Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеИмам сериозен въпрос.
Към настоящия момент в регистъра на Централен Депозитар има вписани 1629 емисии ценни книжа. Опитвам се да разбера, от чисто законова гледна точка, ако аз примерно искам да преобразувам ООД в АД, дали акционерната книга задължително трябва да се води в ЦД или може да се води и другаде, например на "частно" от самата фирма (бившето ООД)?
За преобразуването ти трябат и два одитора - единият за преобразуването другият да ти заверява отчетите .Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имам сериозен въпрос.
Към настоящия момент в регистъра на Централен Депозитар има вписани 1629 емисии ценни книжа. Опитвам се да разбера, от чисто законова гледна точка, ако аз примерно искам да преобразувам ООД в АД, дали акционерната книга задължително трябва да се води в ЦД или може да се води и другаде, например на "частно" от самата фирма (бившето ООД)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеа аз пък да ви кажа - преди 2 дни сънувах някаква мечка и не мога да си спомня какво точно но май беше дружелюбна. Незнам, дано не стане обратното в реалносттаи малко мече намерих на довра, или вятъра го е довял или съседкото дете , ама готино мече и пише на едното краче love you
Поличби всякакви , а ни е не сме суеверни на бфб. По-лошо е като узреят черешите и ако черешара пак ни бутне в игнора
- 1 like
Коментар
-
а аз пък да ви кажа - преди 2 дни сънувах някаква мечка и не мога да си спомня какво точно но май беше дружелюбна. Незнам, дано не стане обратното в реалносттаи малко мече намерих на довра, или вятъра го е довял или съседкото дете , ама готино мече и пише на едното краче love you
Поличби всякакви , а ни е не сме суеверни на бфб. По-лошо е като узреят черешите и ако черешара пак ни бутне в игнора
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
и ръста ще отиде на кино.Last edited by Grosss; 30.03.2018, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Вчера мернах турците ( с всички проблеми дето имат) са си докарали над 7% бвп за миналата година, и за тая над 5 май се чака...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеКатолическия свят празнува Великден - няма да работи днес и в понеделник!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Понеже не винаги те разбират всички - да го кажа и аз -
утре и в понеделник няма да има сесия на БФБ , заради Великденските празници в Германия.
http://www.deutsche-boerse-cash-mark...ding-calendar/
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ нали сме в първа Велкденска от утре , че до вторника
Ще рече 03,04, на работа
утре и в понеделник няма да има сесия на БФБ , заради Великденските празници в Германия.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар