If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мислех да продам две Албенки да видиш какъв стабилитет щеше да настане под 565.....
Абе то си е направо за смях понякога Днес виждам че само с хиляда лева е паднала Албена със 7.8% а е сред най големите по капитализация.
Къде са големите да подкрепят в мечи пазар? Всички явно свалят подкрепата надолу и дребните да му мислят. По света в мечи пазар има и ралита а при нас .................
Груйчо, виждам, че напоително ме обиждаш, което е нормално за индивид, като теб, който неуспешно се опитва да се прави на умен, но всъщност е в ролята на тъпия досадник.
Ти много шумеше и досаждаше с химчетата, които си щял да продадеш до Нова година.
Е, продаде ли ги?
Виж сега, аз винаги си стоя зад думите - имах два пакета в Хим, единият е продаден в края на декември със 7% загуба, другият седи и отлежава за тройката с гарнитура, защото хоризонтът му е дълъг. В момента нито купувам, нито продавам Хим, а още по-малко ме интересува цената му. Има само една компания на БФБ, която ми е интересна, но нямам намерение да разводнявам темата с нея. Успех с ралито - все някога ще се състои и ще е брутално!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Браво,добър оборот днес100 бона си е екстра като за БФБ-тоНяма да се плашите пичове,след 15-ти ще има раздвижване на пазарите,предполагам обче,че на повечето наивници тук няма да им хареса посокта
Коментар