IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
    Добро утро дами и господа, днес ще бъде интересен ден поне от страна на коментари и новини за най стабилната от стабилните КТБ.
    То всеки ден стана интересен, коментати - бол, ефект - нулев. Да вземат да се забързат ли, не знам - ама всяко (без)действие си има последствия...

Коментар

• toto 2

Ябе тия малоумници са много досадни крадци, то това е ясно и само крадат като замяни. След 3 години тези откраднати пари ще са подходящи само за задни цели ако ги имат в купюри, а в България ще изпреварим другите - тук им давам още 1.5 години светло съществуне и после ще разберат че колкото и да откраднеш в един момент всичко се връща накуп.
      На нас магистралите са ни най големия проблем - трябва и да се харчи асвалта, това е монопол който язди държавата. Точно магистрали ни трябват, може да останем без хора но магистрали да имаме трябва.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Ми като нямаме благоприятно бизнес среда, какво са ми се нароили 30 и косур банки, на всека главна улица във всеки град по неколко клона Те са ли се светнаха, че бизнес средата ни била неблагоприятна
        По един или друг начин броят им намалява - къде с вливане, къде с фалит. За последните 15 години не се сещам БНБ да са издали нов лиценз.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Бтв, всички дето се радват, че като се отнеме лицензУ на КТБ, ще започнат да се изплащат барем гарантираните депозити - нали знаете, че ЦецУ Василев има законното право да обжалва пред върховния съд отнемането на лицензУ Денги преди нова година май нема да има
          Само да отбележа, че и в нашето превратно законче, законодателчето ни не е посочило,ч е решението трябва да е влязло в сила, ерго ще си ни връщат парите, а ако отменят решението Цецко да ми се обади и веднага ще си му върна паричките

Коментар

• Отсега се почват магистралите ,там най -много и чисто се краде
            http://www.investor.bg/evroproekti/2...gariia-182393/

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Каква бизнес среда да имаме при тази дефлация ? Няма как да се прави бизнес при липса на потребление и то на местни стоки.Къщите са в основата на икономиката, защото са най скъпи като стока която хората потребяват.Страна в която не се строят къщи а се източват парите от банките със строителство на хотели стига до това състояние в което сме ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
              В цялата схема има много замесени хора, няма как да я затвориш схемата без вътре да са много нива.
              1. Кредитните инспектори работили по дадените кухи кредити.
              2. Шефовете на клоновете работили по кредитите.
              3. За кредити за милиони, одобрение обикновено се дава от централата или УС, кой шеф ги е одобрил?
              4. Одиторите на ГФО, че са заверявали манипулирани отчети.
              5. Банковия надзор, че не е следил положението и говореше за стабилитет.
              6. КФН-то и то е можело да следи.
              Според мен хората от т.1 до т.4 са си за прокуратурата директно.
              т.4 Одиторите на ГФО са си за отнемане на лиценза и глоби.
              т.5 и т.6 са държавни органи, но може да има персонална отговорност на длъжностни лица.
              Ясно е, че без активното съучастие на хората от т.1 до т.4 няма как да стане схемата.
              Абе недей така, те хората не са знаели какво подписват. Нито кредитните са знаели какви кредити договарят, не им е това работата. Нито шефовете на клоновете са знаели какво е това банков кредит. А одиторите на ГФО са гледали дали отчетите са подписани и дали се равняват, значи всико е ОК.
              Не чул, не видял, не разбрал ...

Коментар

• Наивник

Каква бизнес среда да имаме при тази дефлация ? Няма как да се прави бизнес при липса на потребление и то на местни стоки.Къщите са в основата на икономиката, защото са най скъпи като стока която хората потребяват.Страна в която не се строят къщи а се източват парите от банките със строителство на хотели стига до това състояние в което сме ние.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Бтв, всички дето се радват, че като се отнеме лицензУ на КТБ, ще започнат да се изплащат барем гарантираните депозити - нали знаете, че ЦецУ Василев има законното право да обжалва пред върховния съд отнемането на лицензУ Денги преди нова година май нема да има

Коментар

• Сега трябва да почнат промоционални депозити /1-3 мес. /с +0,1% бонус....
                    Особено "гръбнакът"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Виждам, че си минал на ммм профилактика в денсуитми .
                      Мдааам, пиша прав в момента. Не мога да си седна на задника

Коментар

• Лешоядите почнаха да кръжат около мършата

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Няма други гнили ябълки.
                          Тази като я оправят и вече всичко ще цъфне и ще върже. Вечното блогоденствие, почти е постигнато
                          Виждам, че си минал на ммм профилактика в денсуитми .

Коментар

• Пропуснах да отбележа, че някои други банки от европата, с незнам си колко века история, дойдоха в БГ и почнаха бизнес с бързи кредити

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Ша са върнат ама друг път.Левончо да не чака пари от мен.Аз бях дотук.Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.С мошеници и тарикати не желая да си имам работа.
                              Нека-нека Да ги потресе и тях! Надявам се, че си дават сметка, че в тази ситуация, ако пари на гарантираните вложители не се върнат, банковата система ще бъде сериозно разклатена поради теглене на депозитите на всички разумни депозанти

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                                Човека отговори защо платежното е 10 лева .
                                Защото нямаме благоприятна бизнес среда,и за да печелят банките или изнасят капиталите в чужбина (чуждите у нас),или работят за собствениците си (българските).
                                Дааам и защото нямаме благоприятна бизнес среда, никоя банка не се напъна за SEPA. Хайде моля те.... С колко банки си работил?

Коментар

Working...
                                X