If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали някой може да ми помогне с линк или друго, откъдето да е видно каква част от активите на всичките ни пенсионни фондове са инвестирани на БФБ? Или трябва да ги цъкам един по един?
Мисля, че трябва да цъкаш един по един. В статистиката на КФН са групирани по видове инвестиции, не намирам по държави или пазари...
А що да не го пусне !? То не се иска много сложна мисъл за това. Ако се замисли, ще се усети, че дори да го пусне, кокалът сам ще се върне към него. Понкога и кокалът е свонравен , връща се обратно. Просто няма кой друг да го вземе. Неприятно или не, но това показват числата ))) "Синжиря се връща козата я няма"
без препоръка
А що да не го пусне !? То не се иска много сложна мисъл за това. Ако се замисли, ще се усети, че дори да го пусне, кокалът сам ще се върне към него. Понкога и кокалът е свонравен , връща се обратно. Просто няма кой друг да го вземе. Неприятно или не, но това показват числата ))) "Синжиря се връща козата я няма"
без препоръка
Коментар