Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
Колеги,
Е аз този въпрос го задавам отдавна. За тези , които не знаят - могат да го
проверят назад в темата. До този момент обаче все още не се е появил
ентусиаст, който да отговори.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеДарлинг, предлагат ни сюжети за наивници, че от БНБ са работили по данните, които КТБ им е подавало??? Ако действително имаше истински институционален надзор, той не трябваше да се задоволява само с интерпретация на данните на КТБ, а трябваше да се извършват внезапни проверки и да се правят счетоводни засичания. От тази гледна точка е много вероятно да се докаже пред съда, че БНБ не е упражнила адекватен контрол.
Опитват се да ни накарат да мислим, че Надзор и финансов контрол са вид счетоводители, дето проверяват сметките на други счетоводители
Като публично дружество да беше пускало всичкото инфо, което предоставя на Банков надзор, сами щяхме да се справим с тази задача....че и без заплати
Знае ли някой, дали има развитие по разглеждане на действията на КПМГ - Бг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКойто вярва единствено на себе си не си държи парите в банка. Държи ги в злато, сребро и биткойн.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеУмниците не прокараха ли промяна, с която се облагат всички сметки без детски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнениеМен животът ме е научил да вярвам единствено на себе си.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеhttp://www.ccbank.bg/bg/products-and...rsalna-smetka/
Спестовната сметка е по-изгодна,понеже не подлежи на данъчно облагане.Отгоре на това може да закриеш по всяко време без да дължиш нищо.Бил съм клиент на банката и смея да твърдя,че са едни от най-добрите на бг пазара по отношение на клиентите.Не мародерстват,всичко е прозрачно и без изненади,а комисионните са може би на-ниските в страната.Ако лихвата падне винаги можеш да закриеш тази сметка без да загубиш нищо,а при стандартния трябва да е на падеж и губиш начислените лихви.И това ще мине ...
Коментар
-
Някой може ли да разясни как така днес са пуснали за продан ценни книжа (които не би трябвало да имат нищо ценно според това което се говори в медиите) от КТБ и изобщо може ли да има някаква далавера?!?! Гледам, че са евтини, ама не ги купуват много... :-) ;-)
http://bse-sofia.bg/?page=QuotesInfo...C9&compnum=147
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнениеАз не съм от тези, които се радват, че "богаташите" си загубили парите. Те не са ги загубили, а просто други "богаташи" са им ги откраднали. Та за кое да се радвам? Че едни "богаташи" са станали още по-богати на гърба на други "богаташи" ли?
Относно вината. Напълно съм съгласен, че трябва да се търси отговорност до дупка. Но... представи си се окаже, че от КТБ са представяли за одитите фалшифицирани досиета, т.е. досиета, които на пръъв поглед са си редовни и си имат всичко? Одит се прави на предоставено и заверено копие от досие, не на оригинал. И какво правим в такъв случай? Престъпленията на Цецо мустака и компания се увеличават, защото одиторите не са криминолози и следователи.
Коментар
-
http://www.ccbank.bg/bg/products-and...rsalna-smetka/
Спестовната сметка е по-изгодна,понеже не подлежи на данъчно облагане.Отгоре на това може да закриеш по всяко време без да дължиш нищо.Бил съм клиент на банката и смея да твърдя,че са едни от най-добрите на бг пазара по отношение на клиентите.Не мародерстват,всичко е прозрачно и без изненади,а комисионните са може би на-ниските в страната.Ако лихвата падне винаги можеш да закриеш тази сметка без да загубиш нищо,а при стандартния трябва да е на падеж и губиш начислените лихви.Last edited by kig36; 26.11.2014, 15:27.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЦКБ Спестовна сметка с 3.6% ми се струва по-разумна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
Коментар
Коментар