Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как да няма кинти?? не видя ли какво стои в бида на ХИМа? - първите 10(които се виждат) са 700К .. а пък кинтите са като кокошките винаги може да прехвърчи някоя през плета ...
Още има време според мен до кризата 2021 но за БФБ е време за излизане ,че няма кой знае колко кандидат милионери ,виж продавачи все се намират нищо ,че доста Оптимисти ще пишат как ще летите е че всичко е ток и жица
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тези ги слушаме от както CHIM-беше на 2.30
Няма кинти подем без кинти не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Тези ги слушаме от както CHIM-беше на 2.30
Няма кинти подем без кинти не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенай-големите удари съм правил в яка криза!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПредишните два скока бяха предшествани от неистовите усилия на индианци и тем подобни латиноси да всеят паника за спад и в двата случая бе точно обратното........ това за мен е индикатор за скорошен подем
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПредишните два скока бяха предшествани от неистовите усилия на индианци и тем подобни латиноси да всеят паника за спад и в двата случая бе точно обратното........ това за мен е индикатор за скорошен подем
Няма кинти подем без кинти не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Няма да позволим такова нещо.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСкоро тая тема ще мине в забвение.
- 1 like
Коментар
-
Да проверим колко оптимисти сме останали
Очаквания за основните български акции 3Q 2018
и
Пазарен ветропоказател 3Q 2018Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОбичам кризите - тогава песимистите стават щастливи и еуфорично започват да поздравяват във форума оптимистите :
“Прецахте ли се и вие най накрая ;-)”
И аз ги обичам :-)
А за компенсация на търпението, може и парички да ни донесат :-)
Живот и здраве да е
Коментар
Коментар