IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Момци, как виждате ЦКБ-то като вариант за миграция?
    3,9 лева и 3,7 евро, как ви се струва?

сега понеже е модерно да се гледа и това ......кой се води чорбаЖията там...?

Коментар

"Стандартен депозит"
      ЦКБ Спестовна сметка с 3.6% ми се струва по-разумна

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        Правилно....но ако това е вярно, че има обезценки за 4 и кусур милиарда, нали разбираш че това не се е случило за ден, два.....а за доста дълъг период, а този период някой го е проспал и трябва да си понесе отговорността за това....Щото ако бяха отнели лиценза преди 2 год. нямаше да има 255000 вложители, а доста по малко.
        А сега всички вкупом да се нахвърлихме върху вложителите с големи влогове и викаме "мрете мамка ви богаташи" .....в друга нормална държава обикновено хората биха се солидаризирали и излезли на общи масове протести, а тук чисто по български сработи принципа - "разделяй и владей"
        Иначе за себе си не се притеснявам, имам си достатъчно и бизнес и пари, но пък и този дискомфорт, който ми причиниха няма да го оставя така.....
        Аз не съм от тези, които се радват, че "богаташите" си загубили парите. Те не са ги загубили, а просто други "богаташи" са им ги откраднали. Та за кое да се радвам? Че едни "богаташи" са станали още по-богати на гърба на други "богаташи" ли?

Относно вината. Напълно съм съгласен, че трябва да се търси отговорност до дупка. Но... представи си се окаже, че от КТБ са представяли за одитите фалшифицирани досиета, т.е. досиета, които на пръъв поглед са си редовни и си имат всичко? Одит се прави на предоставено и заверено копие от досие, не на оригинал. И какво правим в такъв случай? Престъпленията на Цецо мустака и компания се увеличават, защото одиторите не са криминолози и следователи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
          Кой продукт е на 3,7 евро?
          "Стандартен депозит"

Коментар

Момци, как виждате ЦКБ-то като вариант за миграция?
            Кой продукт е на 3,7 евро?

Коментар

• kubrat

Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
              Някой вече го написа, преди няколко дни: Викаш гаджетата си за свидетелки че преди 20/6 си дигал самолета 5-6 пъти ката вечер, а след това само 2-3 пъти. И познатите ти те считат за имотентен-от туй по зле...

Това всеки съдия би взел присърце, без значение дали е мъж или жена
              Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              А какво правим в случай, че те подложат на съдебен експеримент?
              Замижавам и си въобразявам че съм с Мая Костинбродска. После твърдя че положението продължава да се влошава и искам повече пари
              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Момци, как виждате ЦКБ-то като вариант за миграция?

Коментар

• Сега решението е взето и някои от последствията се случват (цесии и прихващания), други последствия ще се случат в бъдеще и дори не се знае какви ще са (съдебни дела, репутация, инвестиции, банкова нестабилност, лихвени нива)

Монка, вчера металурга Хампи каза че лихвите щели да паднат

Коментар

Правилно....но ако това е вярно, че има обезценки за 4 и кусур милиарда, нали разбираш че това не се е случило за ден, два.....а за доста дълъг период, а този период някой го е проспал и трябва да си понесе отговорността за това....Щото ако бяха отнели лиценза преди 2 год. нямаше да има 255000 вложители, а доста по малко.
                    .
                    Ма това е така,на всеки е ясно.Първо Искров трябва да влезе доживот в затвора и да му се отнеме всичко.Повечето от банков ,финансов и какъвто и да е надзор от 15 до 30г .
                    Цацаров 2 доживотни,за партенката Костинброд и сега за КТБ .Доган да се арестува и да се предаде на някви диваци от Ислямска държава да го измъчват 5г и да го върнат ако оцелее.Всички от ДПС ,доживот ! Данчо ментата,Пеевски при арабите на почивка.
                    Бисеров много бързо го потулиха нещо не забелязватели .БСП според зависи ,от 30 до 60 затвор като ги хванеш наред да не изброявам и т.н и т.н. и т.н.

Но първо трябва да започнат с държавна поръчка за построяване на 10 затвора .
                    Съдии и прокурори ,едно 99.99% са за кауша.Оттам трябва да се почне ,от съдебната система .Всичко е прогнило там .Виж какво правят в Румъния ,евала ! 8 депутати и т.н. в кауша .

А при нас кво,един гол х*й .Вместо сега и медии и общественост и всичко да е насочено към КТБ,да се разнищи и разплете случая до най-малката подробност ,те пак ,много тънко прехвърлиха вниманието на масовката към невки си тефтери ДП ИИ ИП и нз си кво ,като че ли това е най-важното нещо в държавата.
                    А за КТБ, хората ще си вземат парите и всичко е ОК.

