If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обяснявам ти го за 15 път - много бавно и внимателно.
Държавата дава пари на ФГВБ под формата на заем - после ФГВБ го връща от годишните си приходи - около 300 милиона.
Що не рева за Цанков камък, Белене, ВЕИ, цигански помощи и т.н., а сега рИвеш?
абе остави го да си пише, щом смята че ТОЙ ше плаща..... пак добре, че му бъркат в Жоба, а не изотзадзе хахах
Май ти си единствения в държавата, който все още не е разбрал, че ФГВБ няма достатъчно пари и трябва да се теглят заеми от държавата, които всеки българин ще изплаща! Пита се в задачката, защо аз трябва да ви изплащам заема, който вие ще ползвате? Защо държавата гарантира нещо, което не може да си позволи да гарантира и за да изпълни обещанието си трябва да ми бърка в джоба?
Обяснявам ти го за 15 път - много бавно и внимателно.
Държавата дава пари на ФГВБ под формата на заем - после ФГВБ го връща от годишните си приходи - около 300 милиона.
Що не рева за Цанков камък, Белене, ВЕИ, цигански помощи и т.н., а сега рИвеш?
И като стана дума, интересно дали са му искали разрешение на FM за другите държавни харчове, хем че са в пъти по-големи.
Заема за изплащане на "гарантираните" в КТБ обаче е МНОГО по-различен от другите държавни харчове.
За другите държавни харчове всички вземаме заема и всички го ползваме. Сега пак всички вземаме заема и всички ще го изплащаме, но ще го ползват само вложителите в КТБ! Защо? На какво основание? Няма АБСОЛЮТНО никакво правно основание!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Май ти си единствения в държавата, който все още не е разбрал, че ФГВБ няма достатъчно пари и трябва да се теглят заеми от държавата, които всеки българин ще изплаща! Пита се в задачката, защо аз трябва да ви изплащам заема, който вие ще ползвате? Защо държавата гарантира нещо, което не може да си позволи да гарантира и за да изпълни обещанието си трябва да ми бърка в джоба?
За Анди не знам дали е май единственият разбрал, или не разбрал нещоЗа теб обаче СЪМ СИГУРЕН 100% че или просто дразниш хората с твойте фантасмагории, или не си разбрал относно този заем от държавата на фонда, и как той се връща.Обяснявано е поне 100 пъти по медиите, и поне 20 пъти тук, та нЕма 'си хабя клавиатурата да ти го обяснявам
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
И на децата стана ясно, че тези с парите в КТБ вече са без пари, защото в КТБ парите ги няма.
Гледай новините на 4/12, вероятно ще има репортажи за хора оставили си парите в КТБ, и после си ги получили (с орязана с 2/3 лихви за последните 4-5 месеца лихви) чрез друга банка
Ся остава да ни обясниш, защо държавата гарантира твоите пари с моите пари? Не съм давал на никой такова разрешение!
Да имаше пари, щях да ти отговоряВ твоя случай ТИ си последния който можеш да питаш този въпрос
Други въпроси?!?
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Добре,че не трябва да ги намираш ти,но все пак имаш напредък.Преди известно време казваше,че пари няма да има,сега даваш пролетта като краен срок...има надежда да ти мине
Интересно ми е какво ще каже форчо на 4/12 привечер? Че пак прецакали тези с пари в КТБ като ги пратили в банката на омразните им цеко/ТИМ/арменеца/гърците/унгарците/руската мафия и т.н? Или че ги карат на опашка да чакат То бива бива злоба и заввист, ама неговото вече е...ай' да се въздържа
П.С. Познавам (лично и виртуално) и други хора без пари, ама не са чак толкоз злобни, и завистливи, ей богу.
Коментар