Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеНякой може да купи 1 акция на КОРП за 20 ст.
Да я сложи в рамка.
След 50г. ще струва много пари (от колекционерска гледна точка).
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеима сделка на 0,205
Освен това без обем... тия цени може да се счита, че са просто фиктивни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеима сделка на 0,205
тука некакви надежди се образуват за купуване на добър обем при 20-30 стинки и продажбата му на 7-8 лева че и нагоре
Коментар
-
Само от руснаците можеПървоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМи този с 600те хилки за 1200 лева ще купи 10% от банката.
Има малък % шанс за тотален обрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеахаха бахти ненормалния постцитират се некви линкове от преди 1000г и от сайта на Атака
после ВКС отменил решението ама имало практика
бг работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tickvichka Разгледай мнениеауууу ... ми то всички сме в тоз' отборто и финансов дисбаланс си имаше
На мен лично ми се иска да осъдим държавата, дори и за левче обезщетение да е - ей така за принципа и за каузата!
Ако обаче като цяло се успее да докаже /чрез експертиза/, че БНБ е трябвало да отнеме лиценза на КТБ към един конкретен период назад във времето /напр. юни. 2013/ и този период е преди конкретният вложител да е направил влог, тогава Националната банка със сигурност ще бъде осъдена за вреди.....аз например съм правил няколко довнасяния - март, април, май 2014г....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеhttp://www.vestnikataka.com/?module=...&edition_id=20
източника е малко кофти, а и след това ВКС е отменил решението за 13те милн., ама все пак има някаква практика...цитират се некви линкове от преди 1000г и от сайта на Атака
после ВКС отменил решението ама имало практика
бг работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеАха....купуваш си "шанса за обрат" един вид!?
Коментар
-
Историята говори!
Затворена банка осъди БНБ за 13 млн. лв.
БНБ загуби делото, заведено от акционерите на Международната банка за инвестиции и развитие (МБИР), затворена по време на серията от фалити на трезори през 1997 г. Това съобщи за "Атака" Иван Евлогиев - собственик на най-голям дял в МБИР. Това е първото и засега единствено заведено и спечелено дело срещу БНБ след затварянето на 16 банки едновременно.
Акционерите на МБИР заведоха иск срещу Централната банка, а с решението си Софийски градски съд я задължи да им изплати 13 млн. лв. Парите са за това, че с отнемане на лиценза БНБ е станала причина за закриването на кредитната централа. И така е нанесла щети на собствениците на банката.
Още преди да бъде взето окончателно решение за фалит на МБИР акционерите й обявиха, че банката няма неразплатени суми, както другите трезои, няма проблеми с ликвидността, тоест има достатъчно пари, и следователно не бива да й се отнема лиценза. За да докаже, че е в добро финансово състояние, МБИР изплати всички спестявания на граждани в нея. Независимо от това разрешителното й бе отнето по решение на тогавашния управител на БНБ Светослав Гаврийски.
http://www.vestnikataka.com/?module=...&edition_id=20
източника е малко кофти, а и след това ВКС е отменил решението за 13те милн., ама все пак има някаква практика...
Коментар
Коментар