Коментар

• За който го интересува - нещо интересно.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4445188

Коментар

Пич, аз нямам нищо против.....ама нали се сещаш, че като ми дадат на 17ти сигнал, че всичко е ок, /а и много преди това се даваха такива сигнали/ пък на 20ти запорират банката и накрая от жертва на престъпление се превръщам в "алчен тип, полакомил се от лихвата" ....и всички, чисто по български да се кефят, че съм "изгорял", ама на мен хич не ми е кеф
                        Съгласен с теб! Както казва Вивчето в следващия пост, трябвало е да мислим по балкански/български....
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение
                          Мен животът ме е научил да вярвам единствено на себе си. Всичко останало се поставя под съмнение или по-меко казано, на никой гледам да не се доверявам насляпо, от едното обещание или съобщение.

Какво очаквате на каже БНБ в подобна ситуация? Че положението е притеснително, че има някакъв проблем или нещо подобно ли? Ами нали тогава още на другия ден всичко ще се срути. Изобщо не се опитвам да защитавам БНБ, но търсете грешките първо у себе си. Защото няма банката, още по-малко централна, която при работеща търговска банка да излезе със съобщение: съветваме вложителите на банка "Х" да си изтеглят депозитите, понеже имаме притеснения по отношение на ...
                          А сега всички вкупом да се нахвърлихме върху вложителите с големи влогове и викаме "мрете мамка ви богаташи" .....в друга нормална държава обикновено хората биха се солидаризирали и излезли на общи масове протести, а тук чисто по български сработи принципа - "разделяй и владей"
                          Иначе за себе си не се притеснявам, имам си достатъчно и бизнес и пари, но пък и този дискомфорт, който ми причиниха няма да го оставя така.....
                          Last edited by Solomoon; 26.11.2014, 14:18.

Коментар

Ок, всичко е супер - фонда ще покаже, че съществува, хората със задоволство ще си вземат парите. Експеримента ще приключи успешно и ще може ноу-хауто да се ползва и в други страни, щото доколкото знам такова изплащате не се случва всеки ден. Негативи никакви няма да има, а само ползи.
                            А пък аз като човек "полакомил се да си държа парите" в банка лицензирана от БНБ ще ти припомня, че също като теб на 17.06. вместо да ида да тегля се доверих на следното съобщение на БНБ:
                            Българската народна банка заяви по повод на публикации и предположения в медиите относно Корпоративна търговска банка, че внимателно и отблизо следи развитието на целия банков сектор, включително и на споменатата банка.
                            "БНБ разполага с подробни актуални данни за цялата банкова система. На базата на тази информация БНБ категорично потвърждава, че банковата система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално.

Прочети още на: http://bgonair.bg/others/2014-06-17/...otyat-normalno

ТА ТИ МИ КАЖИ СЕГА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ИЛИ НЕ???
                            Мен животът ме е научил да вярвам единствено на себе си. Всичко останало се поставя под съмнение или по-меко казано, на никой гледам да не се доверявам насляпо, от едното обещание или съобщение.

Какво очаквате на каже БНБ в подобна ситуация? Че положението е притеснително, че има някакъв проблем или нещо подобно ли? Ами нали тогава още на другия ден всичко ще се срути. Изобщо не се опитвам да защитавам БНБ, но търсете грешките първо у себе си. Защото няма банката, още по-малко централна, която при работеща търговска банка да излезе със съобщение: съветваме вложителите на банка "Х" да си изтеглят депозитите, понеже имаме притеснения по отношение на ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Монка, с който обмених мисли в седмицата която посочи, познати в банки, и някои, които можем да считаме, че разбират от материята, само един каза, че сме в България. (Аз също имам наум това обстоятелство, но точно тогава - не). Но много бързо - още към 29, въпреки изключително сериозното изложение на роско за 21 юли, "усещането" ми беше за минимум 3 месеца.
                              Пич, аз нямам нищо против.....ама нали се сещаш, че като ми дадат на 17ти сигнал, че всичко е ок, /а и много преди това се даваха такива сигнали/ пък на 20ти запорират банката и накрая от жертва на престъпление се превръщам в "алчен тип, полакомил се от лихвата" ....и всички, чисто по български да се кефят, че съм "изгорял", ама на мен хич не ми е кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Сега пред банките ако някой направи сергия за закуски, да не забрави да пусне и мозък в менюто...
                                Имаш една ракия от мен!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X