If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво бе, ти си можел да водиш стойностна дискусия - сложих ти плюс, което не мислех, че някога ще направя, предвид заяжданията на дребно с безкозовия малоумник, на когото слизаш на нивото в такъв случай, в едни други теми. Все някой от нас ще познае, така че седим и гледаме мача - аз също чакам по-добри нива за покупки при някои акции на БФБ, които са добри, но откровен балон дори и в момента (според мен) или пък да усреднявам в моята чезетка, ако и там тръгне много надолу, макар за там да съм убеден относно продажби, цени, търгови и т.н., но да не разводнявам темата.
Дано намериш вярната акция на точната цена
Груйчо, виждам, че напоително ме обиждаш, което е нормално за индивид, като теб, който неуспешно се опитва да се прави на умен, но всъщност е в ролята на тъпия досадник.
Ти много шумеше и досаждаше с химчетата, които си щял да продадеш до Нова година.
Е, продаде ли ги?
Може, ама първо трябва Илон Мъск да листва Тесла на БФБ-то,после да я качи на совалката и да я прати на Марс
тези тримата нямат пари за нашият пазар ........ не видя ли по-долу какво се пише:
Първоначално изпратено от dexРазгледай мнение
Някой купува за около 900 лева доста широк набор от компании...не мога да хвана дали не е някой от широките индекси..
"под широк набор от компании" ....... разбирай не повече от десетина акции
трагедията е пълна ........ но ние си го знаем дереджето...
Коментар