IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Всичко вече е решено, разпределено и подредено. Всеки е седнал пред една голяма паница с една голяма лъжица. Само трябва да намерим отнякъде парите, които ще раздаваме..
    Добре,че не трябва да ги намираш ти,но все пак имаш напредък.Преди известно време казваше,че пари няма да има,сега даваш пролетта като краен срок...има надежда да ти мине
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Например БАКБ
      Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
      Това ще кажат във вторник,или ден по-късно.Според мен няма нужда от ЕГН,след като ще изплащат толкова банки.Всеки да отиде където му е удобно.За предпочитане са банки с малко клиенти,дано ми се падне такава!

Коментар

Няма такова нещо. Никакъв ред не се променя.

Цесиите - тоест прехващанията между заемодатели и заемополучатели - е основата на търговското право от римско време насам. Да обявиш цесиите при банките за незаконни, означава да обявиш търговския закон при банките за... незаконен. Ами в такъв случай да обявим банките извън закона и да се свършва... хаха
        Не са незаконни ПО ПРИНЦИП.

Нооо, ще приемат, че след 20.06.2014, на всички е било ясно, че баМката е в неплатежоспособност (как ще го формулират юридически е отделен въпрос) и след тази дата, цесиите ощетяват масата на несъстоятелността. Точка.

П.П.

За една ..белгийска баМка и аз чух, че сииото се разсърдил, че не били избрани в началото и ходил на гости...на кафе така да се каже, а сега изведнъж се озовали в "оня списък".

Коментар

• Декември ще бъде май Че, парите идват и никой не може да ги спре.За вложителите на КТБ ще има, но да не чакат 5г. разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
            що – те са си априори незаконни, променя се реда на кредиторите....... и т.н.
            Няма такова нещо. Никакъв ред не се променя.

Цесиите - тоест прехващанията между заемодатели и заемополучатели - е основата на търговското право от римско време насам. Да обявиш цесиите при банките за незаконни, означава да обявиш търговския закон при банките за... незаконен. Ами в такъв случай да обявим банките извън закона и да се свършва... хаха
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Вече е решено
              Всичко вече е решено, разпределено и подредено. Всеки е седнал пред една голяма паница с една голяма лъжица. Само трябва да намерим отнякъде парите, които ще раздаваме..
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тъкмо ще става за тениски и ще се е постоплило напролет, когато намерят пари да ви платят.
                Радвам се, че пак се включваш.Беше ми домъчняло.

Коментар

Аз предлагам да отидам с тениски "Клиенти на КТБ", та да се ориентират ората по-лесно.
                  Тъкмо ще става за тениски и ще се е постоплило напролет, когато намерят пари да ви платят.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                    То и клиентите на тия банки как ше ни пцуват за опашките
                    Аз предлагам да отидам с тениски "Клиенти на КТБ", та да се ориентират ората по-лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                      Коя?!... ако не е някаква голяма тайна?
                      Една синя, дето групата и предлага пенсионно,общо и животозастраховане.
                      Повече жокери не давам.

Коментар

Вече е решено да е по ЕГН и са разпределени и банките.
                        Достатъчно е да имаш вътрешно инфо от банка, и днес вече са ясни. Няма банки с малко клиенти - най-големите банки са избрани.
                        То и клиентите на тия банки как ше ни пцуват за опашките

Коментар

еВем им списъка на журналята.Знам за една банка, която ще изплаща и не е в списъка.
                          Коя?!... ако не е някаква голяма тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                            Девет банки, а цифрите са 10, 'начи една банка ще вземе две цифри. Коя ли ще е тя?

hint

Едит: Инфо кои ще са банките.
                            еВем им списъка на журналята.Знам за една банка, която ще изплаща и не е в списъка.

Коментар

Вече е решено да е по ЕГН и са разпределени и банките.
                              Девет банки, а цифрите са 10, 'начи една банка ще вземе две цифри. Коя ли ще е тя?

hint

Едит: Инфо кои ще са банките.
                              Last edited by Dimitar.; 21.11.2014, 07:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                                Дори така да е, политиците ни трябва да приемат необходимото законодателство за своевременно изплащане на гарантираните пари. Освен това се знаеше, че това ще се случи.
                                Какво трябвало и какво те искат, са съвсем различни неща. Вложителите са прекалено малко, обяздени са вече, на много от тях им промиха мозъка с всякакви идеи и слухове "кое било добро за тях" и не могат да предизвикат социално вълнение, затова тия горе отлагат докато си намерят пари отнякъде, а докато решат да платят разиграват топката за да зомбират още повече пилешките глави от улицата. Да видим дали по Никулден ще плащат. Би било добре, но съм силно умерен оптимист.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X