IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    На мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилетка
    Мога да му подаря кевларените си чорапи също така. Ако случайно чете и се интересува от чорапите ми да пише на лични.

Коментар

• На мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилетка

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
        Не е така . Преди време доста хора тук декларираха че ще разпродават всичко и ще се изнасят в чужбина . Коментара на Пешо беше прав ви път , не сте ни нужни тук и в тоя дух .Някои го направиха , други преглътнаха ,но горчилката си остана и при едните и другите .Въпроса е че за да се стигне до такова решение или само изказване човек е събрал болка и гняв в душата си и е паднал на земята а наш Пешо идва и започва да го рита .Останахме една шепа хора и продължаваме да се самоизяждаме .
        Айде да си извадиш ръката от онова място и да не пишеш ей така.Ти явно си от останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Дам.А най-сериозният въпрос е - какво е положението в другите банки и може ли да имаме доверие на БНБ и качените отчети? Щом тук умишлено са проспали такива огромни злоупотреби каква е гаранцията, че не са го направили и в други случаи?
          Да, това е въпроса.....колко гнили ябълки има още!?
          Сега след фалита на КТБ, като се почне една диверсификация, като се юрне всичко живо да разкрива сметки и да държи точно по 196000 в тях...и следващия път Прокопиев като напише няколко статии в Капитал, че еди коя си банка е гнила и като го кажат три пъти по БиТиВиту....и глей къв сеир ще стане, особено с този изпразнен фонд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Няма такова място извън БГ. Банките в Зап. Европа и САЩ са много по-зле от банките в БГ. Единственото което ги държи над водата е печатането на пари от ЦБ-тата им. Но ти не искаш обезценени спестявания нали? Единствените сигурни пари са посочени по-долу в подписа ми.
            Бяхме забравили,че навсякъде по света се плаща с "подписа ти"...То и тука така,отивам в магазина и плащам с един къс злато...смятат ми го по курса за деня,удържат си комисионна и те така,а пък утрешния ден давам 2гр. повече за същата покупка,понеже цената на металите пада всеки ден.За да имаш пари,трябва да продаваш металчета,в момента обаче не е за продажби,а когато ти потрябват пари ко праим?Губим пари!
            Гледам златото се вдигнало днес с 0.2%,повишила се цената...а то пък вчера паднало с 3%,голема далавера.От няколко години печелите страшно от злато и всякакви ценни метали.В Европа поне не съм видял някой да работи с биткойни,а съм бил на много места.Не ги приемат хората бе що така?Кеш бате,кеч,научи се един път завинаги!
            Кажи честно:Колко губиш последните 2г. от злато?
            Да пишеш за имоти например ще те разбера,но да ми пропагандираш "нещо",на което "някой" му определя цената както си иска...извинявай,но лихвите в КТБ си течат и парите ще си ги вземат всички дребни вложители.Пък после който иска и злато може да си купи,много по-евтино отколкото си го купил ти.Т даже може и да спечелят нещо,ако имат късмета,който ти явно нямаш.А и скоро не се очертава да имаш,сори факти!
            Между другото,приготви си 300-400гр. злато(догодина може и да са повече),за да платиш своята част от сметката за банката.Честито,пак ще плаща народа!Що ли на никой не му е чудно
            Last edited by kig36; 23.10.2014, 12:57.
            Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• сега обаче 80 % от изказващите се финасисти и банкери са на мнение, че така казано "4 млрд дупка" НЕ Е коректно ....... а било 4 млрд счетоводно начислени, които ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                Разбира се, че може да се вярва на останалите банки.
                Отчетите им са одитирани, както е реда. Зад отчетите седят подписите на одиторите, които са ги проверили и са потвърдили че отчетите са верни и са съставени според изискванията, и т.н. бла-бла. Вие сега какво, и в одиторите ли се съмнявате?
                Не, разбира се! Случаят с КТБ неудържимо подхранва безусловната ми вяра в тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                  В момента в който парите ми се окажат на сигурно място извън страната
                  Няма такова място извън БГ. Банките в Зап. Европа и САЩ са много по-зле от банките в БГ. Единственото което ги държи над водата е печатането на пари от ЦБ-тата им. Но ти не искаш обезценени спестявания нали? Единствените сигурни пари са посочени по-долу в подписа ми.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• aslan: И аз, но не само това.

В момента в който парите ми се окажат на сигурно място извън страната, напълно престава да ми дреме за тая кочина бг- че ще падал борд и пр.- ами толкова по-добре, тъкмо по-голяма покупателна способност за спестяванията ми в твърда валута.

Лично ми трябваха 17 год. за да разбера един съвсем простичък факт-бая ви Ганю изживява катарзиси само при силен глад!

Коментар

Дам.А най-сериозният въпрос е - какво е положението в другите банки и може ли да имаме доверие на БНБ и качените отчети? Щом тук умишлено са проспали такива огромни злоупотреби каква е гаранцията, че не са го направили и в други случаи?
                      Разбира се, че може да се вярва на останалите банки.
                      Отчетите им са одитирани, както е реда. Зад отчетите седят подписите на одиторите, които са ги проверили и са потвърдили че отчетите са верни и са съставени според изискванията, и т.н. бла-бла. Вие сега какво, и в одиторите ли се съмнявате?

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                        За съжаление - вече и аз. И то не е емоционална, а добре обмислена реакция. Както съм писал и преди, не всичко се мери с интервюта, прес съобщения и манипулирани отчети. Много хора си правят изводи от целия крадлив фарс и това ще рефлектира върху всички и то в съвсем кратки срокове.

Пък може и за добро да е - да уври дебелата българска глава, че никой не живее само за себе си и общество не е само абстрактна думичка.

Коментар

Абе, вие добре ли сте?
                          Какво го критикувате Бате Пешо? Той така гледа на нещата, а вече и аз.
                          Кво ви интересува какво и колко има ? Темата е за КТБ.Къде го чукаш, къде се пука ...
                          За съжаление - вече и аз. И то не е емоционална, а добре обмислена реакция. Както съм писал и преди, не всичко се мери с интервюта, прес съобщения и манипулирани отчети. Много хора си правят изводи от целия крадлив фарс и това ще рефлектира върху всички и то в съвсем кратки срокове.

Пък може и за добро да е - да уври дебелата българска глава, че никой не живее само за себе си и общество не е само абстрактна думичка.

Коментар

• Абе, вие добре ли сте?
                            Какво го критикувате Бате Пешо? Той така гледа на нещата, а вече и аз.
                            Кво ви интересува какво и колко има ? Темата е за КТБ.Къде го чукаш, къде се пука ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Няма да държа повече пари в България и няма сила която да ме накара.За мен тия са покойници
                              Пари в банка в България не държа от 10 години. Не защото ще фалира, а защото не ми харесват хората, на които бих ги поверил. Не ми харесват като структура, начин на работа, начин на обслужване, отношението им, манталитета, ценза, аматьорщината.
                              Предпочитам да си рискувам парите в реален бизнес, имоти , борса, но на банката няма да ги дам да ги върти, не и на такива банки като тези у нас.
                              Last edited by Хайърсъзов; 23.10.2014, 11:43.

Коментар

• Ритнитопковеца със сигурност ще глътне водица туко Веждито

Коментар

X