Първоначално изпратено от Cleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнениеИма пари колкото за гарантираните, но и ти си си взел твоите негарантирани - тва е противоречието.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
След обявяването на банката в неплатежоспособност се определя началната дата на несъстоятелността. Това става по предложение на БНБ. След тази дата се обезсилват всички сделки и дейности с пари и имущество на банката и стават невалидни. Ако след тази дата има сключени например цесии, те се обявяват за невалидни. Ако БНБ реши да посочи за такава дата 20 юни, когато постави КТБ под специален надзор, доста хора, продали влогове или кредити на по-ниски цени, ще изгорят, коментират юристи. От този ден всички влогове и кредити в други валути се преоформят в български лева по курса на БНБ за деня.Копирано от standartnews.com
Възможно ли е това да се случи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеИ от масата на несъстоятелността - да се надяваме. Мечтая си ФГВБ да си върне оттам всичките 3,7 милиона + лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнениеМи то е същото. При неплатежоспособна банка, що си мислиш, че е справедливо по тоя начин да се измъкваш от тая опашка, на която трябва да си последен?
Ако аз имам вземане от неплатежоспособната банка аз решавам, как да разполагам с това си право!!! ИМАМ ПРАВОТО ДА ГО НАПРАВЯ ПО НАЙ-ИЗГОДНИЯ ЗА СЕБЕ СИ НАЧИН. Ако аз реша ще продам това свое право на Гошко. Това че Пешко и Тошко са се наредили на опашка пред мен е без значение щом Гошко ми е предложил най-добра цена. Пазар, колега! Имам стока и искам да я продам по възможно най-висока цена. Ако ти отричаш основополагащи пазарни принципи, за какво изобщо да говорим?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнениеМи нека е с пример: По някакви причини, от фонда и активите се намират пари само за гарантираните влогове. Но ако си имал негарантирани, направил си цесия и са ти я признали, си си взел парите. Има пари колкото за гарантираните, но и ти си си взел твоите негарантирани - тва е противоречието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wessela Разгледай мнениеЗащо, как цесията променя опцията за негарантираност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнениеМного лесно - тия, които са направили цесия на практика отиват най-отпред на опашката за взимане на парата, при положение, че са негарантирани. Има други, които трябва да вземат преди тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ грешка си, колега. Тези които са направили цесия на практика изобщо не са на опашката за вземания!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ грешка си, колега. Тези които са направили цесия на практика изобщо не са на опашката за вземания!
А някой да изважда довода за ""ощетената" маса несъстоятелността е още по-смешно.
Все едно един алкохолик да стои пред две напълно празни дамаджани, едната от 5 литра а другата от 10, в които някога е имало ракия. И да си въобразява, че ако вземе дамаджаната от 5 литра ще е по-малко ощетен?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеИ от масата на несъстоятелността - да се надяваме. Мечтая си ФГВБ да си върне оттам всичките 3,7 милиона + лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнениеМного лесно - тия, които са направили цесия на практика отиват най-отпред на опашката за взимане на парата
А някой да изважда довода за ""ощетената" маса несъстоятелността е още по-смешно.
Все едно един алкохолик да стои пред две напълно празни дамаджани, едната от 5 литра а другата от 10, в които някога е имало ракия. И да си въобразява, че ако вземе дамаджаната от 5 литра ще е по-малко ощетен, защото "масата" на липсата в 10 литровата е по-голяма?!Last edited by Forex Master; 21.11.2014, 13:00.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОбяснявам ти го за 15 път - много бавно и внимателно.
Държавата дава пари на ФГВБ под формата на заем - после ФГВБ го връща от годишните си приходи - около 300 милиона.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолега, излагацията е при теб.
Ще ти дам жокер, който ще ти помогне да се ориентираш - "2014".
Коментар
Коментар