IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кеширалите що мълчат, кеш в устата ли държат!

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Тази акция ти гарантира присъствие на събранията. За журналистите е важно
      zawisi, дали е в началото или в края на сесията Таз измекярщина с котировка за деня=последна сделка (с 1 хартия) .... до кривата круша невинна манипулацика и обществена тайна... на черешар-пазар
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

ti как мислиш ............. дали журналистите всяка година си купуват по 1 акция или вече са си купили предните години
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

И Монбат 1 акция. WTF?!? Вдигат SOFIX.
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Мариан Христов или негови колеги журналисти купуват по 1 акция, макар че не знам защо точно
            И Монбат 1 акция. WTF?!? Вдигат SOFIX.

Коментар

• Какво става нито бици нито мечки всеки се е покрил. Аз лично съм още на малък плюс за тая година което пак е нещо. И двата сценария ме устройват но предпочитам оптимизъм пред песимизъм за БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                Кефи ме тоя дето купува по 1 акция на ХЕС, Адванса и Софарма Имоти и оцветява всичко в зелено 6 лева за комисионни са си една кутия цигари.
                Мариан Христов или негови колеги журналисти купуват по 1 акция, макар че не знам защо точно

Коментар

• Кефи ме тоя дето купува по 1 акция на ХЕС, Адванса и Софарма Имоти и оцветява всичко в зелено 6 лева за комисионни са си една кутия цигари.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Смели та чак храбри. С няма 20$ вдигат софка с над %....върха на сладоледа е туй бфб
                    Ако трябва да се направи реален индекс Суфлекс, то в него като задължително условие трябва да заложат да няма повече от 1% гап между купува и продава на акциите, които са част от него. Но тогава ще остане само Хим-а май Та затова е така лесно и да се манипулира, при това с акциите на уж много големи компании, като една банка, чието име не следва да се споменава...
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Сякаш бомба е паднала ?! Аре по-смело бе хора, излишно се стресирате според мен (не е препоръка) ))))
                      Смели та чак храбри. С няма 20$ вдигат софка с над %....върха на сладоледа е туй бфб

Коментар

• Сякаш бомба е паднала ?! Аре по-смело бе хора, излишно се стресирате според мен (не е препоръка) ))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Да си спомним хипотезата "д-р Каро" - хартията е едно, фундамента е друго, (най-общо казано) И двете имат форма на живот (субективен)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bebson Разгледай мнение

Дали книгата се води от ЦД зависи от вида акции, а не от броя на акционерите. Ако акциите са безналични, книгата се води от ЦД, защото издаването и разпореждането с безналични финансови инструменти има действие от регистрацията им в ЦД. ЦД води книгите на много еднолични АД-та с един акционер.
                            По - скоро обяснявах логиката на решението за регистриране в ЦД, да, не е функция на броя акционери. Акциите стават безналични, когато болшинството /мажоритаря/ реши. ЦД е разход на годишна база, но пък предполага още една преграда пред някой малоимотен, който да придобие акциите при някоя много странна сделка примерно.
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение

Можеш да си я водиш сам. ЦД е когато имаш повече акционери и някои от тях предпочитат книгата да се води от някой друг различен от мажоритаря...
                              За преобразуването ти трябат и два одитора - единият за преобразуването другият да ти заверява отчетите .
                              Дали книгата се води от ЦД зависи от вида акции, а не от броя на акционерите. Ако акциите са безналични, книгата се води от ЦД, защото издаването и разпореждането с безналични финансови инструменти има действие от регистрацията им в ЦД. ЦД води книгите на много еднолични АД-та с един акционер.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                а аз пък да ви кажа - преди 2 дни сънувах някаква мечка и не мога да си спомня какво точно но май беше дружелюбна. Незнам, дано не стане обратното в реалността и малко мече намерих на довра, или вятъра го е довял или съседкото дете , ама готино мече и пише на едното краче love you Поличби всякакви , а ни е не сме суеверни на бфб. По-лошо е като узреят черешите и ако черешара пак ни бутне в игнора
                                А меча на джедая в тъмното, сънуваш ли го.

Коментар

Working...
                                X