IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има един Закон за отговорност на държавата и общините за причинени вреди

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
      АКО НЯКОЙ РАЗБЕРЕ ЗА ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ НАНЕСЕНИ НА ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ ПО ПОВОД ФАЛИТА Й ЩЕ МУ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ГО СПОДЕЛИ ТУК!!!!!
      Ми можеш да заведеш дело разбира се.Направи го и повлечи крак на останалите.
      Делото ще го заведеш срещу съответните оторизирани регулаторни органи ,допуснали чрез престъпно нехайство фалита на банката и произлезлия от това душевен и финансов дискомфорт в който си изпаднал.Можеш и за пропуснати ползи да ги отсъдиш ако си нагласиш добре нещата.
      За второто обаче - дерзай по бързо с документите,щото не разполагаш с много време.
      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Да, благодаря.....държа връзка с тях!

Закон за БНБ
        "(6) Българската народна банка регулира и осъществява надзор върху дейността на другите банки в страната с оглед поддържане стабилността на банковата система и защита интересите на вложителите."

Конституция
        Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.
        БНБ е независима институция. Кви щети от държавата, кви 5 лева? Можеш да съдиш БНБ, но не и държавата.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          хаха... Тва кой го обеща? И защо досега все още нищо не сте взели?
          http://www.sac.government.bg/news/bg/20141014-0

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
            Радка Петрова

Координатор на Комитета за защита на финансовата и банковата стабилност в България

е-mail: komitet.za.stabilnost@gmail.com и vejdi.ktb@gmail.com
            Да, благодаря.....държа връзка с тях!

Закон за БНБ
            "(6) Българската народна банка регулира и осъществява надзор върху дейността на другите банки в страната с оглед поддържане стабилността на банковата система и защита интересите на вложителите."

Конституция
            Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
              ...извинявай,но лихвите в КТБ си течат и парите ще си ги вземат всички дребни вложители.
              хаха... Тва кой го обеща? И защо досега все още нищо не сте взели?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Искам да се включа в едно такова дело, понеже считам, че надзорните органи не са си изпълнявали регулаторните функции в следствие на което за мен са настъпили значителни вреди....
                Радка Петрова

Координатор на Комитета за защита на финансовата и банковата стабилност в България

е-mail: komitet.za.stabilnost@gmail.com и vejdi.ktb@gmail.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Няма да държа повече пари в България и няма сила която да ме накара.За мен тия са покойници
                  Някои си мислят, че ако се изплатят гарантираните депозити в КТБ и ТБ Виктория 3.5 млрд. лв. парите просто ще останат в банковата система в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                    Такива дела предстоят ако вложителите в КТБ и ТБ Виктория бъдат ощетени. Убеден съм, че ще има искове срещу БНБ, КФН и KPMG.
                    Искам да се включа в едно такова дело, понеже считам, че надзорните органи не са си изпълнявали регулаторните функции в следствие на което за мен са настъпили значителни вреди....

Коментар

АКО НЯКОЙ РАЗБЕРЕ ЗА ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ НАНЕСЕНИ НА ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ ПО ПОВОД ФАЛИТА Й ЩЕ МУ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ГО СПОДЕЛИ ТУК!!!!!
                      Такива дела предстоят ако вложителите в КТБ и ТБ Виктория бъдат ощетени. Убеден съм, че ще има искове срещу БНБ, КФН и KPMG.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotvata Разгледай мнение
                        Дори след евентуалното отнемане на лиценза на КТБ гражданите трябва да знаят, че гарантираните депозити няма да бъдат изплащани веднага, а поетапно, допълни експертът,Икономистът Любомир Дацов
                        И този май не си е пил хапчетата!

Коментар

• Дори след евентуалното отнемане на лиценза на КТБ гражданите трябва да знаят, че гарантираните депозити няма да бъдат изплащани веднага, а поетапно, допълни експертът,Икономистът Любомир Дацов

Коментар

• АКО НЯКОЙ РАЗБЕРЕ ЗА ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ НАНЕСЕНИ НА ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ ПО ПОВОД ФАЛИТА Й ЩЕ МУ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ГО СПОДЕЛИ ТУК!!!!!

Коментар

На мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилетка
                              Не си прав! Да пие и да яде като за последно! И гей-баровете може да пообиколи - едва ли ще му помогне, но поне ще свикне
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

На мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилетка
                                Ще го прати чехльо посланик някъде и ще заспи работата.

Коментар

Working...
                                X