IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
    Хаха, аз мисля да поизчакам май опашките. То вариантът да няма хора е доста фантастичен
    И аз ще чакам....
    Интересно е обаче, тия толкова ми ти хора като с струпат и и като започнат пак онова ти шушукане по опашките и като почнат да снимат ония ми ти журналя и като почне да работи онази информационна агенция "Една жена каза..." .....а и сигурно доста други, групички и групировки седят в разни офиси и мислят разни схеми, щот се оказа готино да бутнеш една банка, а щом е възможно за една, що да не е възможно и за друга - въпрос на време и организация

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
      Хаха, аз мисля да поизчакам май опашките. То вариантът да няма хора е доста фантастичен
      И я така.

Коментар

• andy2000

КОЙ ще им ги даде ! В момента лъжат няколко заспали банки за малко пари в заем и уж ще им ги върнат "веднага", но не се знае дали ще им вържат.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Бутай се! И да няма хора пак се бутай! Заеми позиция пред избрания клон около 5.00 часа сутринта!

Коментар

• През 2015-а: Поемаме нов дълг за 8,1 млрд. лева

Това пък защо?

Тези са самоубиици

Значи вече не се и колебая какво да направя - бутане и exchage

Коментар

• Хаха, то не, че и правителството не дава материал за апокалиптични тези!

През 2015-а: Поемаме нов дълг за 8,1 млрд. лева

Коментар

• От това да се буташ има смисъл, ако като вземеш кинтите веднага ги обърнеш в евро и ги сложиш под дюшека.....инак файда няма, а пък ако тръгне да пада борда, повярвай ми много полезни ходове няма да имаш, но не само ти.....

дано не се юрнат всички да обръщат още от първия ден

Аз определено мисля така да направя - повече не вярвам на никого

Коментар

• 0,205 е добро ниво... можеше да се "отпуши" търговията, така да се каже...
                  Така и така акцията се е изчистила...

Коментар

• Първоначално изпратено от Цецо vs Цеко Разгледай мнение
                    Влоговете в чуждестранна валута се изплащат в български лева по курса в началния ден на изплащането, независимо кога собствениците им ще решат да се разпоредят с тях.

Некои съображения:
                    Приемаме че в началото курса е 2 :1 демек взимаме към 200 бона леФФчета
                    Обаче АЗ не искам да се бутам в началото и чекам да речем половин година.
                    Ако докато си чакам един викенд на некой куку му хрумне че трябва да се смени курса по някаква причина (примерно прекомерно обръщане на леФФФчетата във валута) на 6:1 азе като си ги взема 200 бона те вече ще са към 33К еуро

Май ще се бутам още от първия ден - бах мама му

Вашите мнения?
                    От това да се буташ има смисъл, ако като вземеш кинтите веднага ги обърнеш в евро и ги сложиш под дюшека.....инак файда няма, а пък ако тръгне да пада борда, повярвай ми много полезни ходове няма да имаш, но не само ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Цецо vs Цеко Разгледай мнение
                      Влоговете в чуждестранна валута се изплащат в български лева по курса в началния ден на изплащането, независимо кога собствениците им ще решат да се разпоредят с тях.

Некои съображения:
                      Ако докато си чакам един викенд на некой куку му хрумне че трябва да се смени курса по някаква причина (примерно прекомерно обръщане на леФФФчетата във валута) на 6:1 азе като си ги взема 200 бона те вече ще са към 33К еуро

Вашите мнения?
                      Бутай се! И да няма хора пак се бутай! Заеми позиция пред избрания клон около 5.00 часа сутринта!

Коментар

• Влоговете в чуждестранна валута се изплащат в български лева по курса в началния ден на изплащането, независимо кога собствениците им ще решат да се разпоредят с тях.

Некои съображения:

Вашите мнения?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                          ....може и да си прав и това доста хора освен теб са го казвали, но на мен ми е интересно и търся отговор на въпроса.....при положение, че Банков надзор е призван от закона да следи за "надеждно и сигурно управление на банките и на рисковете, на които те са изложени или може да бъдат изложени, както и за поддържане на адекватен на рисковете собствен капитал".....и се окаже, че това не е изпълнявано /без значение поради каква причина, тоест банковия надзор е неефективен.....поради що ни е нужен изобщо Банков надзор?
                          Какви надзори и тем подобни булшидове, теглете си кеша яжте пийте и живейте и не се занимавайте с глупости, че да не го правят други.Няма да споменавам какво работя.

Коментар

• Сега акционерите могат да усредняват... ако искат...

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                              Точно тука ти е грешката
                              ....може и да си прав и това доста хора освен теб са го казвали, но на мен ми е интересно и търся отговор на въпроса.....при положение, че Банков надзор е призван от закона да следи за "надеждно и сигурно управление на банките и на рисковете, на които те са изложени или може да бъдат изложени, както и за поддържане на адекватен на рисковете собствен капитал".....и се окаже, че това не е изпълнявано /без значение поради каква причина, тоест банковия надзор е неефективен.....поради що ни е нужен изобщо Банков надзор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                                и това си е напълно доказуемо.....
                                Точно тука ти е грешката

Коментар

X