If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зимата е близо и щом си чел книгите добре знаеш,че ще бъде дълга,много дълга и тежка,ветоятно цяло десетилетие Не е много готино да гледаш филма след като си чел книгите,но пък знаеш подробности които другите не знаятНа мен ми хареса и филма.харесва ми да знам какво ще се случи и във филма и на борситеИначе това за Копелето....е смислено и съм съгласен с тебХайде ГрУйче успех и със здраве
Браво бе, ти си можел да водиш стойностна дискусия - сложих ти плюс, което не мислех, че някога ще направя, предвид заяжданията на дребно с безкозовия малоумник, на когото слизаш на нивото в такъв случай, в едни други теми. Все някой от нас ще познае, така че седим и гледаме мача - аз също чакам по-добри нива за покупки при някои акции на БФБ, които са добри, но откровен балон дори и в момента (според мен) или пък да усреднявам в моята чезетка, ако и там тръгне много надолу, макар за там да съм убеден относно продажби, цени, търгови и т.н., но да не разводнявам темата.
Дано намериш вярната акция на точната цена
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
565 е софикс вече....вече отиваме към 550 което беше моето ниво/дъно преди два месеца...никаква надежда за спирачка за сега...
За мен нивото вече е 500 ....за съжаление..
миналата седмица им казах да пазят 580 .......... но щом не искат сега ще пазят 555
миналото лято им писах 515 Q3 и ми се струва, че пак ще се окажа по-голям оптимист отколкото реалист
Не само съм гледал сериала, но съм изчел и поредициата "Песен за огън и лед", което "умните" инвеститори едва ли сте направили - та вие, "умните", може да се идентифицирате в най-, ама най-добрия случай с Белите бродници (по-скоро сте безмозъчните немъртви /wights/), Които изчезват при допира на валирианска стомана (демек 10% ъпче) , докато за безмозъчните немъртви е достатъчен и слаб огън (т.е. следената от тях акция да качи някоя стотинка). Зимата все още е далече, Валът (поне в книгите) си стои, хората се обединяват и чакат злото - само безумната глупост на Копелето Доналд ТръмпоСноу, когато всички да тръгнат да спасяват, може да отключи световен катаклизъм. Толкоз
Зимата е близо и щом си чел книгите добре знаеш,че ще бъде дълга,много дълга и тежка,ветоятно цяло десетилетие Не е много готино да гледаш филма след като си чел книгите,но пък знаеш подробности които другите не знаятНа мен ми хареса и филма.харесва ми да знам какво ще се случи и във филма и на борситеИначе това за Копелето....е смислено и съм съгласен с тебХайде ГрУйче успех и със здраве
565 е софикс вече....вече отиваме към 550 което беше моето ниво/дъно преди два месеца...никаква надежда за спирачка за сега...
Искаш да кажеш че ИП по предлагането ще купи от мажо и ще препродаде на фонда...... Това няма как да стане в "забранителният" период!
начин винаги има ......... стига да искаш
веднъж вече изказах мнение, че е възможно да се направи следната "врътка":
в ИПО-то участват няколко фирми/физ.лица близки на мажоритарите ...... от една страна да има навалица при първичното, а от друга страна да продават в "забранителния" период
Искаш да кажеш че ИП по предлагането ще купи от мажо и ще препродаде на фонда...... Това няма как да стане в "забранителният" период!
Винаги има начин.....на тази борса....
Колко купувачи не направиха търгово ,малкия мук с години не прави преоценка на активите си...едни пакети в ХИМ и сие компании се менкат от лева ръка в десен джоб...и не само там...в Бъдеще и Съгласие също...
Коментар