IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
    Вече не знам къде да го задам.
    Зададох го в БГМама ,казаха ми че е неуместен и ме препратиха насам.От тук пък вие ме пращате обратно в БГМама
    Получава се нещо като Параграф 22...
    Уцелил си някоя зла мама, да знаеш.
    Сега сериозно - чукни в гугъл "Валутен борд или паричен съвет" и виж при какви условия функционира, за да добиеш представа.

Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
    Абе ти вярваш ли че в БГ може да има такива суми в милиарди левове и никой още да не ги е забърсал?
    Единствено имам съмнение в какви ЦК са навряли 22 млрд, но за тях си има строги изисквания, едно от които за кредитен рейтинг, така че съм спокоен.
    Валутният борд е единственото нещо, което не могат да оскубят.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Ако задаваш сериозно този въпрос, то добре е да се ориентираш към друг форум. Без лоши чувства.
      Вече не знам къде да го задам.
      Зададох го в БГМама ,казаха ми че е неуместен и ме препратиха насам.От тук пък вие ме пращате обратно в БГМама
      Получава се нещо като Параграф 22...
      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Само на хартия? Демек ? Пак ще ни забършат мненията, ама ...
        Абе ти вярваш ли че в БГ може да има такива суми в милиарди левове и никой още да не ги е забърсал?

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          Проблемът е, че това е само на хартия. То и КТБ отпускала заеми ама насреща обезщетения дори и на хартия май е нямало.
          Затова г-н Ханке да си трае и да не се обажда като не знае за какво иде реч.
          Само на хартия? Демек ? Пак ще ни забършат мненията, ама ...

Коментар

Прочетох Стив Ханке,който не препоръчва тегленето на заем и го определя като не добро.Не препоръчва и влизането на България в Европейския банков надзорен механизъм.
            Да се вземат пари от фискалния резерв .
            В същото време чета ,че БНБ има резерв от 28 милиарда във валута ,при 10 милиарда лева в обръщение и се чудя къде е тогава проблема ? Щом сме толкова големи богаташи ?
            Проблемът е, че това е само на хартия. То и КТБ отпускала заеми ама насреща обезщетения дори и на хартия май е нямало.
            Затова г-н Ханке да си трае и да не се обажда като не знае за какво иде реч.

Коментар

Прочетох Стив Ханке,който не препоръчва тегленето на заем и го определя като не добро.Не препоръчва и влизането на България в Европейския банков надзорен механизъм.
              В същото време чета ,че БНБ има резерв от 28 милиарда във валута ,при 10 милиарда лева в обръщение и се чудя къде е тогава проблема ? Щом сме толкова големи богаташи ?
              Ако задаваш сериозно този въпрос, то добре е да се ориентираш към друг форум. Без лоши чувства.

Коментар

• Прочетох Стив Ханке,който не препоръчва тегленето на заем и го определя като не добро.Не препоръчва и влизането на България в Европейския банков надзорен механизъм.
                Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Е всички знаем къде са част от тях. Една част от тях се материализира като евродепутат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Баси ,още едни се редят на хранилката ...Това и аз мога да им го кажа
                    Дорде се разрешава големи предприятийца да се купуват от Оффшорки ,така ще е
                    Идея кой ги е наел? В статията не пише нищо по въпроса. За да могат да разследват каквото и да е то трябва да имат достъп до архива (хартиен и електронен) на банката.

Коментар

• Някъде излезе ли информация на каква стойност са депозитите (или части от депозити - първите 100к евро от големи депозити), които попадат извън гаранцията на депозити поради договорени преференциални лихви. Или с други думи - колко пари ще спести фонда за гарантиране на депозити, защото депозитанти в КТБ са получили преференциални лихви?

Коментар

• Баси ,още едни се редят на хранилката ...Това и аз мога да им го кажа
                        Дорде се разрешава големи предприятийца да се купуват от Оффшорки ,така ще е

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4420954

Коментар

• Е, какви спекулации? Положението е трагично.Свръхдефицит + стагнация или дори рецесия заради КТБ.Не си ли съгласен?
                            Last edited by mibova; 12.11.2014, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                              Е кво да правят бе, нали от това живеят.
                              Кои "официални" медии. Официален е държавен вестник останалото е само различни нюанси на жълтото.
                              Спокойно. Цензурирам се собственоръчно и отивам да се посипвам с пепел.
                              Last edited by Bones57; 12.11.2014, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                                Мисля си.....ЗАЩО по официалните медии пак почнаха със спекулациите?
                                Е кво да правят бе, нали от това живеят.
                                Кои "официални" медии. Официален е държавен вестник останалото е само различни нюанси на жълтото.

Коментар

Working...
                                X