IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Човека отговори защо платежното е 10 лева .
    Защото нямаме благоприятна бизнес среда,и за да печелят банките или изнасят капиталите в чужбина (чуждите у нас),или работят за собствениците си (българските).
    Ми като нямаме благоприятно бизнес среда, какво са ми се нароили 30 и косур банки, на всека главна улица във всеки град по неколко клона Те са ли се светнаха, че бизнес средата ни била неблагоприятна

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Даааам, и от утре платежното ще ти е вече 10 лева
      Щото те нашите банки само от такси и комисионни си правят банкирането
      Човека отговори защо платежното е 10 лева .
      Защото нямаме благоприятна бизнес среда,и за да печелят банките или изнасят капиталите в чужбина (чуждите у нас),или работят за собствениците си (българските).
      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        + 111111111111111111

Сега ще се разбере дали има държава с ред и законност или да грабваме сопите и всичките в киреча ....
        Колега,

Въобще няма какво да се разбира тепърва.
        ФАКТ е, че в тази държава ред и законност НЯМА!

Поздрави,

NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Еми да ти кажа - аз по умно до сега не чух.....
          А за пълнененто човека си каза - единственно от солидарни вноски на всички банки.Кво по ясно от това ?
          Даааам, и от утре платежното ще ти е вече 10 лева
          Щото те нашите банки само от такси и комисионни си правят банкирането

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ми тая тунингована бабичка досега къде беше?Да не чака пари от мен,
            При Орбан

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
              Много ясно, че са гледали да обявяват някакви минимални стойности за лошите кредити, иначе трябва да отделят пари и за провизирането им. При затъналата ни банкова система имаща като цяло 22-23% лоши кредити, цяло чудо е да имаш само 1/10 от това ниво. Това всички го знаеха и го гледаха под око, но си траеха.
              Интересно, одиторът на ГФО-тата не е ли забелязал нещо нередно в случая?

В цялата схема има много замесени хора, няма как да я затвориш схемата без вътре да са много нива.
              1. Кредитните инспектори работили по дадените кухи кредити.
              2. Шефовете на клоновете работили по кредитите.
              3. За кредити за милиони, одобрение обикновено се дава от централата или УС, кой шеф ги е одобрил?
              4. Одиторите на ГФО, че са заверявали манипулирани отчети.
              5. Банковия надзор, че не е следил положението и говореше за стабилитет.
              6. КФН-то и то е можело да следи.
              Според мен хората от т.1 до т.4 са си за прокуратурата директно.
              т.4 Одиторите на ГФО са си за отнемане на лиценза и глоби.
              т.5 и т.6 са държавни органи, но може да има персонална отговорност на длъжностни лица.
              Ясно е, че без активното съучастие на хората от т.1 до т.4 няма как да стане схемата.
              + 111111111111111111

Сега ще се разбере дали има държава с ред и законност или да грабваме сопите и всичките в киреча ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Пфуу да супер умно предложение направо нема що. А тоя фондЪ от къде ще има печалба, за да връща лихвите по облигациите ? За 10 години го напълниха зорлем с 2млрд. Са като го източат, с какво как и от къде пак ще го напълнят ? Ако цъфне некоя друга гнила ябълка, там с какво ще са гарантирани депозитите, с дупе или с курац ?
                Еми да ти кажа - аз по умно до сега не чух.....
                А за пълнененто човека си каза - единственно от солидарни вноски на всички банки.Кво по ясно от това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ша са върнат ама друг път.Левончо да не чака пари от мен.Аз бях дотук.Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.С мошеници и тарикати не желая да си имам работа.
                  Що така бе Пешо? Нали живееш у БГ-то, къде да си държиш парите ако не тук?
                  Мошенници и тарикати има наявсякъде, важното обаче е колко са балъците да им плащат сметките.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                    Ми тая тунингована бабичка досега къде беше?Да не чака пари от мен,

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Пфуу да супер умно предложение направо нема що. А тоя фондЪ от къде ще има печалба, за да връща лихвите по облигациите ? За 10 години го напълниха зорлем с 2млрд. Са като го източат, с какво как и от къде пак ще го напълнят ? Ако цъфне некоя друга гнила ябълка, там с какво ще са гарантирани депозитите, с дупе или с курац ?
                      Няма други гнили ябълки.
                      Тази като я оправят и вече всичко ще цъфне и ще върже. Вечното блогоденствие, почти е постигнато

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                        Усетиха накъде отиват неща и бързо-бързо взеха да се организират! Чакаме и Левон да се включи и да ни вземат паричките. Все пак, са наясно, че тези пари ще се върнат - под формата на депозити
                        Ша са върнат ама друг път.Левончо да не чака пари от мен.Аз бях дотук.Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.С мошеници и тарикати не желая да си имам работа.

Коментар

Това го предложи Божидар Данев,и помеждудругото човека каза най смислените неща които съм чувал по темата като цяло.Обнадежден съм.
                          Акцентира основно върху :
                          1,Без държавно участие в изплащнето на депозитите
                          2,Изкупуването им от останалите банки (само гарантираните от ФГ)
                          3,Сега е точния момент за разкриване на мръсните ризи (както и влоговете над 100к евро на публични личности,прокурори,политици,полицаи или техни близки до трета съребрена линия ...)
                          Банката ще бъде фалирана - това разбрах аз,И това е според мен правилното решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                            В цялата схема има много замесени хора, няма как да я затвориш схемата без вътре да са много нива.
                            3. За кредити за милиони, одобрение обикновено се дава от централата или УС, кой шеф ги е одобрил?
                            т.5 и т.6 са държавни органи, но може да има персонална отговорност на длъжностни лица.
                            Ясно е, че без активното съучастие на хората от т.1 до т.4 няма как да стане схемата.
                            Съгласен, обаче по този начин изглежда като цяла ОПГ ?
                            Абе реално си е точно ОПГ, ама с бели якички.
                            Мустака знаеше защо забягна в странство още преди да хлопне врати банката, знаеше, ама хората гледаха лъскавото и не вярваха на това което виждат. А виждаха как Мустака забегна с парите ...

Поздрав, написан в миналото и актуален и към наши дни:

Човека взе парите, каза: "Чакай малко.",
                            хвана самолета, дръжте му петите.
                            Човека взе парите, каза: "Чакай малко.",
                            хвана самолета, чакай да се върне.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                              Това го предложи Божидар Данев,и помеждудругото човека каза най смислените неща които съм чувал по темата като цяло.Обнадежден съм.
                              Акцентира основно върху :
                              1,Без държавно участие в изплащнето на депозитите
                              2,Изкупуването им от останалите банки (само гарантираните от ФГ)
                              3,Сега е точния момент за разкриване на мръсните ризи (както и влоговете над 100к евро на публични личности,прокурори,политици,полицаи или техни близки до трета съребрена линия ...)
                              Банката ще бъде фалирана - това разбрах аз,И това е според мен правилното решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лъско Разгледай мнение
                                Не можеш да отречеш, че КТБ си беше стабилитетна, само с 2.5% лоши кредити.
                                Много ясно, че са гледали да обявяват някакви минимални стойности за лошите кредити, иначе трябва да отделят пари и за провизирането им. При затъналата ни банкова система имаща като цяло 22-23% лоши кредити, цяло чудо е да имаш само 1/10 от това ниво. Това всички го знаеха и го гледаха под око, но си траеха.
                                Интересно, одиторът на ГФО-тата не е ли забелязал нещо нередно в случая?

Коментар

Working...
                                X