IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
    Ами сега к'о пра'им?
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от johnyk Разгледай мнение
      И на базата на какво тогава беше осчетоводена “загубата от обезценки”?

Колеги,

Е аз този въпрос го задавам отдавна. За тези , които не знаят - могат да го
      проверят назад в темата. До този момент обаче все още не се е появил
      ентусиаст, който да отговори.

Поздрави и успехи!
      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• http://www.miroivanov.com/2014/11/bl....html?spref=fb

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
          Дарлинг, предлагат ни сюжети за наивници, че от БНБ са работили по данните, които КТБ им е подавало??? Ако действително имаше истински институционален надзор, той не трябваше да се задоволява само с интерпретация на данните на КТБ, а трябваше да се извършват внезапни проверки и да се правят счетоводни засичания. От тази гледна точка е много вероятно да се докаже пред съда, че БНБ не е упражнила адекватен контрол.
          хаха, точно
          Опитват се да ни накарат да мислим, че Надзор и финансов контрол са вид счетоводители, дето проверяват сметките на други счетоводители
          Като публично дружество да беше пускало всичкото инфо, което предоставя на Банков надзор, сами щяхме да се справим с тази задача....че и без заплати

Знае ли някой, дали има развитие по разглеждане на действията на КПМГ - Бг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Който вярва единствено на себе си не си държи парите в банка. Държи ги в злато, сребро и биткойн.
            Според мен Бате Пешо е най-добре - защото има земя и продукция. Това никой не може да му го вземе.
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Умниците не прокараха ли промяна, с която се облагат всички сметки без детски?
              Приеха 10 процента,но не намирам подробности

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
                Мен животът ме е научил да вярвам единствено на себе си.
                Който вярва единствено на себе си не си държи парите в банка. Държи ги в злато, сребро и биткойн.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                  http://www.ccbank.bg/bg/products-and...rsalna-smetka/

Спестовната сметка е по-изгодна,понеже не подлежи на данъчно облагане.Отгоре на това може да закриеш по всяко време без да дължиш нищо.Бил съм клиент на банката и смея да твърдя,че са едни от най-добрите на бг пазара по отношение на клиентите.Не мародерстват,всичко е прозрачно и без изненади,а комисионните са може би на-ниските в страната.Ако лихвата падне винаги можеш да закриеш тази сметка без да загубиш нищо,а при стандартния трябва да е на падеж и губиш начислените лихви.
                  Умниците не прокараха ли промяна, с която се облагат всички сметки без детски?
                  И това ще мине ...

Коментар

• детски влог в КТБ

Знае ли някой детските влогове как ще се изплащат? Нормално до 18 години тегленето е много усложнено - мисля, че със съдийско решение и съгласието на двамата родители. Но сега, след като вече парите са във фонда и май всички влогове стават еднакви - какво е положението?

Коментар

• Някой може ли да разясни как така днес са пуснали за продан ценни книжа (които не би трябвало да имат нищо ценно според това което се говори в медиите) от КТБ и изобщо може ли да има някаква далавера?!?! Гледам, че са евтини, ама не ги купуват много... :-) ;-)

http://bse-sofia.bg/?page=QuotesInfo...C9&compnum=147

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
                        Аз не съм от тези, които се радват, че "богаташите" си загубили парите. Те не са ги загубили, а просто други "богаташи" са им ги откраднали. Та за кое да се радвам? Че едни "богаташи" са станали още по-богати на гърба на други "богаташи" ли?

Относно вината. Напълно съм съгласен, че трябва да се търси отговорност до дупка. Но... представи си се окаже, че от КТБ са представяли за одитите фалшифицирани досиета, т.е. досиета, които на пръъв поглед са си редовни и си имат всичко? Одит се прави на предоставено и заверено копие от досие, не на оригинал. И какво правим в такъв случай? Престъпленията на Цецо мустака и компания се увеличават, защото одиторите не са криминолози и следователи.
                        Дарлинг, предлагат ни сюжети за наивници, че от БНБ са работили по данните, които КТБ им е подавало??? Ако действително имаше истински институционален надзор, той не трябваше да се задоволява само с интерпретация на данните на КТБ, а трябваше да се извършват внезапни проверки и да се правят счетоводни засичания. От тази гледна точка е много вероятно да се докаже пред съда, че БНБ не е упражнила адекватен контрол.

Коментар

• http://www.ccbank.bg/bg/products-and...rsalna-smetka/

Спестовната сметка е по-изгодна,понеже не подлежи на данъчно облагане.Отгоре на това може да закриеш по всяко време без да дължиш нищо.Бил съм клиент на банката и смея да твърдя,че са едни от най-добрите на бг пазара по отношение на клиентите.Не мародерстват,всичко е прозрачно и без изненади,а комисионните са може би на-ниските в страната.Ако лихвата падне винаги можеш да закриеш тази сметка без да загубиш нищо,а при стандартния трябва да е на падеж и губиш начислените лихви.
                          Last edited by kig36; 26.11.2014, 15:27.
                          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
                            ЦКБ Спестовна сметка с 3.6% ми се струва по-разумна
                            Е да де, ама като след 2-3 месеца се усетят и жмуцне на 1% ко праим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              Мда, по тая логика излиза, че цесии и прихващания от 20.06 - 06.11 са си ОК... Честито на своевременно отървалите се.

Коментар

• Еееее... никаква ликвидност...

Коментар

Working...
                                X