IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    Той и този на 16,739 май ги купи с тази цел, ама много пари даде...
    Тоя на 16 май се наигра с 2 бройки?

Коментар

• Пък и преди година, ако кажеше на някой, че ще си купиш КОРП на 0,205, щяха да ти сложат усмирителна риза... или поне да те отпишат от нормалните...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        Някой може да купи 1 акция на КОРП за 20 ст.

Да я сложи в рамка.

След 50г. ще струва много пари (от колекционерска гледна точка).
        Той и този на 16,739 май ги купи с тази цел, ама много пари даде...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          има сделка на 0,205
          Дори това е много...

Освен това без обем... тия цени може да се счита, че са просто фиктивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            има сделка на 0,205
            че има сделка има-спор няма но обърна ли внимание на оборота...???
            тука некакви надежди се образуват за купуване на добър обем при 20-30 стинки и продажбата му на 7-8 лева че и нагоре

Коментар

• Само от руснаците може
              Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Ми този с 600те хилки за 1200 лева ще купи 10% от банката.
              Има малък % шанс за тотален обрат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                ахаха бахти ненормалния пост цитират се некви линкове от преди 1000г и от сайта на Атака
                после ВКС отменил решението ама имало практика
                бг работа...
                Обяснявам просто, че акционерите могат да заведат и спечелят дела против БНБ и че това не е невъзможно.....а иначе за вложителите съм почти сигурен, че ще ги спечелят, защото ..... не сме изправени пред ситуация, при която една банка загива или една банка потъва поради рисковете на банкирането, рисковете на финансовия пазар, икономическата криза и т.н. Изправени сме пред една банка, която е била създадена и работила с практики, доста различни и противоречиви от нормалното банково дело. Не го казвам аз. Нямам претенциите, че съм банковия специалист. Нека ви цитирам Стив Ханке - мисля, че той го каза на 17 август в интервюто си пред Националното радио. Това не е нормално банкиране. Е, като не е нормално банкиране, но е било закриляно от държавата, сега държавата ще понесе отговорността си по ЗОДОВ и това си е напълно доказуемо.....

Коментар

• Някой може да купи 1 акция на КОРП за 20 ст.

Да я сложи в рамка.

След 50г. ще струва много пари (от колекционерска гледна точка).
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• .
                    Last edited by bair budala; 26.11.2014, 16:52.

Коментар

• има сделка на 0,205

Коментар

• Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнение
                        ауууу ... ми то всички сме в тоз' отбор то и финансов дисбаланс си имаше

На мен лично ми се иска да осъдим държавата, дори и за левче обезщетение да е - ей така за принципа и за каузата!

С неимуществените щети си иска доказване за всеки един случай, но като цяло ще възникнат много интересни казуси....
                        Ако обаче като цяло се успее да докаже /чрез експертиза/, че БНБ е трябвало да отнеме лиценза на КТБ към един конкретен период назад във времето /напр. юни. 2013/ и този период е преди конкретният вложител да е направил влог, тогава Националната банка със сигурност ще бъде осъдена за вреди.....аз например съм правил няколко довнасяния - март, април, май 2014г....

Коментар

• Най-после да пуснат търговията тук. Реално нямаше причина да спират търговията с акциите, надзора се отнасяше до банковата дейност само, а акциите са си акции.
                          Е време е да се види че пак можем да растем и да крепим нивото около 70-80лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                            http://www.vestnikataka.com/?module=...&edition_id=20

източника е малко кофти, а и след това ВКС е отменил решението за 13те милн., ама все пак има някаква практика...
                            ахаха бахти ненормалния пост цитират се некви линкове от преди 1000г и от сайта на Атака
                            после ВКС отменил решението ама имало практика
                            бг работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              Аха....купуваш си "шанса за обрат" един вид!?
                              Аз така го виждам.

Коментар

• Историята говори!

Затворена банка осъди БНБ за 13 млн. лв.

БНБ загуби делото, заведено от акционерите на Международната банка за инвестиции и развитие (МБИР), затворена по време на серията от фалити на трезори през 1997 г. Това съобщи за "Атака" Иван Евлогиев - собственик на най-голям дял в МБИР. Това е първото и засега единствено заведено и спечелено дело срещу БНБ след затварянето на 16 банки едновременно.
                                Акционерите на МБИР заведоха иск срещу Централната банка, а с решението си Софийски градски съд я задължи да им изплати 13 млн. лв. Парите са за това, че с отнемане на лиценза БНБ е станала причина за закриването на кредитната централа. И така е нанесла щети на собствениците на банката.
                                Още преди да бъде взето окончателно решение за фалит на МБИР акционерите й обявиха, че банката няма неразплатени суми, както другите трезои, няма проблеми с ликвидността, тоест има достатъчно пари, и следователно не бива да й се отнема лиценза. За да докаже, че е в добро финансово състояние, МБИР изплати всички спестявания на граждани в нея. Независимо от това разрешителното й бе отнето по решение на тогавашния управител на БНБ Светослав Гаврийски.

http://www.vestnikataka.com/?module=...&edition_id=20

източника е малко кофти, а и след това ВКС е отменил решението за 13те милн., ама все пак има някаква практика...

Коментар

Working...
                                X