Има един Закон за отговорност на държавата и общините за причинени вреди
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАКО НЯКОЙ РАЗБЕРЕ ЗА ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ НАНЕСЕНИ НА ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ ПО ПОВОД ФАЛИТА Й ЩЕ МУ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ГО СПОДЕЛИ ТУК!!!!!
Делото ще го заведеш срещу съответните оторизирани регулаторни органи ,допуснали чрез престъпно нехайство фалита на банката и произлезлия от това душевен и финансов дискомфорт в който си изпаднал.Можеш и за пропуснати ползи да ги отсъдиш ако си нагласиш добре нещата.
За второто обаче - дерзай по бързо с документите,щото не разполагаш с много време.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеДа, благодаря.....държа връзка с тях!
Закон за БНБ
"(6) Българската народна банка регулира и осъществява надзор върху дейността на другите банки в страната с оглед поддържане стабилността на банковата система и защита интересите на вложителите."
Конституция
Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехаха... Тва кой го обеща? И защо досега все още нищо не сте взели?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеРадка Петрова
Координатор на Комитета за защита на финансовата и банковата стабилност в България
е-mail: komitet.za.stabilnost@gmail.com и vejdi.ktb@gmail.com
Закон за БНБ
"(6) Българската народна банка регулира и осъществява надзор върху дейността на другите банки в страната с оглед поддържане стабилността на банковата система и защита интересите на вложителите."
Конституция
Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение...извинявай,но лихвите в КТБ си течат и парите ще си ги вземат всички дребни вложители.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеИскам да се включа в едно такова дело, понеже считам, че надзорните органи не са си изпълнявали регулаторните функции в следствие на което за мен са настъпили значителни вреди....
Координатор на Комитета за защита на финансовата и банковата стабилност в България
е-mail: komitet.za.stabilnost@gmail.com и vejdi.ktb@gmail.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНяма да държа повече пари в България и няма сила която да ме накара.За мен тия са покойници
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеТакива дела предстоят ако вложителите в КТБ и ТБ Виктория бъдат ощетени. Убеден съм, че ще има искове срещу БНБ, КФН и KPMG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАКО НЯКОЙ РАЗБЕРЕ ЗА ЗАВЕДЕНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ НАНЕСЕНИ НА ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ ПО ПОВОД ФАЛИТА Й ЩЕ МУ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ГО СПОДЕЛИ ТУК!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotvata Разгледай мнениеДори след евентуалното отнемане на лиценза на КТБ гражданите трябва да знаят, че гарантираните депозити няма да бъдат изплащани веднага, а поетапно, допълни експертът,Икономистът Любомир Дацов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНа мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилеткаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеНа мен пък звездите ми говорят, че Искров няма да доживее до дълбоки старини, след това, което се случи..препоръчвам му да не излиза по тъмно, да внимава какво яде и пие, както и да си купи бронежилетка
Коментар
Коментар