IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бруталното рали тепърва предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Браво бе, ти си можел да водиш стойностна дискусия - сложих ти плюс, което не мислех, че някога ще направя, предвид заяжданията на дребно с безкозовия малоумник, на когото слизаш на нивото в такъв случай, в едни други теми. Все някой от нас ще познае, така че седим и гледаме мача - аз също чакам по-добри нива за покупки при някои акции на БФБ, които са добри, но откровен балон дори и в момента (според мен) или пък да усреднявам в моята чезетка, ако и там тръгне много надолу, макар за там да съм убеден относно продажби, цени, търгови и т.н., но да не разводнявам темата.
      Дано намериш вярната акция на точната цена
      Груйчо, виждам, че напоително ме обиждаш, което е нормално за индивид, като теб, който неуспешно се опитва да се прави на умен, но всъщност е в ролята на тъпия досадник.
      Ти много шумеше и досаждаше с химчетата, които си щял да продадеш до Нова година.
      Е, продаде ли ги?
      Last edited by Три без коз; 11.01.2019, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

да, това е важното ........... нямаме нищо общо с другите и те не ни интересуват
        [ATTACH=CONFIG]n3428907[/ATTACH]

друго си е зеления цвят
        Sofix 576.21 ▲4.08 ▲ 0.71%
        Моля те отново покажи графиката, когато затворят пазарите

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Xaxaxaxax….малииий…...някои хора тотално откачиха
          Сега е моментът пак да пуснеш мечката да си мандахерца клечката.

Коментар

• Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение
            Ами това е защото имаме стабилитет, нищо че повечето не го оценяват. Браво.
            Xaxaxaxax….малииий…...някои хора тотално откачиха

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Мислех да продам две Албенки да видиш какъв стабилитет щеше да настане под 565.....
              Шегуваш ли се,какво са 100 лв за да събаряш индексо?

Коментар

Мислех да продам две Албенки да видиш какъв стабилитет щеше да настане под 565.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

да, това е важното ........... нямаме нищо общо с другите и те не ни интересуват

[ATTACH=CONFIG]n3428907[/ATTACH]

Коментар

Важното е, че и днес растем и сме стабилни. Браво и честито на печелившите.
                    Click image for larger version

Name:	2019-01-10_Ind.jpg
Views:	1
Size:	53.6 КБ
ID:	3428907

друго си е зеления цвят
                    Sofix 576.21 ▲4.08 ▲ 0.71%
                    Last edited by polki; 10.01.2019, 18:03.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Е то дребните ще имат ли пари да си купят артии на Тесла ?
                      Не знам брат,ама с Тесла вече два пъти ям дървото и повече не бих рискувалИлон Мъск ме кефи много, но ми омръзна да ме боли задника
                      Last edited by strol; 11.01.2019, 10:30.

Коментар

• Важното е, че и днес растем и сме стабилни. Браво и честито на печелившите.

Коментар

Сорос

Ееее...добре де,може и Бъфет да е

Може, ама първо трябва Илон Мъск да листва Тесла на БФБ-то,после да я качи на совалката и да я прати на Марс
                          тези тримата нямат пари за нашият пазар ........ не видя ли по-долу какво се пише:

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Някой купува за около 900 лева доста широк набор от компании...не мога да хвана дали не е някой от широките индекси..

"под широк набор от компании" ....... разбирай не повече от десетина акции

трагедията е пълна ........ но ние си го знаем дереджето...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Може, ама първо трябва Илон Мъск да листва Тесла на БФБ-то,после да я качи на совалката и да я прати на Марс
                            Е то дребните ще имат ли пари да си купят артии на Тесла ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Може.За него не бях се сетил.Ами то тогава бфб ракета ще стане
                              Last edited by strol; 10.01.2019, 16:35.

Коментар

Ееее...добре де,може и Бъфет да е
                                Може.За него не бях се сетил.Ами то тогава бфб ракета ще стане

Коментар

Working...
                                X