IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
    Да тук малко си го задават този въпрос - Пари откъде?
    Заем срещу залог на бъдещи вземания на ФГВБ, авансови вноски. В краен случай държавен бюджет. Все ще е по-евтино от наказателна процедура+съдебни дела+изплащане на гарантираните.
    То впрочем делата не са се разминали - негарантирани, акционери, облигационери...

Коментар

• Какво доверие, колега?!

Аз лично почти свикнах с мисълта, че ще пия студена вода, но човек се учи цял живот и все грешки прави
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Аз лично си мисля,че най интересно (а и важно !) ,за повечето пишещи тук ( ИЗКЛЮЧВАМ тези с влогове над гарантираните,те вече си имат други кахъри) е,как и по какъв начин държавата ще възвърне доверието на хората в банките след тая катастрофа,моделирайки новия закон за защита на влоговете.
        Щото аз никак не съм доволен от черновата му !
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          А откъде ще се вземат парите за изплащане на тези депозити? Европейския банков орган ще даде ли пари?
          Да тук малко си го задават този въпрос - Пари откъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
            Целта е постигната,КТБ най-вероятно ще бъде обявена във фалит.Тогава до 20 дни започват изплащанията на гарантираните депозити..
            А откъде ще се вземат парите за изплащане на тези депозити? Европейския банков орган ще даде ли пари?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
              Ами да,скоро ще визмаме пари,против на очакванията,които имаше...г-н трол...руски трол
              Това "до няколко дни..." ако не се лъжа го каза още края на юни, а сега щом е "скоро" неща са станали по-зле

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                Здравейте, бях в Русия и сигурно много съм изпуснал тук.... Там лихвите на банките са интересни

Тук има ли нещо ново, или май все същата работа... чакане, надежди и т.н.
                Ами да,скоро ще визмаме пари,против на очакванията,които имаше...г-н трол...руски трол
                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                  Не разбира се...Гарантираните депозити не са интересни и това всички го знаем.Хората ще си ги получат (поне тия де,първите...за следващите вече не съм сигурен )..Под неяснота имах в предвид най вече негарантираните+кой/кога и защо създаде инфекцията,реакцията на държавата като финансова институция (ако я има де),реакцията на народа (при евентуално популистко решение),реакцията на съда и прокуратурата,все неща предопределящи потенциални рецидиви от страна на други банки,новия закон за депозитите...е такива..
                  Вчера малко наивно си помислих ,че Господин Искров ще излезе пред БНТ (мисля че беше крайно време),и ще каже :така и така се получи-следва еди какво си.Ясно и конкретно .А то от месеци все едно и също.Шикалкавене и еврейски похвати - не знам,не мога ,ще видя...Всеки прехвърля топката в другия,включително и ЕК и БНБ,да оставим настрана Василев ако трябва.
                  Тая сага почна да се вмирисва нещо вече май....
                  Ето сега пак хвърлиха някаква партенка,естественно нищо конкретно не значеща,и само отклоняваща вниманието за Оманския фонд и някакъв Господин от Сейшелите или Бермудите не знам от къде точно.Българин,който е изразил жертвоготовност да спасява...
                  Да ама до сега в кома ли бяха тия хора .....
                  Абе вече почваме да се повтаряме и от камара време не прочетох нищо съществено по темата.Само си чешеме пръстите и уплътняваме времето.
                  Това което пишеш всички го знаем,че става при евентуален фалит.Много ясно,че НЕгарантираните в този случай ще почакат с години,ако въобще дочакат нещо!
                  Уточнявай се следващия път,за да не се налага да се оправдаваш
                  Между другото в предаването "референдум" по канал 1 представителката на ГЕРБ,Менда Стоянова беше категорична,че фалита е неизбежен.По неофициална информация,но все пак ми се строри,че всичко е ясно.Целта е постигната,КТБ най-вероятно ще бъде обявена във фалит.Тогава до 20 дни започват изплащанията на гарантираните депозити...евентуално,ако не се появи някой луд с контейнери с пари
                  Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Здравейте, бях в Русия и сигурно много съм изпуснал тук.... Там лихвите на банките са интересни

Тук има ли нещо ново, или май все същата работа... чакане, надежди и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                      Яснота няма да има, то е ясно. Не разбрах обаче на какво ТОЧНО се обзалагаш? На това че и в идните месеци (бая разтегливо, почва се от ноември т.г. и до второто пришествие) няма да изплатят гарантираните влогове?
                      Не разбира се...Гарантираните депозити не са интересни и това всички го знаем.Хората ще си ги получат (поне тия де,първите...за следващите вече не съм сигурен )..Под неяснота имах в предвид най вече негарантираните+кой/кога и защо създаде инфекцията,реакцията на държавата като финансова институция (ако я има де),реакцията на народа (при евентуално популистко решение),реакцията на съда и прокуратурата,все неща предопределящи потенциални рецидиви от страна на други банки,новия закон за депозитите...е такива..
                      Вчера малко наивно си помислих ,че Господин Искров ще излезе пред БНТ (мисля че беше крайно време),и ще каже :така и така се получи-следва еди какво си.Ясно и конкретно .А то от месеци все едно и също.Шикалкавене и еврейски похвати - не знам,не мога ,ще видя...Всеки прехвърля топката в другия,включително и ЕК и БНБ,да оставим настрана Василев ако трябва.
                      Тая сага почна да се вмирисва нещо вече май....
                      Ето сега пак хвърлиха някаква партенка,естественно нищо конкретно не значеща,и само отклоняваща вниманието за Оманския фонд и някакъв Господин от Сейшелите или Бермудите не знам от къде точно.Българин,който е изразил жертвоготовност да спасява...
                      Да ама до сега в кома ли бяха тия хора .....
                      Абе вече почваме да се повтаряме и от камара време не прочетох нищо съществено по темата.Само си чешеме пръстите и уплътняваме времето.
                      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• anuwar88
                        Това съобщение беше изтрито от Amsterdamm. Причина: Темата е за КТБ.
                        Е та именно де / за КТБ като ми потрябваше инфо питах там некъФ си Анди и той ме информираше / сега кого да питам

Коментар

• "Човекът" няма комплекси. Тони не е баннат.

Коментар

• Аlexander,

Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                            Ето ме,идвам !
                            Готов съм да се обзаложа,че не идните месеци,а и идните години няма да има яснота по казуса ,който ненаправзно отъждествих със силогизма по долу.
                            Яснота няма да има, то е ясно. Не разбрах обаче на какво ТОЧНО се обзалагаш? На това че и в идните месеци (бая разтегливо, почва се от ноември т.г. и до второто пришествие) няма да изплатят гарантираните влогове?
                            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                              А, всъщност докладите не са ли три - по един от всеки одитор?
                              Не, не са 3 а цели 137-по един на всеки кредитополучател
                              Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• А, всъщност докладите не са ли три - по един от всеки одитор?

Коментар

Working...
                                X