Първоначално изпратено от draifuss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
toto 2
Ябе тия малоумници са много досадни крадци, то това е ясно и само крадат като замяни. След 3 години тези откраднати пари ще са подходящи само за задни цели ако ги имат в купюри, а в България ще изпреварим другите - тук им давам още 1.5 години светло съществуне и после ще разберат че колкото и да откраднеш в един момент всичко се връща накуп.
На нас магистралите са ни най големия проблем - трябва и да се харчи асвалта, това е монопол който язди държавата. Точно магистрали ни трябват, може да останем без хора но магистрали да имаме трябва.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМи като нямаме благоприятно бизнес среда, какво са ми се нароили 30 и косур банки, на всека главна улица във всеки град по неколко клонаТе са ли се светнаха, че бизнес средата ни била неблагоприятна
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеБтв, всички дето се радват, че като се отнеме лицензУ на КТБ, ще започнат да се изплащат барем гарантираните депозити - нали знаете, че ЦецУ Василев има законното право да обжалва пред върховния съд отнемането на лицензУДенги преди нова година май нема да има
Коментар
-
Отсега се почват магистралите ,там най -много и чисто се краде
http://www.investor.bg/evroproekti/2...gariia-182393/
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКаква бизнес среда да имаме при тази дефлация ? Няма как да се прави бизнес при липса на потребление и то на местни стоки.Къщите са в основата на икономиката, защото са най скъпи като стока която хората потребяват.Страна в която не се строят къщи а се източват парите от банките със строителство на хотели стига до това състояние в което сме ние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеВ цялата схема има много замесени хора, няма как да я затвориш схемата без вътре да са много нива.
1. Кредитните инспектори работили по дадените кухи кредити.
2. Шефовете на клоновете работили по кредитите.
3. За кредити за милиони, одобрение обикновено се дава от централата или УС, кой шеф ги е одобрил?
4. Одиторите на ГФО, че са заверявали манипулирани отчети.
5. Банковия надзор, че не е следил положението и говореше за стабилитет.
6. КФН-то и то е можело да следи.
Според мен хората от т.1 до т.4 са си за прокуратурата директно.
т.4 Одиторите на ГФО са си за отнемане на лиценза и глоби.
т.5 и т.6 са държавни органи, но може да има персонална отговорност на длъжностни лица.
Ясно е, че без активното съучастие на хората от т.1 до т.4 няма как да стане схемата.
Не чул, не видял, не разбрал ...
Коментар
-
Наивник
Каква бизнес среда да имаме при тази дефлация ? Няма как да се прави бизнес при липса на потребление и то на местни стоки.Къщите са в основата на икономиката, защото са най скъпи като стока която хората потребяват.Страна в която не се строят къщи а се източват парите от банките със строителство на хотели стига до това състояние в което сме ние.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВиждам, че си минал на ммм профилактика в денсуитми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма други гнили ябълки.
Тази като я оправят и вече всичко ще цъфне и ще върже. Вечното блогоденствие, почти е постигнато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШа са върнат ама друг път.Левончо да не чака пари от мен.Аз бях дотук.Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.С мошеници и тарикати не желая да си имам работа.Да ги потресе и тях! Надявам се, че си дават сметка, че в тази ситуация, ако пари на гарантираните вложители не се върнат, банковата система ще бъде сериозно разклатена поради теглене на депозитите на всички разумни депозанти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеЧовека отговори защо платежното е 10 лева .
Защото нямаме благоприятна бизнес среда,и за да печелят банките или изнасят капиталите в чужбина (чуждите у нас),или работят за собствениците си (българските).
Коментар
Коментар