If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази акция ти гарантира присъствие на събранията. За журналистите е важно
zawisi, дали е в началото или в края на сесията Таз измекярщина с котировка за деня=последна сделка (с 1 хартия) .... до кривата круша невинна манипулацика и обществена тайна... на черешар-пазар
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Какво става нито бици нито мечки всеки се е покрил. Аз лично съм още на малък плюс за тая година което пак е нещо. И двата сценария ме устройват но предпочитам оптимизъм пред песимизъм за БФБ
Смели та чак храбри. С няма 20$ вдигат софка с над %....върха на сладоледа е туй бфб
Ако трябва да се направи реален индекс Суфлекс, то в него като задължително условие трябва да заложат да няма повече от 1% гап между купува и продава на акциите, които са част от него. Но тогава ще остане само Хим-а май Та затова е така лесно и да се манипулира, при това с акциите на уж много големи компании, като една банка, чието име не следва да се споменава...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дали книгата се води от ЦД зависи от вида акции, а не от броя на акционерите. Ако акциите са безналични, книгата се води от ЦД, защото издаването и разпореждането с безналични финансови инструменти има действие от регистрацията им в ЦД. ЦД води книгите на много еднолични АД-та с един акционер.
По - скоро обяснявах логиката на решението за регистриране в ЦД, да, не е функция на броя акционери. Акциите стават безналични, когато болшинството /мажоритаря/ реши. ЦД е разход на годишна база, но пък предполага още една преграда пред някой малоимотен, който да придобие акциите при някоя много странна сделка примерно.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Можеш да си я водиш сам. ЦД е когато имаш повече акционери и някои от тях предпочитат книгата да се води от някой друг различен от мажоритаря...
За преобразуването ти трябат и два одитора - единият за преобразуването другият да ти заверява отчетите .
Дали книгата се води от ЦД зависи от вида акции, а не от броя на акционерите. Ако акциите са безналични, книгата се води от ЦД, защото издаването и разпореждането с безналични финансови инструменти има действие от регистрацията им в ЦД. ЦД води книгите на много еднолични АД-та с един акционер.
а аз пък да ви кажа - преди 2 дни сънувах някаква мечка и не мога да си спомня какво точно но май беше дружелюбна. Незнам, дано не стане обратното в реалността и малко мече намерих на довра, или вятъра го е довял или съседкото дете , ама готино мече и пише на едното краче love you Поличби всякакви , а ни е не сме суеверни на бфб. По-лошо е като узреят черешите и ако черешара пак ни бутне в игнора
Коментар