно пазаруване на "черния петък"!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко гледа спада на борсата човек ще помисли че България пак е фалирала бе....ко прайте бе момци ?
Спекулант (и ) със залепнало реле дало на късо, който (които) се надяват да си върнат акциите на по-ниски цени и така ...... гледат западните борси и същият сценарий го играят на БФБ с мисълта да изпреварят всички......Всеки си намира майстора! Ще улегнат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
щом така ти казват чертичките, аз ще замълча и не ми пълни пощата с едноредни съобщения, моля.
Жив и здрав
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
И от кое точно си доволен??? Според мен въобще не си доволен, а се пукаш от яд, но просто не си признаваш.
Жив и здрав
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
не си точен, пишеш глупости сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
И от кое точно си доволен??? Според мен въобще не си доволен, а се пукаш от яд, но просто не си признаваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Чичо недей споменава, че тук имаше един дето само за шанци и шусове пишеше
И тая сутрин се беше разгащил, но бързо се скри в храстите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДоволен съм хубава промоция, но нека ощемалко увеличат отстъпките
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеА бе, зимната олимпиада не трябваше ли да започне в петък?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар