IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Това, че моето мнение не ти харесва не означава, че не е по темата КТБ! Опитай се да се аргументираш по същество чрез законите свързани с казуса КТБ, а не с антируски притчи и пропагандни клишета хърлени ангро, които нямат нищо общо с КТБ.
    Ами той закона е ясен и на децата, до 196 000 лева влоговете са гарантирани, с малки изключения, които мен не ме касаят. 100% съм сигурен, че и ти го знаеш закона, не по-лошо от мен, но това не ти пречи да твърдиш, че не трябвало да се плащат депозитите, защо ще вземат от твоя джоб, защо държавата ще те ощети и т.н. Точно аз се оповавам на закона, като признавам, залитнах встрани от темата, защото ме издразни.

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
      Пиша тук, понеже тук имам личен интерес, а твоите мнения не кореспондират на него.
      Това, че моето мнение не ти харесва не означава, че не е по темата КТБ! Опитай се да се аргументираш по същество чрез законите свързани с казуса КТБ, а не с антируски притчи и пропагандни клишета хърлени ангро, които нямат нищо общо с КТБ.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://www.legalworld.bg/40657.prome...strasburg.html

Коментар

Ееее, айде сега... От самолет се вижда, че си облъчен от антируската пропаганда. Няма начин да не си фен на сините талибани и ценител на гейропейските ценности. Признай си!

Има по-удачни теми за облъчените, като теб. Иди там и плювай Путин на воля. КТБ не е подходяща тема.
          Напротив, в заблуда си. Руснаците, като народ, а не конкретно Путин, са ми хиляда пъти по-симпатични като манталитет и душевност от зомбираните американци и нямам никакво намерение да си губя времето в антируски теми.
          Пиша тук, понеже тук имам личен интерес, а твоите мнения не кореспондират на него. И не само това, ами им липсват обективни аргументи. по-скоро се опитваш да ни наложиш това, което на теб ти се иска да стане, а не това което е по закон. И това ме подразни. Както и това, че от доста време съм се убедил (може и да греша, но така си мисля), че не защитаваш просто така другаря Путин от любов и вяра в идеологията му, а има и малко биткойни насреща

Коментар

Нищо общо нямам с нито едно от "нещата", които си изброил.
            Ееее, айде сега... От самолет се вижда, че си облъчен от антируската пропаганда. Няма начин да не си фен на сините талибани и ценител на гейропейските ценности. Признай си!

Има по-удачни теми за облъчените, като теб. Иди там и плювай Путин на воля. КТБ не е подходяща тема.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Айдееее... Седерастията, соросоидите и НПО простетата налазиха и тая тема. Като хлебарките са...
              Нищо общо нямам с нито едно от "нещата", които си изброил. Ама сте ми много забавни руските гъзолизци. Когато почнат да ви липсват аргументите в спора и веднага: "а вие защо биете негрите?" - хахаха

Почвай да вадиш аргументи и факти срещу седерастията, соросоидите и НПО тата и аз ще съм първия, който ще ти ръкопляска и поздрави. За мен важна е истината и фактите, а не от коя "ИДЕОЛОГИЯ" e авторът им

Коментар

поглеждай портрета на Путин на стената и стискай палци да ти се усмихне
                Айдееее... Седерастията, соросоидите и НПО простетата налазиха и тая тема. Като хлебарките са...

Коментар

Напротив, прекалено ми е петъчно и приповдигнато, в очакване на почивните дни и парите от КТБ, та да се плюнча, за разлика от теб
                  Единствено ме е яд, че точно ти няма да участваш в плащането на депозитите от КТБ, ама нищо.
                  Да си продажен еничар не е лесна работа.
                  +1

Коментар

Само че... Ако аз имам влог в КТБ това са мои пари, а не пари на банката!
                    Ако имаше, ама нямаш. Ходи си брой биткойните, като за успокоение си пусни някой казачок за фон и си сипи една руска водка. Докато броиш биткойните, поглеждай портрета на Путин на стената и стискай палци да ти се усмихне

Коментар

• Първоначално изпратено от Wessela Разгледай мнение
                      След тази дата се обезсилват всички сделки и дейности с пари и имущество на банката и стават невалидни. Ако след тази дата има сключени например цесии, те се обявяват за невалидни.
                      Само че... Ако аз имам влог в КТБ това са мои пари, а не пари на банката!

Коментар

• Първоначално изпратено от Wessela Разгледай мнение
                        След обявяването на банката в неплатежоспособност се определя началната дата на несъстоятелността. Това става по предложение на БНБ. След тази дата се обезсилват всички сделки и дейности с пари и имущество на банката и стават невалидни. Ако след тази дата има сключени например цесии, те се обявяват за невалидни. Ако БНБ реши да посочи за такава дата 20 юни, когато постави КТБ под специален надзор, доста хора, продали влогове или кредити на по-ниски цени, ще изгорят, коментират юристи. От този ден всички влогове и кредити в други валути се преоформят в български лева по курса на БНБ за деня.Копирано от standartnews.com

Възможно ли е това да се случи?
                        Вчера само затова се говореше.Възможно е,точно това искат да направят,за да спестят 800 млн. лева,и ще го направят най-вероятно.
                        Мнението ми не е препоръка!

Коментар

А сега вземи една салфетка и изтрий плюнките от монитора!
                          Напротив, прекалено ми е петъчно и приповдигнато, в очакване на почивните дни и парите от КТБ, та да се плюнча, за разлика от теб
                          Единствено ме е яд, че точно ти няма да участваш в плащането на депозитите от КТБ, ама нищо.
                          Да си продажен еничар не е лесна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mlntdrv Разгледай мнение
                            Ми то е същото. При неплатежоспособна банка, що си мислиш, че е справедливо по тоя начин да се измъкваш от тая опашка, на която трябва да си последен?
                            При цесия си взимаш парите от длъжник на банката и вече няма банка,няма опашка

"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Нещо пак си се объркал. Май запада позатегна обръча около твоята руска хранилка и париците ти понамаляха, та си почнал сприхав да ставаш
                              Това, което ФГВБ ще изтегли, за да попълни дупката, ще бъде възстановено през годините, я от осребряването на онова, което може да се спаси от активите на КТБ, което твоите другари не успяха да откраднат, я от вноски от ТБ през годините, но така или иначе ще се върне и няма как ти да плащаш, защото ако съдим от коментарите ти и подписът ти, ти държиш на злато, сребро и биткойни, а от тези активи средства не се отчисляват към ФГВР
                              Иначе, защо държавата гарантирала? Ами нали затова е държава бе, палячо? За да няма анархия,а да има ред. Все неща, които са присъщии на цивилизования и демократичен свят, а не на онея дето ти плащат хонорара.
                              И аз не съм съгласен Русия, Путин, Златев, Лукойл, ти и такива еничари като теб да ми бъркате в джоба, като плащам най-скъпия бензин в Европа, ама плащам. Кво да правя? Нещастник!!!
                              А сега вземи една салфетка и изтрий плюнките от монитора!

Коментар

Май ти си единствения в държавата, който все още не е разбрал, че ФГВБ няма достатъчно пари и трябва да се теглят заеми от държавата, които всеки българин ще изплаща! Пита се в задачката, защо аз трябва да ви изплащам заема, който вие ще ползвате? Защо държавата гарантира нещо, което не може да си позволи да гарантира и за да изпълни обещанието си трябва да ми бърка в джоба?
                                Нещо пак си се объркал. Май запада позатегна обръча около твоята руска хранилка и париците ти понамаляха, та си почнал сприхав да ставаш
                                Това, което ФГВБ ще изтегли, за да попълни дупката, ще бъде възстановено през годините, я от осребряването на онова, което може да се спаси от активите на КТБ, което твоите другари не успяха да откраднат, я от вноски от ТБ през годините, но така или иначе ще се върне и няма как ти да плащаш, защото ако съдим от коментарите ти и подписът ти, ти държиш на злато, сребро и биткойни, а от тези активи средства не се отчисляват към ФГВР
                                Иначе, защо държавата гарантирала? Ами нали затова е държава бе, палячо? За да няма анархия,а да има ред. Все неща, които са присъщии на цивилизования и демократичен свят, а не на онея дето ти плащат хонорара.
                                И аз не съм съгласен Русия, Путин, Златев, Лукойл, ти и такива еничари като теб да ми бъркате в джоба, като плащам най-скъпия бензин в Европа, ама плащам. Кво да правя? Нещастник!!!

Коментар

Working...
                                X